۱۴۰۱/۶/۲۷، ۰۲:۴۹ عصر
نسیمه به بقیه گفتی؟
مسیر جهان دوره گردیست
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۱/۶/۲۷، ۰۳:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۲۷، ۰۳:۰۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
مرسی شیطون خانوم
ندا به همه نگفتم ولی فک کنم همه دارن میفهمن!! مسئولمون، دهن لق بازی در آورده انگار !!! حس کردم بقیه میدونن ،چون سعی داشتن مریض سبک بهم بدن و اینکه یه خواهر شوهرم همکارمه ،اونم امروز برام قرمه سبزی آورد گفت درست کردم گفتم تو دوس داری برات آوردم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۶/۲۷، ۰۳:۱۵ عصر
نسیمه این خواهر شوهرت همونه که خودش باردار نمیشه و سنش بالاست؟
۱۴۰۱/۶/۲۷، ۰۳:۴۵ عصر
آخی، چقدر مهربونه واقعا. خدا حفظش کنه
نسیمه جون سعی کن ناهار وشامت حتما پروتيین بشه مثل کباب و ماهیچه، صبحونه هم روزی یدونه تخم مرغ بخور کنار پنیر گردو
میانوعده هم ترکیب سیب+ چندتا بادام یا کره بادام زمینی یا پسته عالیه، میوه های دیگه هم خوبن کلا ترکیب مغزیجات با میوه هم مقوی هست هم کم کالری و بیشتر سیر نگه میداره...حتما سعی کن سبزیجات و میوه تو غذاهات زیاد باشه هم چاق نشی هم یبوست نگیری.... بجاش قند و شکر و شیرینی و کربوهیدراتت رو تا جای ممکن کم کن و کربوهیدرات پیچیده تر مثل نون قهوهای استفاده کن
۱۴۰۱/۶/۲۷، ۰۸:۰۹ عصر
اره ماهور جون ماهه ،خیلی مهربونن کلا
مرسی سوفی جونم ،اره سعی میکنم سالاد باشه کنار غذاهام
۱۴۰۱/۷/۲، ۱۰:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۲، ۱۰:۱۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
سلام ،بچه ها آزمایش های اولیه بارداری ،شامل چه فاکتور هایی میشه؟؟
متاسفانه ما بیمه تکمیلی مون ،تموم شده و هنوز تمدید نکردن! حالت تهوع زندگیه منو مختل کرده هیچ غذایی دوس ندارم ،حتی گاهی به غذایی ک مثلا وعده قبل خوردم فکر میکنم بالا میارم و میگم چجوری اینو خوردم !! قرص دمیترون هم تاثیری نداشته برام واقعا امروز دکتر بودم ،برام سونو نوشته ولی گفت بذار ۱۰ روز دیگه بده که توی ۸ هفته باشی
۱۴۰۱/۷/۲، ۱۰:۳۴ عصر
نسیمه جان قند و تیرویید و یه سری انتی بادیا برای ایدز و هپاتیت و
حتی سرخجه و سرخک اینها چک میشه و کشت ادرار. عزیزم دمیترون چند تا میخوری؟ من روزی سه تا میخوردم و یکهفته هم گذشت تا تاثیرش رو ببینم علاوه بر ویتامین B, ولی در نهایت باید دو سه هفته بگذره تا یک کم بهتر بشی...نون خشک اول صبح و زنجبیل و اینها هم هست هرچند برای من هیچکدوم موثر نبود...غذا هم هرچی تونستی بخور، فقط مواظب باش یبوست نگیری، عزیزم ا شالله زود بگذره برات
۱۴۰۱/۷/۲، ۱۱:۱۵ عصر
سوفی جان ،۲ تا خوردم الان یه ذره بهترم
در رابطه با یبوست هم ،احتمالا در چند روز آینده دچارش میشم ![]() چون تنها میوه ای ک دوس دارم موز هستش
|