امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
لیانه جووونم مباااارکه عزیز دلم. خیلی خوشحال شدم خبرو خوندم.
ایشالا به سلامتی و دل خوش جابجا بشین و تو خونه جدید خاطره های قشنگ بسازین.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی، نیوشا123
پاسخ
الهام عزيزممم قوربون محبتت ممنونتمممم

يوتاب جونممم دوست خوبم چقد خوندن پيامت بهم حس خوب داد از خدا ميخوام تمام آرزوهاي خوبي كه براي من از لبات جاري شد،اول براي خودت اتفاق بيوفته

نيوشا جون ممنونتمممم واقعا منم از خدا ميخوام اين تاپيك پر خير و بركت باشه و تك تك خانوما بيان و بهمون خبر خوب بدن

تيانا جون مرسي عزيزمممم از دعا و انرژي مثبت شما

پري سيماي مهربونمم مرسي دوست خوبمممم ممنون از قلب پاك و صافت
  • خانم فسقلی، نیوشا123، پری سیما
پاسخ
فدای تو بشم عزیز دلم
انشالا Heart
  • خانم فسقلی
پاسخ
وای بچه ها چه تاپیک خوبی!!! کژال جان رسانه جان مبارکتون باشه ان‌شاءالله به شادی و دل خوش برید تو خونه هاتون و دست راستتون روی سر ماها باشه

بچه ها ما الان ۶ ساله می‌خوایم خونه عوض کنیم اگه از نوعروس شیش سال پیش کسی تو تاپیک خونه بود منو یادشه باور کن!!!
همیشه خودم پیگیر بودمو می‌گشتم الان که درگیر بچه ام اصلا وقت سرچ کردن و زنگ زدن ندارم اگه تو کل روز ۲ ساعت وقت پیدا کنم درس میخونم
دعا کنید شوهر شلمان منم بگرده یجا پیدا کنه این طلسم خونه شکسته بشه!!! یعنی میشه منم بیام بگم ماهم خونه خریدیم!!!!
  • خانم فسقلی، پری سیما
پاسخ
ممنونم لیلی جان. انشالله خیلی زود شما هم خبر خونه خریدنتو مینویسی اینجا
با بچه واقعا نمیشه لی لی. حق داری
من که به شوهرم گفتم زنگ بزن بابات بیاد تهران. آخر هم پدرشوهرم اومد. یکی دو هفته از صبح تا عصر میرفت بنگاه ها سر میزد و خونه میدید. عصر که شوهرم کارش تموم میشد اونایی که نسبتا خوب بود دوباره میدیدن دو تایی.
در نهایت چهار تا خونه رفتن فینال که منم رفتم دیدم و یکیشو قولنامه کردیم. Big Grin
  • lili_61، خانم فسقلی
پاسخ
لي لي جون فكر كنم منظورت از رسانه من بودم خخخ مرسي عزيزمممم
كژال چقد عقيده ها با هم فرق ميكنه
همسر من سرش خيلي شلوغه واقعا وقت نمكرد بريم دنبال خونه
يه بار كه اعتراض كردم گفت به برادر يا شوهرخواهرم ميگم برن دنبال خونه
منو ميگي؟!!!! يعني فقط پاره ش نكردم. انقد عصباني شدم جيغ و داد توي ماشين كه خونه اي كه مال منه رو برادر و شوهرخواهرت برن بپسندن؟! اصلا من سليقه اونارو قبول دارم؟! يعني يه كاري كردم شوهرم به شكر خوردن افتاد
ديگه من توي ديوار ميگشتم هر موردي خوشم ميومد زنگ ميزدم هماهنگ ميكردم ، خودشم ساعت ٦ ميومد خونه ميرفتيم بازديد

لي لي جون اين تاپيك دستش خيلي سبكه
انشالله زوده زود مياي خبر خونه خريدنتو ميگي ما ذوق ميكنيم
  • lili_61، خانم فسقلی
پاسخ
لیانه من واااااااقعا واقعااااا واقعااااا از محیط بنگاه و افرادی که اونجا کار میکنن بیزارم(امیدوارم توهین به کسی نباشه. من فقط دارم نظر شخصی خودم و تجربیاتم رو میگم) حتی تو پیاده رو دارم راه میرم به یه بنگاه میرسم با حرص نگاهشون میکنم. واقعا وقتی میرم تو بنگاه احساس میکنم یه گوسفندم که گله گرگ ها در انتظارن منو بدرن. یه مدل خاصین که من خوشم نمیاد و همه تلاشم اینه که کمتر باهاشون در ارتباط باشم. احساس میکنم یه سری جمله دروغ رو همشون مرتب تکرار میکنن. (این فایلو فقط من دارم. با همکار دربارش صحبت نکن. مالک اصلا نمیخواست اینو بفروشه نگه داسته بود برای خودش. این سازنده فقط تو فرشته ساختمون میسازه. این یکی رو با همون متریال ساخته و....)
اولویتامم مشخص بود. سه خوابه. در اتاق خواب ها تو سالن باز نشه. طبقه اول نباشه. بالکن و انباری داشته باشه. همین Big Grin
  • lili_61، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
البته درست ميگي چون ماهيت كارشون با دروغه
معمولا هم عدد اعلاميشون از عدد مالك بالاتره و به خريدار ميگن من n تومن ميارم پايين ولي شيرينيشو ازت ميگيرم
البته من بلدم چطوري دروغشونو دربيارم
بيشتر مواردي هم كه رفتيم ديديم هماهنگي هاي تلفنيشو خودم انجام دادم بعد با همسرم براي بازديد رفتيم

ولي هميشه چه براي خريد چه فروش حتما بايد خودمم باشم
جوري كه همسرمم عادت كرده بدون من براي قرارداد نميره
  • lili_61، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
فاطمه جون، کژال جون و لیانه جون خونه نو مبارک ایشالا همیشه صدای خنده و شادی بپیچه تو خونه هاتون
  • (کژال)، 2015، خانم فسقلی
پاسخ
مرسي سيماي نازنين
  • sims s، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان