ارسالها: 1,733
موضوعها: 0
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
6,046
شیطون خانم جان مرسی ک گفتی
ولی خیلی از اینا رو تست حساسیت نگرفتم هنوز آخه
مرغ سینه مرغ میندازین یا رونش؟
ماهیچه رو میخوام شروع کنم میترسم بخاطر تعطیلات یهو حالش بد بشه بخاطر ماده غذایی جدید
از طرفی پیاز رو شروع کردم از دیروز تا یکم دستم بازتر بشه
الان بیدارم فقط نگاش میکنم چی بپزم خدایا
فرنی فقط بهتر میخوره ک اونم خاصیتی نداره که
نعنا رو بدم ینی یا تست میخواد اونم ؟
ارسالها: 627
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
2,787
ممنون شیطون خانوم
املت چجوری بهش میدی؟ تیکه های ریز یا میکوبی؟
ارسالها: 1,002
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
2,746
عاطفه جان سینه یا رونش فرقی نداره هر کدوم داشته باشم میریزم. برای نعنا هم نمیدونم والا من کلا تست حساسیت مثل بچه های اینجا نگرفتم برای همین بهتره بقیه جواب این سوالت بدن.
ستی جان من ی گوجه رو پوست میگیرم خیلی خیلی ریز میکنم میزارم با آب بپزه بعدش وه پخت ی کم کره میزنم و روش زرده تخم مرغ اضافه میکنم میذارم با هم تفت بخوره و ی کم سرخ بشه. گاهی برای تقویت بیشتر بهش سه چهار تا بادام رنده شده هم اضافه میکنم.
ستی جان پسر من عاشق خرما با گردو. اگر کوچولو شما میتونه بخوره تیت کن خیلی قوت داره و سیر نگه میداره بچه رو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Seti69
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
ستی جان منم املتو اینجوری درست میکنم
1دونه گوجه رو پوست میگیرم میریزم توی میکسر و پورش میکنم بعد میریزم توی تابه خیلی کوچیک تا ابش بره بعد یکم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و کره میریزم و یکم تفتش میدم تا قرمزیش بیشتر بشه بعد 1دونه تخم مرغ میزنم و هم میزنم با شعله تقریبا زیاد و با قاشق کوچولو بهش میدم
گاهی یکم لیموترش هم میزنم بهش
...
عاطفه ببین پایه غذا توی شیشه رو میگم بنویس یه جا بعد خودت مواد داخلشو تغییر بده
به نظر من راحت ترین روش پخته، من عاشقشم
...
یه شیشه مربا یا هرچیزی که درش فلزی باشه و موادت داخلش جا بشه رو خوب بشور بعد موادی رو که میخوای خورد کن و بریز داخلش
اب جوشیده رو هم بریز
بعد درشو بذار و بذارش داخل قابلمه و توی قابلمه اب بریز و در قابلمه رو بذار
شعله بستگی داره چقدر وقت داری من معمولا دیرمه و شعله رو زیاد میکنم
همین
نه نیاز به هم زدن داره نه ته میگیره نه سر میره
کلی از ویتامیناشم اینجوری بیشتر حفظ میشه و زمان کمتری میبذه اماده شدنش
حالا هرچیو خواستی باز بگو بنویسم چجوری درست کنی عزیزم
من فرنی رو هم با همین روش درست میکنم حتی
ارسالها: 2,744
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,097
يوتاب تو سلطان پخت غذا در شيشه اي آفرين عزيزمم
دقيقا درسته توي شيشه ويتامين غذا بيشتر حفظ ميشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 1,002
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
2,746
ستی جان من ی خرما رو پوستش رو میگیرم بعد ی گردو رو با رنده خیلی ریز رنده میکنم، خرما رو با دستم توی گردو میقلتونم و له میکنم بعد گردی های خیلی کوچیک میکنم بهش میدم. البته گاهی اوقات هم ی کم بادوم خام توی آب خیس کردم و رنده کردم اما تو روز نتونستنم تو غذاش بهش بدم روی خرما میریزم میخوره.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• liyane، Seti69، youtab