امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
شیطون جان من پسرم ۱۱ماهشه غذای سفره میدم بهش،غذایی هم که براش درست کنم نمک و زردچوبه میزنم مزه بگیره
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
منم هم دارچین هم زردچوبه هم فلفا سیاه هم زعفرون هم اویشن هم پودر تخم گشنیز رو میدم بهش
اویشن و تخم گشنیز رو تازه از یکسالگی دادم انا دارچین و زردچوبه رو تقریبا 7،8 ماهگی نست کردم و دادم
پاسخ
مرسی بچه ها.
البته منم گاهی پسرم رو اون دنده باشه سوپش نخوره ی کم غذای سفره میدم بهش در حد چشیدن تا دهنش باز کنه سوپ بذارم دهنش به جای غذا خخخ
بچه ها پسر من بعد از کروناش دیگه اصلا شیر خشک نمیخوره. هر مدل شیری میگیرم هر کاری میکنم. تا میبینه تو شیشه شیر خشک شرش برمیگردونه ی وضعی. فقط شیر خودم میخوره که منم باید سه هفته دیگه برگردن سر کار پس عملا صبح تا عصر شیر نداره بخوره. خیلی نگرانم چی کار کنم؟
راستی ماست و پنیر از کی دادین به بچه هاتون ؟
پاسخ
سلام قشنگا
دیروز دخترم رو بردم دکتر
دکتر گفت خیلی داری سریع پیش میری
اخه گفتم تا الان بهش حریره بادوم و فرنی و موز و سیب و سوپ و گلابی و زردالو و .. دادم
گفتم روزی ۵ وعده میدم بخوره سرلاکم ک دوس نداره
دکتر گفت تا اخر ۷ ماهگی با همینا ادامه بده چیزی اضافه نکن فقط رو پوره ها زوم کن اخر ۷ هم تخم مرغ بده
میوه هم گفت تابستونی نده فعلا همون سیب و موز و گلابی
خلاصه سوپ پختم ن به روش لیانه جون اونو یادداشت کردم واسه ماه بعد بدم بهش تو سوپش علاوه بر مرغ و هویج و برنج و سیب زمینی اینبار پیاز و گوجه زدم دکتر گفت دوتا اضافه نکن دونه دونه خلاصه بهش دادم با ترس و لرز خورد
سوالم اینه ک چقدر بدم بهش و چند وعده ؟ دکتر گفت ۳ وعده اما کم نیس؟
یوتاب الان دونه دونه باید پوره هایی ک گفتیو تست کنم
اوف از مرحله تست بگذرم زودتر
پاسخ
اره عاطفه جون
ببین برای این میگیم دونه دونه تست کن که اگه خدایی نکرده به جیزی حساسیت نشون داد بفهمی کدوم بوده
حالا مونده تا مرحله تست بگذره
تقریبا یکسالگی همه چی اوکیه دیگه
بچه هم از اون میزان حساس بودن گذشته و کارت کمی راحتتره
البته کمی ها خخخخ
... 
ببین 3وعده خوبه دو وعده ام میان وعده میدم من
یعنی صبحانه و ناهار و شام و بینشون یه میوه ای ماستی چیزی
حجمشم راستش بستگی به بچه داره
اگه دخترت بخوره ماشالا بده تا خودش بگه نمیخوره یعنی خودش بکشه کنار 
اما مثلا من برای نون و ارده شیره باید خودم تعیین کنم چقدر بسه چون تا صبحم بدم میخوره پسرم ماشالا
ببین قشنگ بشین یه تقویمی سررسیدی بردار هر 3روزشو برنامه ریزی کن سردرگم نشی
مثلا امروز تست هویج، 3روز بعد بزن تست کدو، سه روز بعدش کرفس
انقدر تند میگذره باور کن
همینطوری یهو میبینی بعد از 1ماه 10 تا و بعد از 3ماه 30 تا ماده رو تست کردی و زود تموم میشه
من الان هنوز شیر پاستوریزه ندادم با بادوم زمینی و عسل و یه چیزای خورد خورده ریز که خیلی روزمره نیست
سعی کن تز ماه 8 بهش لبنیات مثل خامه و کره و پنیر پاستوریزه بدی و عادتش بدی بخوره
تخم مرغو حداقل یه روز درمیون بده
من هرروز با مدلای مختلف میدم
غذاهای لیانه عالین من بهم ثابت شده، هم مقوین هم متنوع و خوش خوراک حتما بنویس یا اسکرین بگیر گم نکنی
بعد با یکم زعفرون یا زردچوبه رنگی کن غذاشو
... 
شیطون خانوم الهی بچه 
خب شیر نخوره نمیشه که نصف روزو
باز سن پسر من شیر کم بخورن یا نخورن میشه با غذا یه کاریش کرد
نمیشه شیرشو عوض کنی؟ 
به نظرم قبل از اینکه بری سرکار با دکترش یه مشورتی کن
پاسخ
عاطفه عجله نکن
بچه 6 ماه وتیم همون سه وعده کافیشه 
من یادمه 6 ماهه سه وعده هم نمیدادم و نم نم پیش میرفتم الان ک 10 ماه و نیم 4 تا 5 وعده میدم تازه 
شیطون خانم دختر منم شیرخشک نمیخوره و منم سرکاز میرم 
از دوتا اطقال پرسیدم گفتن اگه غذا میخوره تایمی ک نیستی و وقتی برمیگردی شیرتو میخوره اشکال نداره 
شیر خودتو نمیتونی بدوشی تو شیشه بخوره؟ من از دوشیدن بذم میاذ ولی یکی از دوستام برا بچه اش میذاشت و میخورد
پاسخ
مرسی بچه ها. با دکترش میخوان امروز صحبت کنم ولی تقریبا مطمینم میگه گشنش باشه مجبور میشه میخوره خخخ

یوتاب جان شیرش رو عوض هم کردیم فایده نکرد نخورد. راستش پسر من به پروتئین گاوی حساسیت خفیف داره باید شیر کامفورت بخوره. کانفورت ها هم اکثرا ی طعم دارن. حالا باز از دکترش میپرسم.
الهام جان شرایط دوشیدن شیر تو محل کار که ندارم و راستش بدیم میاد حس خوبی نمیگیرم. ترجیحم این بود شیر خشک بخوره که خب دم رفتن من با این بیماری که گرفت همه چی عوض شد
پاسخ
الهی 
نه انشالا که یه دوره باشه
شاید به قول لیانه که گفت بعد از مریضی اشتهای بچه یه مدت بد میشه گل پسرت هم نهایت هفته دیگه باز برگرده به حالت قبلیش
پاسخ
عاطفه جان پسر من ۱۱ ماهشه ۴ وعده میخوره
معده بچه مگه چقدره آخه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
خدا از دهنت بشنوه یوتاب جان. اشتهاش بیشترش برگشته فقط قسمت شیرش اصلا برنگشته خخخ
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان