امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
یعنی یکسال طول میکشه؟
من سکته میکنم که
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61
پاسخ
بچه‌ها بعد از دوسالگی هم متاسفانه خبری از شکوفایی نیست
  • lili_61، Nedaaa28
پاسخ
مرسی از راهنمایی هاتون خداروشکر شما هستین!
شیطون خانم سه هفته پیش دخترم چهار روز تب شدید داشت بعدش هم تا یک هفته عطسه و سرفه و آبریزش داشت بدنش هم بعد تب یکم بیرون ریخت اما زود خوب شد فکر کنم کرونا بود! از بعد اون بدغذا شد الان فقط سوپشو خوب میخوره
سوپش هم برنج و ماهیچه و هویج و عدس و ماش خیس خورده و سیب زمینی و آب قلم گوسفند و با لوبیا سبز و یک جعفری و گشنیز از هر کدوم خیلی کم میزارم همش باهم بپزه میکس میکنم روزی سه بار همینو میخوره
پس برای تخم مرغ باید تا ۹ ماهگی صبر کنم اون موقع وقت داره با دکترش! مرسی از راهنمایی هاتون مامانای گل
پاسخ
لیلی جان پسر منم بعد کرونا عادات غذایی اش بهم ریخت. شیر خشک روری ۳۰۰-۴۰۰ تا می‌خورد کلا حذف. موز روزی ی دونه می‌خورد الان ی قاچ با بدبختی میخوره. کلا یکی دیگه شده سخت نگیر. ایشالاه درست میشه. سعی کن میوه هم بدی روزی دو بار.
  • lili_61
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۱۱، ۱۱:۱۵ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است: بچه‌ها بعد از دوسالگی هم متاسفانه خبری از شکوفایی نیست

كاخ آرزوهام نابود شد Sad
  • nona، آیسان ۹۶
پاسخ
شیطون خانم میوه الان فقط شلیل شبرنگ خوب میخوره روزی یه دونه همون میدم
یه مدت بگذره باز بقیه رو امتحان میکنم ممنونم گلم
پاسخ
لیانه جون میترسم تا این پسر من شکوفا بشه من از ریشه خشک بشم
بدون اغراق 4روزه هیچچچی نخورده
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
یوتاب جونم خب عزیزم درد داره برای دندونش..طفلی حال نداره بخوره،سخت نگیر بهش.سوپ میخوره یه کم بهش بدی؟چون جویدن نداره میگم
فاطمه هستم
Heart
  • liyane
پاسخ
ی‌تاب موقع دندون کلا قفل میشه دخترم شاید یکم ماست شاید نون و البته ماکارونی معمولا کمی میخوره
  • liyane
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۱۱، ۱۱:۱۵ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است: بچه‌ها بعد از دوسالگی هم متاسفانه خبری از شکوفایی نیست

آیسان جان کاش زودتر گفته بودی انقدر تو ذوقم نمیخورد Big Grin
با امید واهی وارد دوسالگی شدیم بعدا فهمیدم ۲ سالگی جزو دوران بحرانیه!و ما در بحران به سر میبریم Undecided
  • liyane
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان