امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
پروانه جان معلومه که حسابی برای خونتون زحمت کشیدید خیلی شیک شده مبارک باشه و روزای خوبی داشته باشین

لیانه اون جکوزی رو من واقعااا میخوام چه فکر خوبی کردی خیلیی کیف میده من یه بار که هتل رفته بودیم توی مسافرت خیلی استفاده کردم از جکوزی توی حمام یکی از بولدترین خاطراتم از اون مسافرت جکوزیه انقدر بیرون نمیومدم که پوست انگشتای دستم پیر میشد Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، خانم فسقلی، پروانه ابریشم
پاسخ
پروانه جان خیلی قشنگ و زیبا بود آشپزخونه، معلومه که خوش سلیقه هستید حسابی، ان شالله تو این خونه خاطرات خوبی رقم بزنید❤️
  • liyane، خانم فسقلی، پروانه ابریشم
پاسخ
صنوبر جون ممنونم عزيزم
احتمالا تنها تفريح منم تا دوسالگي پسرم همين باشه
  • خانم فسقلی، صنوبر۷۱
پاسخ
پروانه جان مبارکتون باشه و با دل خوش زندگی کنید واقعا عاشق خونه شخصی و ویلاییم بهترین آپارتمان تو بهترین لوکیشن هم برام جذابیت خونه شخصی حیاط دار رو نداره عاااالیه

راجع به کمد ریلی هم ببین خیلی به سازنده و جنس ریل و کاری که ارائه میشه بستگی داره جالباسی و جاکفشی ورودی خونه ما هم ریلیه ولی فوق العادست ۱۰ ساله یکبار خراب نشده اصلا عالیه اما کتابخونمونو جای دیگه سفارش دا‌دیم سالی یبار مشکل پیدا میکنه طول سالم با مشکله سخت جابجا میشه
  • خانم فسقلی، پروانه ابریشم
پاسخ
(۱۴۰۱/۵/۳۱، ۰۷:۴۶ عصر)nona نوشته است: مری جان خونه جدید مبارک عزیزم

ممنون لیانه جان اره واقعا حسش نبود همون بهتر وام گرفتیم.
لیدی جان زمین مال خودتونه؟ شخصی میخوایید بسازید یعنی برای خودتون؟
چند طبقه؟
ببین کلیت اگر زمین مال خودتونه بسته به شهر ( بدون هزینه مجوزها که مثلا تهران بالاتره) خشک بدون کابینت، کمد، شیرآلات و …  رو به خوب متری ۸ حساب کن عالی متری ۱۰-۱۱ ( بسته به متریال و طراحی )
این خشکه
حالا اگر شخصی میخوایید بسازید و خونه دربستی ویلایی طور باز برخلاف بساز بفروشی مه پارکینگ و محوطه حدود نیم طبقه خساب میشه ( مثلا ویلای یه طبقه شما هزینه متری زیربنا رو در یک و نیم باید ضرب کنی) تو شخصی باید در دو ضرب کنی
دوبلکس ضرب در سه تو حالت ساخت خوب و عالی
الان من خونه پدریمو ساختم متری ۹.۷۰۰ برام تموم شد کابینت  طبقه اول ۱۴۰ ( دوبلکسه) طبقه بالا ۶۰

مرسی نونا جون از توضیح های خوب و دقیقت.
پروانه جون خونه نو مبارک.
لیانه جون و لیدان جون ممنون از پاسختون. قیمت کابینت را متری چقدر حساب کردند. اسم رنگ کابینتون چه رنگیه.
پاسخ
بچه ها خونتون مبارکتون باشه. ایشالله کلی لحظات قشنگ توی خونه هاتون داشته باشین.
پروانه جون خیلی خیلی با سلیقه و زیبا. خیلی لذت بردم. واقعا هیچی خونه ویلایی نمیشه.
  • maryam_na، خانم فسقلی، پروانه ابریشم
پاسخ
واااااااااااااای پروانه جونم خیلیییی شیک و باسلیقه عزیز دلم
انشالا توی خونتون همیشه صدای خوشی و خندتون همراه با سلامتی بیاد
عاااالی بود عااالی........
پاسخ
مبارکتون باشه پروانه جون، چه خونه خوشگل و شیکی. آره، کمد ریلی اصلا خوب نیست مگه یکی که محدودیت فضا داشته باشه. ما همه کمدهامون عادین مشکلی نداریم باهاشون. یکی که ریلیه اذیت می کنه و باید درشو عوض کنیم.
پاسخ
بچه ها من کمد ریلی مدنظرم بود، تقریبا مشابه این تصویری که از گوگل دانلود کردم، کمی متفاوت تر.
الان مردد شدم گفتید راضی نیستید
[تصویر:  5579338_a68a.jpg]
  • خانم فسقلی
پاسخ
شیدا ولی من عکس کمدم رو‌شب میفرستم خیلی عالیه حرف نداره ده یازده ساله هیچیش نشده
  • خانم فسقلی، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان