امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
اره سوفی نزنی مهم نیست اما چون دکترت گفته بزن
اره حتما انجام بده هفته ۳۶ قراردادو میبندن
قبلش تماس بگیر شرایط رو بپرس و هماهنگیا رو انجام بده

اره من انجام دادم حتما میتونی انجام بده هفته ۳۵ تموم شه قرارداد میبندن اینترنتیه همه چیزش
ثبت نام میکنی قراردادشو برات فرداش میفرستن پولو واریز میکنی زمان تقریبی زایمان رو بهشون میگی اونام کارشناس مربوطه رو بهت معرفی میکنن دیگه میمونه تا زایمان اگرم بهردلیلی زایمان خدای نکرده اورژانسی بشه با همون کارشناس تماس مگیری و سریع میاد بیمارستان

اونجا قبل زایمان کارشناس میاد نمونه خون میگیره ازت برای اینکه ببینن مشکلی نباشه و اصلا میشه ذخیره کرد یا نه بعدم میاد تو اتاق عمل منتظر تولد میمونه و نمونه رو میبره یک هفته بعد بهت میگن که نمونه کافی بوده یا نه و تستای خودتم اکی بوده و ذخیره میکنن یا خیر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، Rose، Sufii، youtab
پاسخ
سلام بچه ها، من الان تو ماه ششم هستم و ضربان قلبم گاهی زیاد بالا میره ۱۰۰-۱۱۰. خیلی اوقاتم نود و خورده ایه. از پریناتولوژیستی که رفتم پیشش آنومالی، مامام که هر هفته میاد چکم می کنه، دکتر زنانم و پرستارش پرسیدم. گفتن اکیه چون فشارت پایینتر از نرمال هست و آزمایش ادرارتم خوبه، ورم و مشکل دیگه ای نداری. ولی خب من خودم حس خوبی ندارم چون خصوصا دراز می کشم ضربان قلبمو حس می کنم و یکیم اینکه متخصص قلب نبودن خب این دکترها. مشکل قلبی هم نداشتم و سر دخترمم یادم میاد گاهی ضربانم بالا رفته باشه ولی راستش مثل الان هی روزی چند بار فشار و ضربان چک نمی کردم و دکتر و مامام هم حرفی نزده بودن. البته الانم اونا حرفی نزدن و من خودم گفتم چنین مشکلی دارم. کسی بوده تو بارداریش ضربان قلبش بره بالا؟ موقعهایی که فشارم به فشار نرمال نزدیکتر میشه، ضربانمم کمتر میشه. شیره انگور بخورم اکیه که فشارمو یکم بالاتر ببره؟ فشارم بعضا ۹.۵-۱۰.۵ هست روی ۶.۵ ایناست. اینم اضافه کنم که بچه ام ضربانش نرماله و من این مشکلو دارم. دکتر زنانم گفت چون یه مدت به خاطر هماتوم تحرکم خیلی کم بوده به احتمال زیاد الان بدنم به حرکت این جوری واکنش نشون میده. منم برای کلاس آکوافیتنس بارداری ثبت نام کردم که البته از آخر هفته تازه شروع میشه.
پاسخ
مریم جون بنظرم اوکیه نگران نباش، منم تپش قلب دارم هرچند تعدادشو نگرفتم اما به دکترم گفتم گفت میتونی ایندرال بخوری اگه قبلا میخوردی، من قبل بارداری هم با استرس گاها تپش قلب میگرفتم و ایندرال ده خیلی خوب بود برام، الانم هراز گاهی میخورم و اوکیه....شیره انگور هم اگه دیابت نداری در حد معقول بخور، من صبحونه خیلی وقتا میخورم...
  • maryam_na
پاسخ
مرسی سوفی جون، چیزهای شورم می خورم چون فشارم بهتر میشه ضربان قلبمم بهتر میشه ولی خب سالم نیست. پس همون روزی یه قاشق شیره می خورم.
من راستش همین جوری استرس خاصی ندارم ولی ضربان قلبمو می گیرم و عددشو‌ می بینم، استرس می گیرم.
پاسخ
سلام دوستان
میخواستم بپرسم شما تو ازمایش های بارداری اکوکاردیوگرافی قلب جنین هم رفتین ؟ یا این ازمایش روتین نیست و فقط گاهی درخواست میشه
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
سلام ساغر جان
من رفتم اکو قلب جنین رو
دکتر اقا حسینی برای همه مینویسن و خیلی از دکترای دیگه
اما مثلا دکتر حشمتی دکتر خ ش ننوشت براش گفت نیازی نیست
بستگی به دکترت داره عزیزم
  • nona
پاسخ
منم که دکترم آقا حسینی بود برام نوشت و انجام دادم
جزو تستهای ضروریه حالا اگه کسی درخواست نمیده دایلشو نمیدونم
ساغر جان بارداری؟ شما همونی نبودی که چند بار سقط داشتی یبارم پیش ایشون رفتی؟ الان دکترت کیه
پاسخ
منم انجام دادم ساغرجان
پاسخ
معروفیتش مهم نیست خدا رو شکر جواب گرفتی مبارکه
بله من باشم میگم و انجام میدم اصلا واجبه چون خدای نکرده بچه نقصی داشته باشه یا تو شکم مادر عملش میکنن یا موقع زایمان پیشبینیای لازم رو میکنن
  • Saghar685
پاسخ
نه پریتانولوژیست یا سونوگراف چکشون کاافی نیست حتما قلب باید چک کنه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان