امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
کژال جان من لوبیا سفید و چشم بلبلی و آب نخود هم دادم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، lili_61
پاسخ
آره ندا جان دکترش زندیه هست دقیقا من بهش گفتم آووکادو رو بدم گفت نه!!! پس با خودش پیش میرم
ندا همون یه مدل سوپ رو بدم روزی سه بار؟! با میوه؟!

مرسی شیطون خانم از جوابت
پاسخ
برای بچه بدغذا چه راهکاری پیشنهاد می دید. اصلا دهنش قفل شده توی این دو هفته. دکتر تغذیه ای می شناسید که از حالا بچه را زیر نظرش ببرم. بخصوص برای قدش که خیلی مهمه. اگر پیج داشته باشه که خیلی بهتره.
پاسخ
لی لی جان همون موادی که گفته رد تنوع بده ، پوره ای کن مثلا با سیب زمینی و اینا
یه وعده هم سوپ
فرنی و اوتمیلم میوه ای دزست کن دوست دارن
آره عزیزم مو به مو با خودش پیش برو من که راضیم خداروشکر

لیدی جان بچه ات چند وقتشه؟ مریض بوده اخیرا؟
  • lili_61
پاسخ
بچه ها ی سوال بپرسم زشت نیست؟ من نمیدونستم اوتیمل چیه بعد رفتم سرچ کردم دیدم تو فیلما قبلا دیده بودم خخخ حالا الان این چیز مفیدیه واسه بچه ؟ سوپری ها دارن ؟ تنوع داره یا همین بریم دنبال اوتیمل؟ منظورم اینه مثلا طعم میوه ای و .. داره یا ی مدل کلا؟ بعد چه برندی اش خوبه ؟ پسر من نزدیک به ۸ ماه میتونه بخوره یا زوده؟

ولی اعتراف میکنم چه چیزای با کلاسی از کجا پیدا می‌کنید خخخ من صبحونه مورد علاقه ام نون پنیر و گردو
  • lili_61
پاسخ
با اوتميل ميشه متنوع ترين صبحانه هارو درست كرد
توت فرنگي له شده و خرما بريزيد انقدر خوش عطر و خوش خوراك ميشه كه حد و حساب نداره
بچه دچار يبوست بود با گلابي درست كنيد
براي بالابردن كالريش در اخر ميتونيد خامه اضافه كنيد
با هلو
زردآلو
گيلاس
آلبالو
مزه هاي متنوع بهش بديد
  • 2015، lili_61، Nedaaa28، Seti69
پاسخ
شیطون خانوم من همیشه برند oab سفارش میدم ،جودوسر پرک ، بلغور جو دو سر ، چیا سید ، کینوا ، گندم سیاه میگیرم
مارکای دیگه هم هست
دکتر من خیلی روی اوتمیل و کینوا تاکیید داره هربار میگه حتما بهش بده
منم میوه ای درست میکنم با گلابی ، موز ، سیب ، خرما ، شلیل ، زردآلو ، هلو ( هربار دوتا میوه میزنم )
امروز یک قاشق جودوسر با اب گذاشتم ۱۰ دقیقه پخت بعد بهش یه دونه خرما پوست کنده ، چند برش موز ، یه دونه زرده تخم مرغ آبپز ، نصف قاشق گلاب ، نصف ق چیاسید اضافه کردم خیلی خوشمزه شده بود مزه کیک میداد
بله از ۸ ماه مجازی بدی تو سوپاش هم یه مدل درشت داره و بلغور مانند که اونو بریزی بهتره
میتونی پودر نارگیل و کنجد هم اضافه کنی من فعلا به خاطر الرژی زاییش مجاز نیستم
  • 2015، lili_61، Seti69
پاسخ
ستی جون من از 8 ماهگی فکر کنم دادم
اما خب اصلا نخورد هیچوقت
  • lili_61، Seti69
پاسخ
مرسی بچه ها یعنی اوتمیل با آب قاطی می کنید توش میوه میریزید ؟ کینوا رو هم همین طور ؟
  • lili_61
پاسخ
اوتمیل با آب بپز فعلا ، بعد که شیر پاستوریزه مجاز شد با شیر هم‌میتونی بپزی ، همون ۱۰ دقیقه هم کافیه

کینوا من تو سوپاش میریزم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان