(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۳:۲۲ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان من اصلا نمیدونم تو فرایند ختنه چه اتفاقی میفته
یعنی اصلا نمیدونم دقیق چیکار میکنن و چیرو میبرن
همسرم هم آدم معتقد و متدینی نیست
ولی بسیاااااار اصرار به ختنه داره
هروقت هم حرفش پیش میاد میگه اه اه .کثیف میشه اگه ختنه نشه.(حالا دقیق نمیدونم چی کثیف میشه)
نمیشه تمیزش کرد
اینو گفتم که بگم بعضی اقایون بدون توجه به اعتقادات دینی هم اصرار به ختنه دارن.
یادم باشه ازش دقیق بپرسم چی به چیه.
عزیزم همسر مذهبیه و مثال بخوام بزنم، 1 دونه نماز قضا نداره ولی من تونستم بچه رو ختنه نکنم...
اولش فوووووق العاده ناراحت و گرفته بود و چون دکتر گفته بود بخاطر فتق، ممکنه که توی 1 سالگی پسرمون نیاز به عمل داشته باشه (اگه جذب نمیشد)، امیدوار بود با همون عمل فتق، ختنه هم انجام میشه... (دکتر گفت که اگه جذب نشد توی 1 سالگی هم ختنه هم فتق رو باهم انجام میدم که خیالتون راحت شه!!!
ولی من با تمام اطلاعاتی که دادم بهش، و البته رشد بدن بچه رو خودش هم دید، الان حسابی راضیه...
اما دلایلی که من برای همسرم میاوردم به جز مطالب و کمپین ها و... که براش می فرستادم، در موردش خیلی هم صحبت کردیم...
از این جنبه می گفتم که بچه مون پس فردا ازدواج کنه و مشکلی بینشون باشه بخاطر چند میلیمتری که هنوز بدنش رشد نکرده، تو خودت رو می بخشی؟ اگه همسرش هیچوقت نتونه زندگی جنسی نرمال داشته باشه، چی؟ اگه کارش به طلاق بکشه چی؟
مثال از زودانزالی و مشکلاتش براش می فرستادم...
اینکه اگه مشکلی داشت باید طی تکامل حذف می شد مثل دم، مثل آپاندیس که الان دیگه به کار ما نمیاد چون گوشتخوار شدیم...
اینکه اصلا شاید اون زمان 1400 سال پیش، لازم بوده برای اینکه آب و بهداشت و مواد شوینده نبوده، اما الان که اینطور نیست...
و اطمینان هم میدادم بهش که اگه بزرگ شد و تصمیم به ختنه داشت ابدا مانعش نمیشم... و بعنوان کسی که بچه از گوشت و خون من تغذیه کرده حق این رو دارم که برای بدنش تصمیم بگیرم...
و توی موقعیت های مشابه هم گذاشتمش... میگفتم الان من ببرم انگشتش رو قطع کنم، تو هیچی نمیگی؟ چون ممکنه لای در گیر کنه و مجبوووور شیم بریم دکتر، آیا برات قابل هضمه که انگشتی که اینقدر فایده داره بخاطر درد احتمالی در آینده که درمانی هم داره، بخوایم صورت مساله رو حذف کنیم؟؟؟؟
و یه چیزی که مردا اصرار به زود ختنه شدن دارن، اینه که اکثر مردهای الان، در حدود 5-7 سالگی بدوننننن بیهوشی ختنه شدن!!!!!! و این جنایت بشری بوده که انجام شده........ الان دیگه بچه زیر 3-4 ماه با بی حسی و بعدش دیگه با بیهوشی ختنه میشه... اصلا خبری از اون جنایات که بچه ها درد فراوون در یک محیط غیر استریل می کشیدن نیست...
اگه در مورد ختنه تحقیق کنی، می تونی خیلی راحت این اطمینان رو بهش بدی که خبری از اون دردی که احتمالا همسرت کشیده برای بچه تون نخواهد بود...