امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
البته آنه جان فقط برای مسلمونا نیست یهودیا هم دارن یسری فرقه های دیگه دینی هم دارن حتی تو آمریکا و اروپا هم هست بعضا انجام میدن بدون هیچ اعتقاد مذهبی ای که رز جان توضیح دادند. خیلی نمیشه با اینقدر قاطعیت بگیم صرفا بخاطر شریعت یا رسومه یا پایه علمی هم داره ( بحث عفونت و سرطان و …) واقعا صحبت راجع بهش لازمه

دقیقا کژال جون الان حداقل با شناختی که از بچه های همین تاپیک دارم میدونم آدمای مذهبی خفنی نیستند صرفا بخاطر مذهب کاری بکنن ولی دوست داشتم بدونم آیا قبلش از دکترش پرسیدن مثل یوتاب جون و مینو جون که پرسیدن
لیانه جونم مطمئنم پرسیده
هدفم ازین سوال اینه دلایل ختنه کردن یا نکردن رو با هم مطرح کنیم همین
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون ماشاله ان شالله همیشه سلامت باشین و خدا شما رو برای هم حفظ کنه - کلا برام جالب هستین عزیزم
مسیر جهان دوره گردیست
  • nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۳:۰۷ عصر)nona نوشته است:
ولی کلا مقوله جالبیه
از یطرف دیدم گاها بعضا زن و‌شوهر خودشون خیلی اصراری رو ختنه ندارن ( هنوزن نمیگم درسته یا غلطه اصلا در جایگاهش نیستم واقعا متخصصش باید نظر بده) اما خب به اصرار خانواده ها و طبق رسوم مجبور میشم اینکارو میکنن نمونش خواهر همسرم که گفتم دندانپزشکه همسرشم دندانپزشکه من موقع تولد پسرشون پیششون بودم تا ده روز یادمه چقدر اصرار داشتند ختنه نمیکنیم آخرم همون هفته دوم به اصرار مادر و پدر همسرشون ختنه کردند. برای همین برام سواله واقعا بجز بحث مذهب، جایگاه علمیش چقدره

والا نونا جان درست یا غلط می تونه نسبی باشه و با توجه به شرایط هر بچه متفاوته...اگه بچه ای مشکل داره ختنه نکردنش اشتباهه... بگیم چون فلانه و بیساره خب اشتباهه... و ما آدم ها همیشه در حال قضاوت هستیم... اینکه چی بخوریم و چی بپوشیم یعنی چی رو نخوریم و چی رو نپوشیم... 
ولی درباره ی این بحث که طرف اصراری نداشته ولی انجام داده، خب خیلی بحث فرهنگ اینجا مطرح میشه... اینکه ما با آموزه ی پدر و مادر مقدس بزرگ میشیم... و چون عزت نفسمون اصلاح نشده فکر می کنیم اونها هر چی بگن درسته و حتما یه چیزی می دونن که میگن.... ولی اینطور نیست... ما هم الان والد هستیم، آیا بی نقصیم؟ آیا دیگه اشتباه نمی کنیم؟ مطمئنا نه... ولی والد نسل قبل این رو قبول نمی کنه و در کنارش کنترل گری و سلطه گریش رو هم نمی پذیره و به اسم احترام هر نوع دخالتی رو حق خودش می دونه...

من با پدر و مادر همسر که اصلا در این حد صمیمی نمیشیم... ولی عمه ش یه بار اشاره کرد که کی ختنه می کنید منم بیام و این حرفا که من گفتم مگه قراره ختنه کنیم؟؟؟ و گفت خاک عالم مگه میشه ختنه نکرد و ووووووووو...... منم تا شد بحث کردم... ولی خب مطمئنا چنین فردی قبول نخواهد کرد... و چون پسر خودش بدو تولد ختنه شده بود می خواست ما هم این کار رو بکنیم و من هرچی از آناتومی و اینها هم گفتم انگار نه انگار... خلاصه بیخیال قانع کردنش شدم... ولی به همسرم گفته بود کی ختنه می کنید؟ همسرمم خیلی رک و ساده گفته بود موضوع خصوصی پسرم رو دیگه مایه ی صحبت نکنیا Big Grin هر موقع صلاح بدونیم ختنه می کنیم (همسرم خیلی مذهبیه و اصلا روش نمیشه همچین چیزی رو توی جایی بگه و حتی توی 2 ماهگی پسرم توی مطب دکتر بحث ختنه که شد گفت چرا این حرفا رو میزنی من خجالت می کشم...........)

خلاصه که ایستادن مقابل موجی که به آدم فشار میاره، کار راحتی نیست و خیلیا حالا به هر دلیلی ترجیح میدن که با موج باشن تا خلاف موج، موج سواری کنن... 
ببین همین ختنه نکردن من خب باعث شده یه سری راحتی ها رو هم نداشته باشما... مثلا جراحی که کردم، اصلا نذاشتم خواهر همسر عوضش کنه چون اصول تربیت جنسی برام خیلی مهمه... و کلا از همون اول هم حواسم بود یا می بردم توی اتاق یا روش رو می پوشوندم ولی خب اون روزای اول خواهر همسرم عوضش می کرد دیگه... ولی خب اشکال نداره بالاخره پیش میاد...
ولی الان مثلا بعد از عمل، خب نمی خواستم هم ببینه که ختنه نشده... یا مثلا تا حالا شاید 1-2 بار با دستمال مرطوب عوضش کردم (ما قبل کرونا 3-4 تا مسافرت دور و نزدیک رفتیم (یکی 12 ساعت راه پیوسته بود که ما دوروزه رفتیم (تهران - مشهد و سه تا سفر هم 4-5 ساعت راه بود) و طی این مدت همییییشه کامل و تمیز شستمش (کسی که بچه 2-3 ساله داره میدونه چقدر سخته که در هر شرایطی بخوای بشوری و به دستمال مرطوب اکتفا نکنی...)... اینها سختی های منه که با تصمیمم به ختنه نکردن متحمل شدم... ولی اصلا در مقابل فوایدش به چشمم نمیاد... 
حتی ممکنه آب در هاون کوبیدن باشه و پسرم مثلا موقع ازدواجش تصمیم بگیره ختنه انجام بده، ولی من اصلا ناراضی نیستم و نخواهم بود... چون اونموقع تصمیم خودش و همسرشه که این کار رو بکنه یا نه و مهم خودشونن که چطوری می پسندن... و اونموقع دکتر با یک بدن کامل طرفه و واقعا در حدی که نیازه می بره... نه با احتمالات...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۳:۱۵ عصر)*آن‌شرلی* نوشته است: ختنه کردن فقط واسه مسلموناست
برای افزایش جمعیت، میخواستن یه جوری بشه، پوستش نازک بشه زود تحریک بشه هی تولید مثل و نسل کنن خخخخخ
شوهر من میگه، خود بچه بعدا تصمیم بگیره، انجام بده یا نه، اختیار بدنش با خودشBig Grin

تا حالا از این جنبه ندیده بودم Big Grin Big Grin Big Grin ولی با احتمال بالایی درسته چون باعث زودانزالی میشه چون پوشش سر آلت دیگه از بین میره و به سرعت تحریک میشه....
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۳:۲۲ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان من اصلا نمیدونم تو فرایند ختنه چه اتفاقی میفته
یعنی اصلا نمیدونم دقیق چیکار میکنن و چیرو میبرن
همسرم هم آدم معتقد و متدینی نیست
ولی بسیاااااار اصرار به ختنه داره
هروقت هم حرفش پیش میاد میگه اه اه .کثیف میشه اگه ختنه نشه.(حالا دقیق نمیدونم چی کثیف میشه)
نمیشه تمیزش کرد
اینو گفتم که بگم بعضی اقایون بدون توجه به اعتقادات دینی هم اصرار به ختنه دارن.
یادم باشه ازش دقیق بپرسم چی به چیه.

عزیزم همسر مذهبیه و مثال بخوام بزنم، 1 دونه نماز قضا نداره ولی من تونستم بچه رو ختنه نکنم... 
اولش فوووووق العاده ناراحت و گرفته بود و چون دکتر گفته بود بخاطر فتق، ممکنه که توی 1 سالگی پسرمون نیاز به عمل داشته باشه (اگه جذب نمیشد)، امیدوار بود با همون عمل فتق، ختنه هم انجام میشه... (دکتر گفت که اگه جذب نشد توی 1 سالگی هم ختنه هم فتق رو باهم انجام میدم که خیالتون راحت شه!!!
ولی من با تمام اطلاعاتی که دادم بهش، و البته رشد بدن بچه رو خودش هم دید، الان حسابی راضیه... 

اما دلایلی که من برای همسرم میاوردم به جز مطالب و کمپین ها و... که براش می فرستادم، در موردش خیلی هم صحبت کردیم...
 از این جنبه می گفتم که بچه مون پس فردا ازدواج کنه و مشکلی بینشون باشه بخاطر چند میلیمتری که هنوز بدنش رشد نکرده، تو خودت رو می بخشی؟ اگه همسرش هیچوقت نتونه زندگی جنسی نرمال داشته باشه، چی؟ اگه کارش به طلاق بکشه چی؟ 
مثال از زودانزالی و مشکلاتش براش می فرستادم... 
اینکه اگه مشکلی داشت باید طی تکامل حذف می شد مثل دم، مثل آپاندیس که الان دیگه به کار ما نمیاد چون گوشتخوار شدیم... 
اینکه اصلا شاید اون زمان 1400 سال پیش، لازم بوده برای اینکه آب و بهداشت و مواد شوینده نبوده، اما الان که اینطور نیست... 
و اطمینان هم میدادم بهش که اگه بزرگ شد و تصمیم به ختنه داشت ابدا مانعش نمیشم... و بعنوان کسی که بچه از گوشت و خون من تغذیه کرده حق این رو دارم که برای بدنش تصمیم بگیرم... 
و توی موقعیت های مشابه هم گذاشتمش... میگفتم الان من ببرم انگشتش رو قطع کنم، تو هیچی نمیگی؟ چون ممکنه لای در گیر کنه و مجبوووور شیم بریم دکتر، آیا برات قابل هضمه که انگشتی که اینقدر فایده داره بخاطر درد احتمالی در آینده که درمانی هم داره، بخوایم صورت مساله رو حذف کنیم؟؟؟؟ 

و یه چیزی که مردا اصرار به زود ختنه شدن دارن، اینه که اکثر مردهای الان، در حدود 5-7 سالگی بدوننننن بیهوشی ختنه شدن!!!!!! و این جنایت بشری بوده که انجام شده........ الان دیگه بچه زیر 3-4 ماه با بی حسی و بعدش دیگه با بیهوشی ختنه میشه... اصلا خبری از اون جنایات که بچه ها درد فراوون در یک محیط غیر استریل می کشیدن نیست...
اگه در مورد ختنه تحقیق کنی، می تونی خیلی راحت این اطمینان رو بهش بدی که خبری از اون دردی که احتمالا همسرت کشیده برای بچه تون نخواهد بود...
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۳:۳۱ عصر)*آن‌شرلی* نوشته است: آره نوناجون، درست میگی ولی به نظرم اکثر مردم ختنه شده دنیا به خاطر دین و مذهب یا رسم و رسومشون ختنه شدن.
اونایی هم که دین یا رسم نداشتن احتمالا تحت تاثیر حرفهای مذهبی ها که ختنه نکنی، عفونت میگیره و فلان میشه رفتن ختنه کردن.
اگه چیز خوبی بود مثل خیلی چیزای دیگه جز روند بهداشتی درمانی بچه ها قرار میگرفت، اونم تو کشورهای پیشرفته.

بله آمار WHO رو توی پست قبلیم هم گذاشتم... 
30% مردان دنیا ختنه شدن
2/3 یعنی 20 میلیونشون مسلمون بودن و مسلمونها حدود 1 میلیارد هستن که نصفشون مرد باشن میشه 500 میلیون... 

و هنوز 6-7 میلیارد زن و مرد در دنیا هستن که 3-4 میلیاردشون مرد غیرمسلمون هستن... 10% از این تعداد مرد غیرمسلمان به دلایل مختلف (زیبایی یا درمانی) ختنه شدن که میشه 300-400 میلیون... یعنی کل مردان غیرمسلمان ختنه شده، از کل مردان مسلمان ختنه شده کمتر هستن... 

بله مطمئنا اگر واجب بود مثل واکسن اجباری میشد... ولی طبق اطلاعاتی که من دیدم، به زودی ختنه ی اجباری مردان هم مثل ختنه ی زنان ممنوع خواهد شد....
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۳:۲۷ عصر)ندایا جان نوشته است: نونا جون ماشاله  ان شالله همیشه سلامت باشین و خدا شما رو برای هم حفظ کنه - کلا برام جالب هستین عزیزم

قربونت عزیزم  Heart Heart
  • youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
چه بحث جالبی
من اصلا نمیدونستم ختنه باعث زودانزالی و این چیزا میشه
با همسرمم قبلا که در حد چند دقیقه حرفشو زدیم جفتمون دقیقا نمیدونستیم دلیل ختته چیه به جز عفونت
من فکر میکردم یه پوست نازک روی آلته که اونو برمیدارن ، دیگه ربطش به اندازه چطوریه؟
یعنی الان اکثر مردای ایرانی این مشکلات دارن؟

امشب میرم تو کارش که حسابی تحقیق کنیم
نونا جون حتما بپرس از برادرت
من که از مامانم پرسیدم الان فقط خندید گفت خیلی زشت میشه اونجوری ولی باز خودتون میدونین
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۲۴ عصر)Nedaa28 نوشته است: چه بحث جالبی
من اصلا نمیدونستم ختنه باعث زودانزالی و این چیزا میشه
با همسرمم قبلا که در حد چند دقیقه حرفشو زدیم جفتمون دقیقا نمیدونستیم دلیل ختته چیه به جز عفونت
من فکر میکردم یه پوست نازک روی آلته که اونو برمیدارن ، دیگه ربطش به اندازه چطوریه؟
یعنی الان اکثر مردای ایرانی این مشکلات دارن؟

امشب میرم تو کارش که حسابی تحقیق کنیم
نونا جون حتما بپرس از برادرت
من که از مامانم پرسیدم الان فقط خندید گفت خیلی زشت میشه اونجوری ولی باز خودتون میدونین

آره زود انزالی که تقریبا خیلی حرفش مطرحه...
انحراف مجاری ادراری هم هست که با ختنه ی اشتباه یا کج می تونه آسیب بزنه...
آره الان خیلی از مردان ایرانی هم از نظر سایز و هم تایم، مشکل دارن... ولی سایزی که من مدنظرم بود، سایزی از همون پوست بود که از دست میره... که توش پره از اعصاب مختلف... اگرچه بنظرم با از بین بردن پوسته ی الت در دوران خیلی کوچولویی بچه، نمیذاریم آلت رشد لازم رو داشته باشه... چون یه حالت کشش روی آلت ایجاد میشه... و خود اون پوسته در بزرگسالی ممکنه 1-2 سانت بعد از خود آلت هم باشه... که به حساب نمیاد ولی خب در اندازه موثره شاید....
تازه مردای ایرانی امروز، اکثرا 5-7 سالگی ختنه شدن و اینن Big Grin
  • mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۳۵ عصر)Bonsay نوشته است: دوستان بین تحقیقاتتون دلیل پرده بکارت یا هایمن داشتن خانمها رو‌ هم سرچ کنین Big Grin
حالا اون پوست اضافی آقایون و میگیم خدا اگه نمیخواست نمیزاشت و چه کاریه بریم خودمون ببریمش
ولی هایمن و هم خدا خودش گذاشته و یه غشای اضافیه که خواه ناخواه برداشته میشه
کلا فکر کنم خواسته معامله پایا پای شه

اتفاقا پیج فمنیسم اوری دی درموردش یه سری اطلاعات خوب گذاشته بود و بعد از اون بقیه هم جرات کردن در موردش حرف بزنن........
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان