امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
سلام بچه ها
بنسای جان خونه شما هم مبارک باشه ان‌شاالله روزای خوبی برای خودتو خانوادت در پیش رو باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ
لیانه جان نوشتم ما با صداقت بار هماهنگ کردیم. البته اینکه باهاتون ساعتی حساب کردن برام عجیب بود. چون من چند جا زنگ زدم همه برای سه ساعت قیمت میدادن. بعد ساعت بیشتر از سه رو جدا حساب میکردن. من لیست قیمتای صداقت بار دارم. برام تو واتساپ فرستادن. اینجا کپی میکنم شاید به کار کسی بیاد
اهان راستی برای باز و بسته کردن در ساید هم یه چیزی گرفتن

✅❍((((?️تعرفه شركت شبانه روزی صداقت بار _۱۷۸۶⏰ ))))
پك ٢٠ متري 550
پک گردويي 1050
*كارتن ۴ لایه ساده 75*
*كارتن ۵ لایه لمينت 90*
*کارتن رگال دار 250*
چسب 40
ساك رختخواب 150
بابل 90 متری 700
بابل 35 متری گردویی 800
بابل 20 متری 350
سلفون 250

_____
((((بسته بندی))))
??كارگربسته بند ۳ساعت 200
اضافه ساعت هر نفر. 60
ایاب و ذهاب

اضافه ساعت. 100
ایاب و ذهاب

??هزينه خاوربراي۳ساعت 600
اضافه ساعت خاور 200
? هزینه نیسان برای ۲ ساعت 300
اضافه ساعت نیسان 150

??هزينه كارگر خاور بابت یکبارگیری و تخلیه براي۳ساعت130
اضافه ساعت كارگر نفري. 50 ??هزينه كارگر نیسان بابت یکبارگیری و تخلیه براي2ساعت110
اضافه ساعت كارگر نفري. 50 ______________________
((هزینه حومه تهران ))
?هزینه خاور ۳ ساعت. 800
اضافه ساعت خاور. 300

?هزینه نیسان ۲ ساعت 400
اضافه ساعت نیسان 200

کارگر حومه برا ۳ ساعت. 150
ساعت اضافه کارگر. 50

??اقلام هزینه دار:هزينه گاو صندوق و پيانو توافقي ميباشد
هزينه اقلام مثل يخچال ٢٠فوت و بالاي ٢٠فوت/سايدباي سايد/دوقلو یه یه قل /شيشه ٨نفره و به بالا/تردميل/بوفه و مبل تختخوابشو/کنسول بزرگ
هر طبقه 30 تومن ميباشد///
50 گاوصندوق زیر 100کیلو//100 صندوق 100 تا 200
//--- 150 صندوق 200 تا 300//200 صندوق 300 تا 400
پیاده روی تا ۱۰ متر هزینه نداره بالاتراز ۱۰مترکل متراژهرمتر 3000 تومان
ایاب و ذهاب
ایاب و ذهاب
ایاب و ذهاب
ایاب و ذهاب

بنسای تو این لیست قیمت که فرستادم هست قیمتاشون. ولی ما خودمون پیچیدیم. کار راحتی هم بود. 
سرویس خوابو یجوری خوب پیچیدم که اگه از بالکن مینداختنش تو حیاط هم هیچیش نمیشد  Big Grin
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ
كژال جون ما بيشتر اين اقلام هزينه دار رو داشتيم
از گاوصندوق و شيشه ميزناهارخوري ٨ نفره تا بوفه و كنسول و مبل تختخواب شو دونفره و يخچال سايد و ...
راستش براي خودمم عجيب بود
تا جايي كه يادمه از قديما همين بود كه شما نوشتي يعني سه ساعت اول هزينه ش ثابت بود بعد به تعداد ساعت بيشتر مبلغ اضافه ميشد
ما با شميران بار ، اسباب كشي رو انجام داديم
ولي ساعتي حساب كردن برام واقعا عجيب بود
حالا رفتم تهران دفتر حساب كتابمون رو نگاه ميكنم
  • (کژال)، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها مبارک همتون
لیانه جان خداروشکر اسباب کشیت تموم شد عزیز دلم
به دل خوش بری بچینی وسایلتو Heart
.. 
ما که 7واستیم بیایم 4سال پیش اینجا خودمون یعنی همسرم 2تا توپ از همون پلاستیک حبابدارا خرید از سمت مولوی فکر کنم با سلفون و یه چیزی شبیه سلفون اما با عرض 10 سانت که اسمش استرج بود
بعد ما همه جیزو دوتایی خودمون کشیدیم روش از مبل و تابلو و میز و یخچال و لباسشویی و همه جی چون من جعبه هیچیو نداشتم
جوری تمیز بسته بودیم از باربری اومدن کیف کردن گفتن کجا بذاتون بسته انقدر تمیز و خوب همسرم گفت منو خانومم شوک شده بود بنده خدا
بعد ما اطلس بار گرفتیم با 3تا مارگر و 1راننده که میچید 
همون مدلی که کژال گفت 3ساعت اول 1نرخ هرساعت اضافه جدا محاسبه شد
اما بسیااااار ادمای فرز و ساکت و منظم و عااالی ای بودن
صداشونم در نمی اومد
من قبلا نیدیدم چقدر کارگراشون حرف و غر میزنن و...  اما اینا یه سلام گفتن
یه نظر خوب راجع به بسته بندیمون اخرشم توی خونه حدید گفتن مبارکه همین واقعا 
ما راهمون دور بود 
از شهر ری اومدیم جنت اباد شمالی
از طبقه اول به سومه بی اسانسور
اما واقعا راضی بودیم
  • Bonsai، liyane، خانم فسقلی
پاسخ
کسی تجربه استفاده از اسنپ بار داره؟ به نظرتون خوبه؟ به نظرتون چقدر زمان باید بزارم برای وسایل جمع کردن؟ تجربیاتتون رو از اسباب کشی و وسایل جمع کردن ممنون می شم بگید. اولین تجربمه.
به نظرتون کابینت دورنگ قشنگ تره، تاج و چارچوب یک رنگ و بقیه اش یک رنگ دیگه،
یا همه یک رنگ باشن.
  • خانم فسقلی
پاسخ
لیدی جان به سلامتی عزیزم Heart
ببین من چند تا ارسال بالاتر نوشتم یه جیزایی
بعد از چیزایی مثل طروف توی کنسول یا کابینتی که استفاده کمتر میکنی شروع کن
خورده ریزا رو جمع کن
روی همه جعبه ها که پر کردی شماره بزن و توی یه دفتر جلوی شماره بزن مثلا آشپزخونه یا اتاق خواب اینجوری موقع اسباب بردن به کارگرا میگی جیو کجا بذارن این خیلی کمک کنندس بعد. میری همونجا و باز میکنی و میچینی
... 
اسنپ بار برای اسباب کشی نه اما برای جابجا کردن یه کتاخونه و یه میز همسرم چند وقت پیش گرفته بود راضی بود
... 
بعد سعی کن همه جیو ابن خونه اگه نیاز به شستن هست بشوری و بسته بندی کنی که خونه جدید فقط باز کنی و بچینی 
... 
تلویزیون، گلدون، چیزای با ارزش، تزیینی خاص، شیشه میزی که خودتون بتونین جابجا کنین اینارو هم خورد خورد با ماشین خودتون ببرید
همه جیزو قبل از شروع کار با باربری و راننده و کارگرا طی کنین که بعدا دبه نکنن و بگین اگه غیر از این بشه پول نمیدین
حواستون به گونی برنج و جیزایی از این قبیل باشه اگر نمیذارین توی بسته بندی 
چه موقع بردن چه اوردن یکی دم ماشین ثابت وایسه یکی توی واحد اگه بازم کمک داری یکی هن توی راه پله ها که نزنن وسایلو داغون کنن
مدامم بگو این شکستنیه، مراقب باشین، نزنین جایی
روی جعبه شکستنی ها هم بزرگ و جوری که بره توی چشمشون بنویس خخخخخخ
  • lady، خانم فسقلی
پاسخ
لیدی جان یوتاب چیزهای خوبی گفت. من برنامه اسباب کشی م اینطوریه.. نکه هر دو سه سال یکبار اسباب کشی می کنم..

1- بقچه های زیپ دار بزرگ ترییین سایزشو بگیر و تو یکیش رختخواب بپیچ. تو یکی هم لباس ها تو همینطوری با چوب لباسی، یکی از اینور، یکی از اونور یعنی پای یه لباس دم سر یه لباس دیگه اینطوری بذار که خوب چوب لباسی و یقه های لباسهات خراب نشن. بعد دور بقچه ها رو کامل سلفن بپیچ که کارگرا رو زمین میکشن بقچه خراب نشه.
2- دور خوش خواب تو سیلفون بپیچ.
3- نایلون جباب دار فله ای بخر و دور تمام کالاهای چوبی یک دور کامل و آینه هاتو چند دور حباب دار بپیچ.
4- دور پایه ها و منبت های مبلمان و جباب دار بزن، بعد یک دور کامل سلفون بپیچ که حباب دارها فیکس بشن و رویه مبل هات خراب نشن. کوسن مبلها رو بذار توی خود مبل، بخوابون و بعد سلفن روی کل کفه و بدنه مبل بپیچ که کوسن هاتم محکم شن سر جاشون.
5- کارتن چینی و کریستال هاتو سعی کن خودتون با ماشین ببرید، در غیراینصورت، جعبه های کوچک دیجی کالا یا کارتن بیسکوییت و اینها کوچک جمع کنید، یه بار تو روزنامه بپیچید و بذارید توی این کارتن های کوچک و کارتن های کوچک را توی کارتون های بزرگ جعبه سیگار، جعبه موز یا مثل اینها کنار هم بگذارید.
6- یه طوری حجم وسایل را داخل جعبه ها پخش کنید که جعبه ها خیییلی سنگین نباشند که کارگرا یه وقت شوت نکنند، قشنگ بتونند سه تا سه تا روهم بگذارند و بقل بگیرند یا به پشت بگیرند. اگر سنگین باشد احتمال خطر زیاده.
7- چسب پهن چندتا رول بخرید و توی پیچیدن چسب پهن به دور جعبه ها هیچ مضایقه نکنید. کف و روی جعبه ها رو حسابی چسب بزنید.
8- مطمئن باش تو جابجایی جعبه هات سر و ته میشن. پس فکر نکن، شکستنی را بالای جعبه بذاری محفوظ می مونه.
9- فیله های ابری تو کابینتی بگیر. بصورت فله ای چندتا رولشو بخر. ازینا که یه حالت ابری پلاستیکی داره دور همه شکستنی هات بجای روزنامه اونها رو بپیچ و با چسب نواری محکم شون کن.
10- موقع باز کردن جعبه ها پتو بنداز زمین و بشین رو پتو همه رو باز کن. بعدا پتو رو میدی خشک شویی.. ایستاده و روی میز اصلا هیچ بسته ای باز نشه.
من با این رویه بیش از چهار بار برای خودم و دوبار برای مامانم اسباب کشی کردم فقط تا حالا یک لیوان آرکروک تو اسباب کشی شکسته. همین!

راستی اگر امکانش هست، وسیله های داخل کشوهای لباس هاتو درنیار اصلا، تو خود کشو باشه و کشو رو در بیارید، دورشو کاملا حباب دار یا سلفون بکشید. بعد بهمین ترتیب تو خونه جدید نایلون شو باز میکنید و جا میزنید.
  • lady، Nedaaa28، خانم فسقلی
پاسخ
آفرین بنسای جان.

راستی من یکی از معضل هام جابجایی لوسترها بود که کریستال هاش نشکنه. آبکش های قرص و محکم بزرگ خریدم، دسته دار و مطمئن.
توش پتو مسافرتی انداختم و لوستر و گذاشتیم توش.
لوستر خیلی بزرگ هم توی کامیون شون آویز لوستر دارند، میبرند ازون آویزون می کنند که کریستال هاش نمونه زیر وزن سنگین لوستر خورد بشه.

بچه ها اگر تابلو فرش خاص یا فرش های ابریشمی قم و تبریز دارید، اصلا جلوی چشم کارگر جابجا نکنید.
چند نفر اینو به من گفتند. میگن وسایل خاص و قیمتی رو خودتون بگذارید خونه یک نفر آشنا و بعدا که کارگر رفت و آمدش تموم شد ببرید خونه خودتون.
چند مورد دیده شده که بلافاصله بعد از اسباب کشی دور از جون دزد اومده به طمع بردن تکه های قیمتی و حسابی حال صاحبخونه گرفته شده.
  • Bonsai، lady، liyane، خانم فسقلی
پاسخ
یوتاب جان، دنیا جان و بنسای جان از راهنماییتان سپاسگزارم. دنیا جان یعنی تابلو فرش را جداگانه خودمان ببریم یا بدیم بار؟ ایده ای برای جابجایی شیشه روی میز و خوشخواب دارید؟
  • Donya، خانم فسقلی
پاسخ
خواهش میکنم لیدی جان
شیشه بزرگ میز ناهارخوری رو خودشون میبرن اما شما مراقب باش و هی تاکید کن اگه بشکنه باید خسارت بدین که حواس‌ون جمع باشه
اما ماهم مثل بنسای جون شیشه میز کوچیکا و اینه کنسول و میز توالت و اینارو با ماشین خودمون بردیم
... 
بن سای جون من ندادم اما میدونم بعضی خشکشوییا باید داد
  • Bonsai، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان