امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
آخی مریم، جنسیتت جور شد دیگه، هم دختر داری هم پسر. خداروشکر. اصلا استرس نداشته باش. خیلیا این مشکل رو داشتن. با شیاف و آمپول جذب میشه. برای تو خطرناک تر از اون هماتوم، استرس هستش. فکرتو آزاد کن. به چیزای خوب فکر کن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، maryam_na، Sufii
پاسخ
مرسی ماهور جون، چشم.
  • **ماهور**
پاسخ
Heart Heart
پاسخ
عزیزم مریم ماهور درست میگه فکرنکن...خودتو رهاکن..
من وقتی استرس می اومدم سراغم تو بارداری سرمو گرم میکردم برای دخترم کاردستی درست میکردم هم اون خوس می‌گذشت بهش هم من یادم میرفت.
فاطمه هستم
Heart
  • maryam_na
پاسخ
بچه ها شما تو بارداری واکسن کزاز زدید؟ دیروز دکترم گفت تا ۳۴هفته واکسن بزن...من خیلی ساله نزدم...بعدم گفت برو مرکز بهداشت...مرکز بهداشت نزدیک خونه رو چطور پیدا کنم؟
پاسخ
عزیزم من نزدم اما توی گوگل بزن مرکز بهداشت و اسم محلتونو بزن میاره
  • Sufii
پاسخ
بله سوفی جان من تو بارداری اول چون موقع عقد برام نزده بودن و ده سال گذشته بود زدم
خانه بهداشتم راستش تهران همون ک یوتاب  جون گفته لابد من اطلاعی ندارم   Heart
  • Sufii
پاسخ
اگه از آخرین بار ده سال بیشتر گذشته باید بزنی، سوفی جون. من نی نیم اوایل دی دنیا میاد و اواخر اسفند ده سال تموم میشه واکسن کزازم. باید از دکترم بپرسم چیکار باید کنم. یه سری تست آنتی بادی ازم گرفتن باید چک کنم ببینم کزازم بینش بوده یا نه.
  • Sufii
پاسخ
سوفی نه من با اینکه بییت سال بیشتره که زدم هم دکترم هم خواهرم گفتند نیاز نیست بزنی

حتی سه چهار بار از هرکدوم پرسیدم گفتند اگه دوست داری بزن اما نزنی مهم نیست
جالبه هنوز بعضی دکترا میگن بزنید
دکتر خودت چی گفته؟

الان دیدم دکترت گفته بزن مهم هم حرف دکتر خودته
  • Sufii
پاسخ
نونا جون دکترم گفت ده سال گذشته بزن، من اصلا فکر کنم سال هشتاد و یک زده باشم....
تو نت هم سرچ کردم دیدم واکسن کزاز چون ویروس کشته شده هست تو بارداری خطر نداره...حالا چون دکترم گفته میرم میزنم احتمالا...گفت تا هفته سی و چهار بزن...

بچه ها راستی شما ذخیره بند ناف انجام دادین؟ من میخوام انجام بدم ایندفعه تو بیمارستان بهمن بهم گفتن برو بلوک زایمان شماره اون خانمی که انجام میده رو بگیر ولی تنبلی کردم نرفتم...میدونید تا کی وقت هست هماهنگ کنم؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان