امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
شیطون خانم جان مرسی ک گفتی
ولی خیلی از اینا رو تست حساسیت نگرفتم هنوز آخه
مرغ سینه مرغ میندازین یا رونش؟
ماهیچه رو میخوام شروع کنم میترسم بخاطر تعطیلات یهو حالش بد بشه بخاطر ماده غذایی جدید
از طرفی پیاز رو شروع کردم از دیروز تا یکم دستم بازتر بشه
الان بیدارم فقط نگاش میکنم چی بپزم خدایا
فرنی فقط بهتر میخوره ک اونم خاصیتی نداره که
نعنا رو بدم ینی یا تست میخواد اونم ؟
پاسخ
ممنون شیطون خانوم
املت چجوری بهش میدی؟ تیکه های ریز یا میکوبی؟
پاسخ
عاطفه جان سینه یا رونش فرقی نداره هر کدوم داشته باشم میریزم. برای نعنا هم نمیدونم والا من کلا تست حساسیت مثل بچه های اینجا نگرفتم برای همین بهتره بقیه جواب این سوالت بدن.

ستی جان من ی گوجه رو پوست میگیرم خیلی خیلی ریز میکنم میزارم با آب بپزه بعدش وه پخت ی کم کره میزنم و روش زرده تخم مرغ اضافه میکنم میذارم با هم تفت بخوره و ی کم سرخ بشه. گاهی برای تقویت بیشتر بهش سه چهار تا بادام رنده شده هم اضافه میکنم.

ستی جان پسر من عاشق خرما با گردو. اگر کوچولو شما میتونه بخوره تیت کن خیلی قوت داره و سیر نگه میداره بچه رو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Seti69
پاسخ
دستورشو میگی شیطون جان؟
پاسخ
دستور چی رو عزیزم ؟
پاسخ
ستی جان منم املتو اینجوری درست میکنم
1دونه گوجه رو پوست میگیرم میریزم توی میکسر و پورش میکنم بعد میریزم توی تابه خیلی کوچیک تا ابش بره بعد یکم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و کره میریزم و یکم تفتش میدم تا قرمزیش بیشتر بشه بعد 1دونه تخم مرغ میزنم و هم میزنم با شعله تقریبا زیاد و با قاشق کوچولو بهش میدم
گاهی یکم لیموترش هم میزنم بهش
... 
عاطفه ببین پایه غذا توی شیشه رو میگم بنویس یه جا بعد خودت مواد داخلشو تغییر بده
به نظر من راحت ترین روش پخته، من عاشقشم
... 
یه شیشه مربا یا هرچیزی که درش فلزی باشه و موادت داخلش جا بشه رو خوب بشور بعد موادی رو که میخوای خورد کن و بریز داخلش
اب جوشیده رو هم بریز
بعد درشو بذار و بذارش داخل قابلمه و توی قابلمه اب بریز و در قابلمه رو بذار
شعله بستگی داره چقدر وقت داری من معمولا دیرمه و شعله رو زیاد میکنم
همین
نه نیاز به هم زدن داره نه ته میگیره نه سر میره
کلی از ویتامیناشم اینجوری بیشتر حفظ میشه و زمان کمتری میبذه اماده شدنش
حالا هرچیو خواستی باز بگو بنویسم چجوری درست کنی عزیزم
من فرنی رو هم با همین روش درست میکنم حتی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، liyane، Seti69
پاسخ
يوتاب تو سلطان پخت غذا در شيشه اي آفرين عزيزمم
دقيقا درسته توي شيشه ويتامين غذا بيشتر حفظ ميشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
قربونت لیانه جونم  Tongue
اره واقعا خخخخ
از تبلیمم هست خواااااهر Blush
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane
پاسخ
(۱۴۰۱/۵/۱۷، ۱۰:۲۵ صبح)شیطون خانم نوشته است: دستور چی رو عزیزم ؟

خرما با گردو
پاسخ
ستی جان من ی خرما رو پوستش رو میگیرم بعد ی گردو رو با رنده خیلی ریز رنده میکنم، خرما رو با دستم توی گردو میقلتونم و له میکنم بعد گردی های خیلی کوچیک میکنم بهش میدم. البته گاهی اوقات هم ی کم بادوم خام توی آب خیس کردم و رنده کردم اما تو روز نتونستنم تو غذاش بهش بدم روی خرما میریزم میخوره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، Seti69، youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان