امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
يوتاب جان من ١٠ شام ميدم
١٢ شير و يك ربع بعدش ميخوابه
فقط يه چيزي يادم رفت بهت بگم من بعد از ناهار و شام بهش دسر هم ميدم اين باعث ميشه بچه سيرتر بشه

راستش من اصلا سرلاك نميدم
فقط اون اوايل چندبار بهش سرلاك هيپ و هاينز دادم حس كردم دل درد ميشه
كلا ديدم نسبت به سرلاك اصلا خوب نيست
البته ممكنه اشتباه هم بكنم ولي فكر ميكنم ارزش غذايي نداره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
مرسی از راهنمایی و توضیحت عزیز دلم
راستش نونا هم یه بار گفته بود سرلاک انچنان خاصیتی نداره
شماهم الان میگی پس ولش کن
چون میگم پسرم که غذا درست نمیخوزه لااقل شکمشو با چیز بیخود پر نکنم همونو هرجور شده یه چیز خاصیت دار بخوره
از فردا برنامه سر ساعت براش اجرا میکنم مثل برنامه شما و گل پسرت امیدوارم که جواب بگیرم
  • liyane
پاسخ
صبحانه امروز مهد

[تصویر:  f8c91bcc-e1e2-4334-85b2-eafe3c8538c1_buil.jpeg]
  • Arezoo1984، Celin، liyane، Nedaaa28، youtab، آیسان ۹۶، ندایا
پاسخ
سلاام بچه‌ها
واقعا افرین به همگی با این همه خلاقیت و زحمتی که میکشین
فقط یه چیزی، من شنیدم میوه رو با شیر خوب نیست بخوریم حالا بعضیام میگن شیر رو فقط با میوه‌های کاملا رسیده و شیرین میشه ترکیب کرد و خورد. میخواین خودتونم یه تحقیق بکنین
  • youtab
پاسخ
درسته صنوبری منم خوندم چندجا که شیر رو بهتره با میوه نخوریم
اما نمیدونم چقدر. درسته
  • صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها شما اصلا اصلا غذای سفره به کوچکلوهاتون نمیدین ؟
پسر من هفت ماهش، دکترش میگه نده ولی راستش سوپ خودش به زور میخوره، من گاهی برای اینکه سوپ بخوره ی ذره گاهی غذای خودمون میذارم لب دهنش تا میبینه خوشمزه است دهنش باز میکنه سوپ بدمزه رو میدم ولی دلم میسوزه. خیلی بده به نظرتون غذای سفره؟ رفته رو مخم بهش بدم.

بعد اینکه شما پستونک میوه خوری گرفتید؟ خوبه ؟

و سوال بعدی ، آخه سوپ من چه تنوعی بدم؟ پسر من هر روز داره ی مدل سوپ میخوره حالا یا با ماهیچه یا با مرغ. همش همونه دیگه خب زده میشه آدم. روزی ۵ بار سوپ بخوری. کلا هم پسرم میتونه برنج. جعفری سیب زمینی و هویج و غلات به جز گندم بخوره. من همه رو میذارم با هم بپزه. تنوعی ندارم که! آخه نه میشه سرخ کرد، نه میشه برنج پخت نه هیچی

راستی گردو و ماست از کی میشه داد ؟ باز ماست بخوره شاید تنوع بشه خخخ
  • youtab
پاسخ
شيطون خانوم
يه تنوعي كه من به مزه سوپم ميدم و اونو تبديل به مزه آش شله قلمكار ميكنه اينه:
سوپ ماهيچه رو با عدس و ماش و پياز خيلي ريز و هويج خيلي ريز و كرفس خيلي ريز ( خيلي ريز كه ميگم يعني اندازه مورچه ريز ميكنم) ميذارم بپزه يك ساعت و نيم بعد بلغور جو و گندم و برنج رو اضافه ميكنم و يك ربع قبل از خاموش كردنش گشنيز جعفري و آب ليموترش تازه
حالا نكته ش اينجاست
من مثل آش يه كم نعنا رو توي روغن تفت ميدم و يه كوچولو سير رنده شده هم بهش اضافه ميكنم و به سوپم اضافه ميكنم
يعني ميشه همون نعنا داغ و سيرداغ انقد اين كار طعم و عطر سوپ رو عوض ميكنه و يه حال و هواي ديگه بهش ميده كه قابل قياس با قبلش نيست
غذاي سفره رو دكتر پسر من گفت از ده ماهگي بايد به بچه مزه چشون كنيد

ببين چون بچه ت هفت ماهشه در حد خيلي خيلي كم انقد كه فقط يه عطر به سوپت بده ميتوني سير داغ كني نعنا ولي فكر نكنم اشكال داشته باشه
در كل همه مواد خوراكي رو به شرط تست حساسيت ميشه به بچه داد
  • 2015، youtab، شیطون خانم، مینو
پاسخ
شیطون خانوم جان
منم چون غذای خودمونم کاملا بی نمکه و تقریبا همه چی رو تست حساسیت کردم چرا اکثرا از ناهار خودمون بهش میدم
البته حواسم هست توی غذا چی داره اگر چیزی باشه که تست نکردم با احتیاط میدم یا نمیدم
من فقط از حبوبات انواع لوبیا و لپه رو ندادم و گندم و بادوم زمینی و اینا
اهان شیر پاستوریزه هم ندادم
پنیر و ماست و کره و خامه دادم اما شیر خالی نه
نمیدونم چرا دست دست میکنم از دادنش استرس دارم خخخخخ
  • 2015
پاسخ
من ی چیزی میگن دعوام نکنید خخخ من آنقدر هم تست حساسیت نمیکنم، یعنی دکترش هم نگفت تست حساسیت بگیر از روز اول گفت اینا رو بریز تو سوپش. مثل بچه ها اول برنج بعد سبزی بعد سیب زمینی و .. ، من اصلا این طوری نرفتم. الان فقط اگر بدونم براش مضر نیست با توجه به سنش بهش میدم دیگه.
فقط خودم و خانواده ام به میگو حساسیت خیلی شدیدی داریم، اونو فکر کنم حتی بزرگ هم بشه بهش نمیدم.
پاسخ
شیطون خانم من توی نه ماهگی ازغذای سفره به پسرم تستی دادم،خیلی استقبال کرد...منم تنبل نیستم ها ولی خدایی گاهی نمیرسیدم درست کنم غذای خودمون رو دادم بهش،الانم که تقریبا نیمه ده ماهگی هست به جز ابگوشتی که براش میذارم،بقیه وعده ها رو از غذای دخترم بهش میدم.
یوتاب منم همه جور لبنیاتی بهش دادم ولی هنوز جزات نکردم شیر پاستوریزه بدم به پسرم.من صبح ها روزی یک قاشق چایخوری سه شیره هم به پسرم میدم.روزهایی که صبحانه دخترم نیمرو هست از اون به پسرمم میدم...خودمو راحت کردم
فاطمه هستم
Heart
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان