موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
عاطفه جان شرایطت رو تا حد زیادی میدونیم
میدونم پدر مادرتممبتلان اما فرقش این بود اونجا خوهرتون بودن شما کلا طبقه بالا تو اتاق بودید. ضمن اینکه با مامان باباتون و خانوادتون قطعا بی تعارفترید
الان خونه پدرشوهرتون هستید مهم نیست خانم دیگه ای هست یا نه والا آقایون آشپزیشون از من و شما بهتره. از همسرت لااقل کمک بگیر
هرچقدرهم خسته باشی یه لخظه اناق رفتن کاری نداره اشتباه کردی تو جمع غذا خوردی اینجور که مشخصه همون جمله خودت « پناه بر خودش» همه چیو سپردی به سرنوشت. این اشتباه رو نکن .
الان با آب نمک قرقره کردن هیچی نمیشه اگر تلقین نباشه احتمال زیاد داره مبتلا شده باشی چون خیلی در مواجهه میتقیم با ویروس بودی. زودتر مراجعه کن به دکتر حداقل اطرافیانت دیگه متوجه میشن کار خونه هم نمیتونی بکنی توقعی ازت ندارن.الان خودت و بچت بیشتر از همه به کمک نیاز دارید بقیه همه از عهده خودشون برمیان.
سریع هم دکتر زنانت مراجعه کن و هم طبق نظرشون از متخصص عفونی مشورت بگیر. وقتی علایمت شروع شده یعنی از حدود سه روز پیش میتلا شدی احتمال زیاد. مهمه که با شرایطت دقیقه رو هم تلف نکنی و سریع مراجعه کنی.
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
کژال جان همونطوری که بچه ها گفتن مهمترین چیزیکه باعث وزن گیری جنین میشه تو سه ماه آخر پروتئینه بجای آب یا شیر بخور یا دلستر سعی کن تلخ بخوری که قندت بالا نره اگه سخت بود با یخورده آّبلیمو بخور امیدوارم پسریت صحیح و سالم دنیا بیاد
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
عاطفه هیچ پناهی جز خودت نیست... هیچوقت... اصلا به امید خدا ول نکن چیزی رو... خدا اگه پناه بود اینهمه جنگ و خونریزی و بدبختی توی کشورهای مختلف نداشتیم... اینهمه آدم بیچاره نداشتیم...
خودت به فکر خودت و بچه ت باش... هیچکس به اندازه ی خودت بهت اهمیت نمیده و هیچچچچچکس نمیاد که نجاتت بده... توهم نمی تونی کسی رو نجات بدی... فقط یه دوره ی 9 ماهه جون یه بچه بهت بنده، دنیا که بیاد دیگه کاری از دستت برنمیاد... تو فقط و فقط می تونی خودت رو و فقط خودت می تونی خودت رو نجات بدی... این رو همش مرور کن با خودت... کسی نمیاد... خودم هستم و خودم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
560 in 65 posts
تشکر Given: 1,051
اعتبار:
560
سلام بچه ها من فردا آزمایش گلوکز دارم
همه ی آزمایشگاه ها انجام میدن یا فقط یه سری آزمایشگاه های خاص؟؟؟
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
۱۴۰۰/۶/۲، ۰۴:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۲، ۰۴:۳۴ عصر، توسط 2015.)
روشنک جان همه آزمایشگاه ها فکر کنم انجام میدن ولی خب سعی کن جایی بری که دقیق باشه..دقتشون بالا باشه.
کژال جانم عزیزم ان شاالله به سلامتی و خوبی زایمان کنی..
تاریخ دکترت برای کی گفته؟با منی یا زودتر؟؟
روناک هم امروز به سلامتی باید زایمان کرده باشه..اخرین بار گفت ۲شهریور زایمان داره.عزیزم مبارکه...
نداجان کجایی بیا من و تو اومدیم اول لیست... استرس گرفتم ها چه زود نوبتمون شد
فاطمه هستم
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۲، ۰۳:۰۸ عصر)Roshanak7367 نوشته است: سلام بچه ها من فردا آزمایش گلوکز دارم
سلام عزیزم
می تونی زنگ بزنی و بپرسی ازشون... و بپرسی که کی خلوته که همون موقع بری چون بارداری و شرایط هم خطرناکه رعایت کنی به نفعته
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۲، ۰۵:۰۰ عصر)Roshanak7367 نوشته است: (۱۴۰۰/۶/۲، ۰۴:۳۸ عصر)Rose نوشته است: (۱۴۰۰/۶/۲، ۰۳:۰۸ عصر)Roshanak7367 نوشته است: سلام بچه ها من فردا آزمایش گلوکز دارم
سلام عزیزم
می تونی زنگ بزنی و بپرسی ازشون... و بپرسی که کی خلوته که همون موقع بری چون بارداری و شرایط هم خطرناکه رعایت کنی به نفعته
جواب نمیدن از صبح دارم زنگ میزنم...آخه باید ناشتا باشم سه مرحلس...فکر کنم اول صبح باید اونجا باشم
آره اول صبح باید بری... ولی حواسشون رو جمع می کنن که خانم باردار هستی

ببین اگه قبلا آزمایشی اونجا دادی و نتیجه رو برات تلگرام یا واتساپ کردن به همون شماره پیام بده... یا فوقش یکی دوتا جای دیگه هم مدنظر داشته باش که بپرسی و اگه نشد بری اونجا
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
روشنک جان من همین دوهفته پیش دادم چون از کرونا ترسیدم گفتم که بیان خونه ازم ازمایش بگیرن یکنفرو فرستادن اومد خونه نمونه گرفت رفت دو ساعت بعد دوباره اومد گرفت
البته خب یه چیزی اضافه میگیرن هربار که اومد 40 تومن گرفت