موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۳، ۱۱:۴۱ صبح)سروناز نوشته است: مرسی لیانه و نونا جان.منم اردن میزدم.بعد چند نفر گفتن وازلین بزن چون این کرم خیلی سفیده و پاک کردنش سخته .خلاصه چند روز اون رو امتحان کردم که پای دخترم یه سری جوش کم زد .دیگه الان چند روز سودو کرم میزنم تا خوب بشه و دوباره برم رو اردن.
نونا جون فکر کنم کرم هایی مثل سودو و کالاندولا رو نباید مداوم استفاده کرد.
عزیزم وازلین و محصولاتی که دقیقا روشون ننوشته که برای پوشک هستن (اونم نه درمان، برای روتین معمول)، بهتره که استفاده نکنیم...
خوب کردی که قطعش کردی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
منم سودو كرم دارم ولي همونطور كه نونا جون گفتن فقط براي سوختگي و التهاب به كار ميره
ولي با تعويض پوشك اردن واقعا تا حالا بچم نسوخته
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۳، ۰۴:۱۱ صبح)سروناز نوشته است: منم اورژانسی شدم و کلیپ ندارم چه حیف.از اونطرف دوست داشتم از نی نی از این عکسای نوزادی باحال بگیرم که مثلا تو یه سبد خواب هستن و... ولی با این وضع کرونا واسه اونم میترسم ببرم اتلیه.
کژال جون من ۱۵ کیلو اضافه کردم .بعد عمل ۵ کیلو سریع کم شد.یک هفته بعدش ۵ کیلو دیگه.
الان ۶۳ هستم تا وزن قبل بارداریم ۵ کیلو مونده.ولی از نظر سایزی قشنگ کم شده سایزم .یه مقدار شکم دارم که فکر کنم کم کم جمع میشه. راستی من اخرم شکم بند نبستم .
بچه ها از نی نی های شما هیچ کدوم باقله ای نیستن ؟
عزیزم اکثر اون سبدها و... ویرایش عکسه... تا بچه کوچیکه سریع یه عالمه عکس از زوایا و با لباسهای مختلف ازش بگیر بعدها که سرت خلوت میشه میتونی بدی اصلاحش کنن و هر مدلی که میخوای دربیارن... نگران این نباش و فقط بخصوص تا 10 روز اول که زیاد دست و پا نمی زنن، زود یه عالمه عکس بگیر و حتی با یه شال ساده می تونی دورش رو بپیچی و عکس بگیری حتی می تونن سرش رو بذارن روی هر مدل عکسی که دوست داری
آتلیه که نه ولی برای نوزاد میان خونه عکاسی می کنن... خیلی هم حالت عادی پیدا می کنن عکسا
باقلا ببین من خیلی در موردش چیزای مختلفی خوندم و فوق العاده خطرناکه... حرف و حدیث در موردش زیاده ولی من از ترس نه تا حالا به پسرم دادم نه تا وقتی شیر می خورد خودم خوردم... چون یه چند مورد من رو از شیر مادری که باقلا خورده هم دیدم که چقدر خطرناک بوده...
کلا بهتره در نظر بگیریم که بچه ها همه ذاتا فاویسم هستن و دوسال رو باقلا نخوریم... به ریسکش نمیارزه... دوست داشتی در مورد فاویسم تحقیق کن...
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۶/۳، ۰۱:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۳، ۰۲:۰۹ عصر، توسط nona.)
بچه ها جون ممنون که بهم گفتید پس کرم تعویض پوشک میگیرم امروز حتما
خب دو تا آردن سفارش دادم یدونه فیروز گفتم بقول رز جان تنوع بخرج بدم
بازم مرسی بهم گفتید
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
مرسی رز جان .دخترم تقریبا داره یک ماهش میشه. حالا سعی میکنم برای یک ماهگیش عکسای قشنگ بگیرم .
برای فاویسم هم متاسفانه دختر من داره و موقعی که تو بیمارستان بستری بود واسه زردیش مشخص شد .و بعد هم تو جواب غربالگری بهداشت .بهم توضیحات رو دادن که چی خودم نخورم تا وقتی شیر میدم و چیا ممنوع هست.گفتم بپرسم بقیه هم تجربه ای دارن یا نه.
راستی فقط باقله ممنوع نیست.حنا .نفتالین.حشره کش ها .اسپرین و یه سری داروهای دیگه هم ممنوع هست هم تو شیردهی هم برای خودش .و کلا دکتر که میری باید اعلام کنی.
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۶/۳، ۰۴:۰۶ عصر)سروناز نوشته است: مرسی رز جان .دخترم تقریبا داره یک ماهش میشه. حالا سعی میکنم برای یک ماهگیش عکسای قشنگ بگیرم .
برای فاویسم هم متاسفانه دختر من داره و موقعی که تو بیمارستان بستری بود واسه زردیش مشخص شد .و بعد هم تو جواب غربالگری بهداشت .بهم توضیحات رو دادن که چی خودم نخورم تا وقتی شیر میدم و چیا ممنوع هست.گفتم بپرسم بقیه هم تجربه ای دارن یا نه.
راستی فقط باقله ممنوع نیست.حنا .نفتالین.حشره کش ها .اسپرین و یه سری داروهای دیگه هم ممنوع هست هم تو شیردهی هم برای خودش .و کلا دکتر که میری باید اعلام کنی.
عزیزم...
میگم این مساله رو من خودم رعایت می کردم چون دیدم حتی اونهایی که مشکلی نداشتن و توی غربالشون گزارش نشده بود حالشون با این باقلا بد شده بود...
حنا و اینها هم که تا آخر شیردهی ممنوعه... کلا بارداری و شیردهی توی طب سنتی خیلی ممنوعیت زیادی داره... درسته الان مسخره می کنن طب سنتی رو ولی من تا یه حدیش رو قبول دارم واقعا... حتی الان مثلا یه سری مواد رو توی طب مدرن میگن برای مثلا یبوست یا اسهال خوبه، طب سنتی هم همون رو گفته...
درباره ی بقیه ش هم نمی دونستم مرسی که گفتی

حالا باز اگه تجربه ای دارید بیاید جمع بندیش رو توی تاپیک تجربیات مادران هم بذارید که توی چت ها گم نشه، مطمئنا به درد خیلیا می خوره