ارسالها: 869
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
3,022
سلین جان
منم تو مصرف چربی حساسم حتی برای خودمون چه برسه به بچه.من تا حالا به پسرم سرخ کردنی ندادم(پسرم تقریبا ۳ ساله ست) جوری شده که خودشم نمی خوره حتی سیب زمینی سرخ کرده یا هر نوع ک*ت*ل*ت و این جور غذاها.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
نخوندم پستا رو فقط تا دو سال اکر بچه اضافه وزن نداشته باشه لبنیات پرچرب و شیر کامل باید استفاده بشه صرفا بچه های دارای اضافه وزن یا کم خونی کم چرب مصرف باید بکنن تا جایی که میدونم
عاطفه گلاب زیر یکسال استفاده نکن احتمال الرژی زاییش بالاست الان که خیلی زوده ضمنا شیر پرچرب رو با تست و اروم بده اگه میخوایی از الان که نمیدونم دخترت چند وقتشه شیر بدی اول ترکیب یک سوم شیر پرچرب دو سوم اب بده کم کم به شیر کامل برسون اون هم زیر یک سال بیشتر از یک فنجان مجاز نیستی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015، lili_61
ارسالها: 1,733
موضوعها: 0
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
6,046
۱۴۰۱/۵/۲۴، ۱۲:۴۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۵/۲۴، ۱۲:۴۶ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
مرسی ندا جان
میگم ماست اینا از کی بدیم؟ و چجوری؟
الان دیدم همه نظر دادین ممنون
نونا جون من کم چرب دادم امروز صبح
اب قاطیش نکردم ک
منکه دو جا بردم دکتر یکیش گفت شیر تو غذا عیبی نداره
یکیش گفت شیر و عسل تا ۱ سال ممنوع دیگه نگفت تو غذاشم نریز
ندم ینی؟؟؟
ترسیدم
ارسالها: 1,002
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
2,746
منم شیر دکترم گفت ممنوع. ماست ۱۱ ماهگی. پنیر ۱۰ ماهگی. تعجب کردم شیر میدین، زیر یک سال معمولا بچه ها مگه شیر خشک نمی خورن ؟!
ارسالها: 1,733
موضوعها: 0
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
6,046
۱۴۰۱/۵/۲۴، ۱۲:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۵/۲۴، ۱۲:۵۱ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
از ی نفر ک پسرش زیر نظر همون دکتر دومی بود پرسیدم گفت تو غذاش بریز مشکلی نداره
فقط اینکه شیر بدی بخوره خالی مضره
منکه امروز دادم بهش راستش
تازه دکترش بهم گفت ماست و پنیرم میتونی ماه بعد بدی دیگه
استرس گرفتم با حرفاتون !!!
ارسالها: 1,002
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
2,746
عاطفه جان اگر دکترش گفته که پس نگرانی نداره بده. نظرات دکترها با هم فرق داره. من نظر دکتر خودم گفتم و اینکه کلا پسر من به پروتئین گاوی حساسیت داره حتی شیر خشک معمولی هم دچار مشکلش میکنه. دختر شما اگر آکی هست بده
ارسالها: 308
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,599
یوتاب جان اگه این پست رو میخونی میشه راجع به پخت باشیشه بگی؟! مثلا سوپ رو چند ساعت بزارم تو آب جوش بمونه؟
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
یوتاب بدو بیا...متخصص پخت با شیشه.
والا من دوبارامتحان کردم نتونستم با شیشه چیزی بپزم یعنی همش نپخت...ذوقم کور شد
فاطمه هستم
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
عاطفه پنیر و ماست و خامه و کره اینا رو کلا زودتر از شیر میشه داد چون شیر خام نیست
نه استرس که نگیر برای احتیاط و ضعیف بودن معده بچه ها میگیم
اما حواست به علایم حساسیت باشه عزیزم
...
اوووووف چه من متخصصممممم فاطمه خخخخخخخخ
...
راست میگی من عاشق شیشه پزیم خخخخ
... لیلی جون الان کامل میگم
...
ببین یه شیشه ای که توی قابلمت جابشه و در قابلمه بسته بشه رو خوب بشور
قابلمه ای هم انتخاب کن که جون بر اثر جوش اومدن مدام اب توش به فنا میره دلت نسوزه مثل من
برای سوپ به ترتیب داخل شیشه پیاز خورد شده، مرغ یا گوشت تکه های اندازه جوجه یا خورشتی، هویج خورد شده، سیب زمینی نگینی نخود فرنگی کرفس جعفری و گشنیز زردچوبه و ادویه مجاز براشون یا هرچیزی که میخواین بریزین توی سوپ رو میریزیم بعد انقدری اب بریزین که روی موادو بگیره
ببین کمتر هم میشه ریختا اما من چون اب اضافشو عصر یا شب با نون تیلی میکنم میدم بهش اینقدر میریزم
بعد در شیشه رو میبندیم محکم و میذلریم توی قابلمه توی قابلمه هم اب میریزیم تا تقریبا زیر در شیشه در قابلمه رو میذاریم
من همیش دیرمه و با شعله زیاد میپزم
مرغ و گوشت دارارو 1،5 تا 2ساعت اما سبزیجات 30 تا 40 دقیقه میپزه
هم زدن و اینا هم نمیخواد
تامام
...
مثلا فرنی رو من ارد برنج و اب کم میریزم تو شیشه به همین روش 10 دقیقه ای میپزه
حالا هر غذایی خواستین بگین دونه دونه مینویسم فرزندااااانم خخخخ