امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ممنونم بچه‌ها بابت دلگرمیتون. نمیدونم ولله تا میخوام بیخیال شم یه چیز جدید درمیاد. حالا دخترم تب داره نمیدونم به خاطر اون لکه هاست یا واکسن. دل تو دلم نیست این یکی دو روز بگذره..
نوناجون علائم واکسن دخترت تموم شد؟ تبش تا چند میرفت بالا؟ دختر من تا ۳۷.۹ هم رفت.
راستی یه نکته که از پرستارهای nicu یاد گرفتم اینه که وقتی تب رو با دیجیتالی از زیربغل اندازه میگیرید باید بین ۰/۳ تا ۰/۵ درجه بهش اضافه کنید. اونجا نیم اضافه میکردن منم همین در نظر میگیرم. خلاصه حواستون به تب بچه‌ها باشه.
رز جون ممنونم از راهنماییات. مثل همیشه جامع. از اون رژیمی که گفتی خیلی‌هاش با اجتماع پرهیزات سه تا دکتری که رفتم مشترکه. ولی چیزهای ترش و گوجه رو نگفته بودن که خوب فدای سرشون، اینارم رعایت میکنم. منتها از دیروز عصر که شیر خودمو قطع کردم هنوز لکه ها هستن.

سروناز جون من بچه‌هام چون زود به دنیا اومدن یه ماهگی بردم ROP. اما بقیه نیاز ندارن فکر کنم.

راستی بچه ات مگه چند کیلوئه؟ اون اوایل برای هر یک کیلو ۱۵۰ تا میخوان. ۸۴۰ یعنی بچه ۵/۶ کیلویی.
اگه وقتی شیرتو میخوره خودش ول میکنه و حداقل ۶ بار ادرار در روز داره یعنی شیرت کافیه. منم اوایل شیرم کم بود. بهترین کار مرتب مک زدن بچه است.

اهان یه سوال دیگه، بچه من امروز بیشتر بیحاله تا بیقرار. طبیعیه؟ چون نمیتونم عوارض واکسن و اون لکه‌ها رو تفکیک کمم نگرانم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون من دخترم دمای عادیش ۳۶.۵ هست واکسن زدم تا ۳۷.۳ رفت بالا. البته تب سنج پیشونی دارم و شریان پیشونی رو اندازه میگیره معمولا یه دو دهم باید اضافه کنم به این عدد که دمای واقعی بشه.کلا هم بعد ۱۲ ساعت دردش خوب شد اما بیحال بود دقیقا مثل دختر خودت. بعد ۱۴-۱۵ ساعتم دیگه علایم تموم شد خدارو شکر. دمای دخترتم اکیه. ۳۸.۳ به بالا قرار بود اگه بشه استامینوفن رو هر ۴ ساعت کنم بجای ۶ ساعت.
حتلا نا شنبه و واکسن پریونار
امیدوارم اون عوارض نداشته باشه البته دکتر گفت نداره

کلا خدارو شکر واکسن دوماهگی به وحشتناکی مواردی که تو اینترنت خونده بودم نبود
  • Sh96.shamim، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وزن تولدش ۲۷۰۰ بود بچه ها که اخر هفته اول کمتر شد.ولی الان مشخصه تپل شده حالا این هفته نوبت دکترش هست .دوباره وزن رو چک میکنم. سایز پوشکش هم از صفر شده یک .
ترگل جون در طول روز کلا ۸۴۰ نوشته بود .یعنی هر سری اگر ۸ بار در روز بخوره حدودا ۱۰۵ میل میشه تو هر وعده. من ۹۰ تا شیر خشک میدم سینه خودمم که دوشیدم نهایتا ۱۵ تا بشه .خودش سینم رو ول میکنه بعد حدود نیم ساعت ولی یه دقیقه بعد شروع میکنه به دست خوردن و دوباره گریه میکنه .شیر خشک رو که میدم میخوابه. و حدودا ۲و نیم تا ۳ ساعت بعد دوباره پروسه شیردهی شروع میشه .نیم ساعت سینه خودم بعد شیر خشک.
کلا تا یه مدت بچه داری خیلی گیج کننده هست خودمم نمیفهمم کارم درسته یا نه .
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون شیر خشک که خب میدی اما یه پیشنهاد وقتی سینتوول میکنه و دوباره شیر میخواد دوباره سینتو بده بهش بذار بمکه. هرچقدر بمکه شیرت بیشتر میشه بذار خالی بمکه اصلا. بلاخره راه میفته
هیچی مول مکیدن شیرو زیاد نمیکنه
  • (کژال)، Sh96.shamim، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون اون ۱۵۰ هم برای شبانه روزه. وگرنه هر وعده این عدد خیلی زیاده برای نوزاد تازه به دنیا اومده. بچه ۳ کیلویی در شبانه روز حدود ۴۵۰ تا میخواد که تو ۸ وعده میشه هر وعده نزدیک به ۶۰ سی سی. به نظرم داری شیر زیاد میدی. البته میگن اگه بچه مشکلی نداره و منع پزشکی نداره هر چقد میخواد بدین.
نوناجون خداروشکر، منم نمیدونم این تبش الان برای کدومه. دمای دختر من در حالت عادی بالاتر از شما بود. یکی دو روز دیگه منتظر میمونم ببینم چی میشه. اون دکتری که عکس پی پیش رو دید گفت هر ۸ ساعت پدی لاکت بدم انشالله رفع میشه.
  • Arezoo1984، nona، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
ترگل جون مگه پدی لاکت نمیدادی؟
دماش مطمئنا مال واکسنشه دماشم خوبه نگران نباش
  • Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها در مورد خواب روز من قلق پسرمو میگم شاید به درد خورد.
ابتدا جای خوابشو رو زمین یا تخت خودمون میزاریم..هر وقت تو بغل خوابید میبرم رو اونجا دستم زیر گردنشه میزارمش رو تشکش صورتم در دو سانتی صورتشه دو دقیقه میمونم بعد با اون یکی دستم سرشو کمی بالا میارم اون یکی دستمو از زیر گردنش درمیارم.صولتمو سریع نزدیک صورتش میزارم.وسریع دو تا دستاشو میگیرم و کنارش دراز میکشم ۵ دقیقه طول میکشه خوابش عمیق شه دراین مرحله میرم کنار و میخوابه خودش دیگه...
حالا اگهدتو بغل همسرم بخوابه اون میزاره سرجاش سریع دستشو برمیداره من از کنار سریع دست پسرمو میگرم کنارش دراز میکشم ۵ دقیق بعد میرم.همین الان همینجوری خوابید.زمان گرفتم براتون بگم.
در کل ۴ دفعه تو روز میخوابه یکیش ۱.۵ ساعت و سه تای دیگه ۴۵ دقیقه است..در ماهای پایینتر دو تاش ۴۵ و دوتاش۱.۵ بود البته تا اونجایی که یادمه...که تو اون ۴۵ دقیقه هاش اصلا تو جاش نمیزاشتم تو بغل بود چون سریع بیدار میشد.
قلق بچه هاتونو یاد بگیرید مشکل حله.

درمورد دوشیدن نه من تاحالا ندوشیدم..برای افزایش شیر هم خوب غذا میخورم. همین.قبل خواب شیر و خرما میخورم.
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۵:۰۸ عصر)nona نوشته است: ترگل جون مگه پدی لاکت نمیدادی؟
دماش مطمئنا مال واکسنشه دماشم خوبه نگران نباش
بیبی کر میداد. هر ۱۲ ساعت ۵ قطره. اونم علی مددی کرد روزی یه بار
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی دوست جونا. چه میدونم رو قوطی شیر خشکش اینجوری نوشته بود.اینقدر سوال دارم که باید از دکترش بپرسم.و واقعا هم درست میگید مک زدن خیلی تاثیر داره.
متاسفانه تغذیم هم خیلی درست نبوده این مدت.مثلا شمیم جون شما که شیر میخوری .هم دکتر زنانم هم دکتر اطفال گفتن لبنیات ممنوعه .و چیزای نفاخ .خب هرچیزی رو هم سرچ میکنی نفاخه.ولی دیگه کم کم شروع کردم یه چیزایی رو میخورم.البته هنوز لبنیات رو نخوردم.فکر کنم اینم بی تاثیر نیست که شیرم خیلی زیاد نشده‌.با اینکه از همون ساعت اول که زایمان کردم  شیر داشتم
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جون من این روش شما رو یک ماهه دارم انجام میدم هیچ‌جوره دخترم راه نمیاد صورتمم میچسبونم خودمو کنارش بهخواب میزنم اما سریع چشماشو وامیکنه و زل میزنه بهم و دستاشم از دستم در میاره و دو سه تا به صورتم میزنه و بلندش نکنم دیگه گریه میکنه همچنان تو بغل میخوابه روزا. هنوز موفق به کشف قلق روزش نشدم

سروناز جان باریکلا چه مامانای خوبی
من که بحز شیر و نخود و لوبیا همه چی میخورم. طفلی دخترم Smile
  • (کژال)، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان