امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۶/۳، ۱۱:۴۱ صبح)سروناز نوشته است: مرسی لیانه و نونا جان.منم اردن میزدم.بعد چند نفر گفتن وازلین بزن چون این کرم خیلی سفیده و پاک کردنش سخته .خلاصه چند روز اون رو امتحان کردم که پای دخترم یه سری جوش کم زد .دیگه الان  چند روز سودو کرم میزنم تا خوب بشه و دوباره برم رو اردن.
نونا جون فکر کنم کرم هایی مثل سودو و کالاندولا رو نباید مداوم استفاده کرد.

عزیزم وازلین و محصولاتی که دقیقا روشون ننوشته که برای پوشک هستن (اونم نه درمان، برای روتین معمول)، بهتره که استفاده نکنیم...
خوب کردی که قطعش کردی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم سودو كرم دارم ولي همونطور كه نونا جون گفتن فقط براي سوختگي و التهاب به كار ميره
ولي با تعويض پوشك اردن واقعا تا حالا بچم نسوخته
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۳، ۰۴:۱۱ صبح)سروناز نوشته است: منم اورژانسی شدم و کلیپ ندارم چه حیف.از اونطرف دوست داشتم از نی نی از این عکسای نوزادی باحال بگیرم که مثلا تو یه سبد خواب هستن و... ولی با این وضع کرونا واسه اونم میترسم ببرم اتلیه.
کژال جون من ۱۵ کیلو اضافه کردم .بعد عمل ۵ کیلو سریع کم شد.یک هفته بعدش ۵ کیلو دیگه. 
الان ۶۳ هستم تا وزن قبل بارداریم ۵ کیلو مونده.ولی از نظر سایزی قشنگ کم شده سایزم .یه مقدار شکم دارم که فکر کنم کم کم جمع میشه. راستی من اخرم شکم بند نبستم .

بچه ها از نی نی های شما هیچ کدوم باقله ای نیستن ؟

عزیزم اکثر اون سبدها و... ویرایش عکسه... تا بچه کوچیکه سریع یه عالمه عکس از زوایا و با لباسهای مختلف ازش بگیر بعدها که سرت خلوت میشه میتونی بدی اصلاحش کنن و هر مدلی که میخوای دربیارن... نگران این نباش و فقط بخصوص تا 10 روز اول که زیاد دست و پا نمی زنن، زود یه عالمه عکس بگیر و حتی با یه شال ساده می تونی دورش رو بپیچی و عکس بگیری حتی می تونن سرش رو بذارن روی هر مدل عکسی که دوست داری Big Grin

آتلیه که نه ولی برای نوزاد میان خونه عکاسی می کنن... خیلی هم حالت عادی پیدا می کنن عکسا

باقلا ببین من خیلی در موردش چیزای مختلفی خوندم و فوق العاده خطرناکه... حرف و حدیث در موردش زیاده ولی من از ترس نه تا حالا به پسرم دادم نه تا وقتی شیر می خورد خودم خوردم... چون یه چند مورد من رو از شیر مادری که باقلا خورده هم دیدم که چقدر خطرناک بوده...
کلا بهتره در نظر بگیریم که بچه ها همه ذاتا فاویسم هستن و دوسال رو باقلا نخوریم... به ریسکش نمیارزه... دوست داشتی در مورد فاویسم تحقیق کن...
  • nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها جون ممنون که بهم گفتید پس کرم تعویض پوشک میگیرم امروز حتما

خب دو تا آردن سفارش دادم یدونه فیروز گفتم بقول رز جان تنوع بخرج بدم
بازم مرسی بهم گفتید
  • Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بازم مرسی لیانه عزیزم Heart
مرسی نونا جانم Heart
خداروشکر تب نکرد فقط پاش درد داشت که خب بهتره
راستی نونا منم سودوکرم گرفتم اما برای روزانه ماما بی بی گرفتم
خودم نمیشناختم فروشنده گفت برای شرکت مای هست
راضیم سبکه اما قرمزی و التهابشو از بین میبره
شامپو اینارم از همون گرفتم
خوبن راضیم
اما میخوام بعدی رو فیروز بگیرم
به قول رز عزیز تنوع خوبه آدم بده که یه وقت گیر نکنه Shy
  • Rose، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جان .دخترم تقریبا داره یک ماهش میشه. حالا سعی میکنم برای یک ماهگیش عکسای قشنگ بگیرم .
برای فاویسم هم متاسفانه دختر من داره و موقعی که تو بیمارستان بستری بود واسه زردیش مشخص شد .و بعد هم تو جواب غربالگری بهداشت .بهم توضیحات رو دادن که چی خودم نخورم تا وقتی شیر میدم و چیا ممنوع هست.گفتم بپرسم بقیه هم تجربه ای دارن یا نه.
راستی فقط باقله ممنوع نیست.حنا .نفتالین.حشره کش ها .اسپرین و یه سری داروهای دیگه هم ممنوع هست هم تو شیردهی هم برای خودش .و کلا دکتر که میری باید اعلام کنی.
  • Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۳، ۰۴:۰۶ عصر)سروناز نوشته است: مرسی رز جان .دخترم تقریبا داره یک ماهش میشه. حالا سعی میکنم برای یک ماهگیش عکسای قشنگ بگیرم .
برای فاویسم هم متاسفانه دختر من داره و موقعی که تو بیمارستان بستری بود واسه زردیش مشخص شد .و بعد هم تو جواب غربالگری بهداشت .بهم توضیحات رو دادن که چی خودم نخورم تا وقتی شیر میدم و چیا ممنوع هست.گفتم بپرسم بقیه هم تجربه ای دارن یا نه.
راستی فقط باقله ممنوع نیست.حنا .نفتالین.حشره کش ها .اسپرین و یه سری داروهای دیگه هم ممنوع هست هم تو شیردهی هم برای خودش .و کلا دکتر که میری باید اعلام کنی.
عزیزم... 
میگم این مساله رو من خودم رعایت می کردم چون دیدم حتی اونهایی که مشکلی نداشتن و توی غربالشون گزارش نشده بود حالشون با این باقلا بد شده بود...
حنا و اینها هم که تا آخر شیردهی ممنوعه... کلا بارداری و شیردهی توی طب سنتی خیلی ممنوعیت زیادی داره... درسته الان مسخره می کنن طب سنتی رو ولی من تا یه حدیش رو قبول دارم واقعا... حتی الان مثلا یه سری مواد رو توی طب مدرن میگن برای مثلا یبوست یا اسهال خوبه، طب سنتی هم همون رو گفته... 
درباره ی بقیه ش هم نمی دونستم مرسی که گفتی Heart حالا باز اگه تجربه ای دارید بیاید جمع بندیش رو توی تاپیک تجربیات مادران هم بذارید که توی چت ها گم نشه، مطمئنا به درد خیلیا می خوره Heart
  • Nedaa28، nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها کرمام رسید بعد بچه رو دادم همسرم عوض کنه توصیه های لیانه رم گفتم که کل ناخیه باید آغشته بشه به کرم…. چند دقیقه بعد اومدم اتاق یه بچه دیدم از زیر ناف تا یکم بالای زانو‌سفید همسرمم دو تا کف دستاش سفید Smile) هیچی دیگه فرستادمشون حموم با اون وضع کرم زدن. همیشه خیلی خوب کرم میزدا میگه خودت گفتی همه جا رو بزنSmile
  • (کژال)، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
اخ نونا مردم از خنده  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Tongue
هی تصور میکنم اونا رو و چهره تورو
وای دختر Wink
  • liyane، mona70، nona، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نونا جون دمت گرم چقدر خندیدیم با همسرم Smile

بچه ها شما همتون دست تنهایین ، خودتون دو تا؟ من همسرم نمیدونه چند روز مرخصی بگیره ۱۰ روز کافیه؟
خودتون دوتایی از پس شستن و حموم اینا بر اومدین؟
من شاید چند روز اولاش مامانم نباشه یعنی خودم میتونم؟
  • (کژال)، liyane، mona70، nona، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان