امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خريد خانه
صنوبر، تو خونه ی ما من حقوق بگیرم ،همسرم از شغل دومش یه حقوق کوچیک داره
شغل اصلی ش هم ک آزاد هست ک پروژه ای برمیدارن ،و پول رو معمولا آخر کار براش واریز میکنن
پول پروژه ها ک کامل پس انداز میشه ،اون حقوق شغل دومش واسه خورد و خوراک ماه مصرف میشه
از حقوق منم یه مقدار ثابتش پس اندازه، یه مقدارش پول اقساط
یه مقدارم واسه خودم برمیدارم
این بین واسه من اضافه کار و کارانه هم پرداخت میشه ک اونو جدا خودم پس انداز میکنم ...چیزی دوس داشتم بگیرم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر جان ما هم اول ماه پس انداز نمیکنیم.
هزینه ها و وام ها که کلا با همسرمه. و هرچه قدر بمونه آخرماه پس انداز میکنه دیگه. به مناسب های مختلف مثل تولدم و سالگرد ازدواج و ولنتاین و... طلا میخریم با اون پس انداز و من همه سعیمو میکنم که صفر کنم پس اندازو. چون شوهر من خیلی ولخرجه.
درامد من هم که برای خودمه و معمولا 2_3 ماه یه بار طلای بدون اجرت یا دلار میخرم.که البته از اول کرونا واقعا چیز چشمگیری نبوده درامد من.
  • خانم فسقلی، صنوبر۷۱
پاسخ
یوتاب اگر می‌خواین یکی دو سال بمونه که بخر. طلا و دلار تو یکی دو سال به هر حال کمی رشد می‌کنن. دلار خریدنش سخت‌تره ولی من اگر باشم دلار می‌خرم می‌ذارم یه بانکی که روش کارت اعتباری می‌ده (سامان ۸۰٪ مبلغ سپرده رو کارت می‌داد، الان شاید نده ولی شاید بانکای دیگه هم بدن). دلار رو می‌ذارین تو بانک بمونه و در حد ۱٪ هم سود میاد روش، بعد کارت اعتباری رو می‌گیرین و در مواقع ضروری به ریال خرج می‌کنین و قسطی پرداختش میکنین. اینطوری هم اصل پول بی‌ارزش نمی‌شه هم به یه دردی می‌خوره. البته سود بازپرداختش زیاده ولی اگر زیر یک ماه تسویه‌ش کنین و تبدیل به تسهیلات نشه سودش کمه. بعد شما می‌تونید از این کارت برای هزینه‌های یکهویی که پیش میان استفاده کنین. یعنی به جای این که به دلاره دست بزنید، این کارته رو دست بزنید اگر ضروری بود.

مسأله ماهور اینه که می‌خوان تو همین چند ماه بفروشنش. من خودم چند بار تو زندگیم خرید پس‌اندازی دلار و سکه داشتم. یه بارش آخرای ۹۶ بود که از پاییزش تقریباَ خیلی سکه گرون شد و من وقتی خریدم هنوز روندش رو به رشد بود و خوب شد که خریدم و راضیم چون سال بعدش فروختم (که البته اگر چند ماه بیشتر صبر می‌کردم خیلی هم بهتر می‌شد). اما یه بار دیگه هم پاییز فکر کنم ۱۳۹۹ دلار رو با قیمتی خریدم که تا نزدیک یکی دو سال هیچ رشد چشمگیری نداشت (البته من هزار تومن از قیمت صرافی‌ها گرونتر خریدم چون نمیخواستم سهمیه سالانه‌م رو با رفتن به صرافی از دست بدم) و تازه الان چند ماهه به نسبت قیمتی که من اون موقع خریدم داره می‌ره بالا، ولی خب من این دلارا رو نفروختم، گذاشتم بانک روش وامِ کارت اعتباری گرفتم و با اون وامه چیزهای بزرگِ دیگه خریدم.

این کار تنها ریسکش اینه که چند سال یه بار یهو می‌بینی بانک همون دلاری که ازت گرفته رو پس نمی‌ده و میگه ریالش رو به قیمت دولتی می‌دم، اما مثلاَ این اتفاق تا جایی که تحقیقات ما نشون داده تو بانک سامان خیلی خیلی نادرتر از بانک‌های دیگه بوده.

خلاصه منظورم این بود ماهور جان که من طبق تجربه‌ی شخصیم اگر قرار باشه در چند ماه آینده به اون پوله نیاز ضروری داشته باشم باهاش دلار و سکه نمی‌خرم، حالا کشور تو هر شرایط سیاسی که می‌خواد باشه. چون افت قیمت خرید و فروش می‌خوره بهش و صرف نداره اینطوری. ولی شاید راههای بهتری باشه که امیدوارم بقیه بچه‌ها بیان تجربه‌هاشون رو بگن. نمی‌تونید مثلاَ یک جنسی (مثل برنج) بخرید که مطمئن باشید تا آخر پاییز قیمتش بالا می‌ره و بفروشید؟ البته طلای بدون اجرت اگر قیمت خرید و فروشش فرقی نکنه شاید گزینه‌ی بدی نباشه.

من فقط تجربه‌ی شخصیم رو گفتم. هیچ ادعایی در این زمینه ندارم.
  • Celin، خانم فسقلی
پاسخ
ستي جان كاملا درست گفتي
ماهور جون اگه فقط قصدت براي چندماهه فكر نكنم سكه خيلي منطقي باشه چون موقع فروش سكه ٢٠٠ تومن ازش كسر ميشه
  • خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها اگر قصد مهاجرت دارید مقصد و شیوه مهاجرتتون و سطح مالی و تحصیلی تون اینجا به اشتراک بذارید
من بجز تحصیلی راه دیگه ای رو آشنایی ندارم ...
  • خانم فسقلی
پاسخ
رخشید جان، به نظرم روش اکسپرس انتری کانادا رو بررسی کن.
یه روش امتیازیه که مثلا با موارد زیر سنجیده میشه :
سطح زبان+ سطح تحصیلات + سن + داشتن یا نداشتن خانواده درجه یک در کانادا (۱۵ امتیاز) + داشتن دعوت نامه استانی (۶۰۰ امتیاز) + تحصیلات در کانادا + سابقه کار کانادایی
در صورت متاهل بودن، سطح زبان و تحصیلات همسر هم تو امتیاز تاثیر داره.
فقط اینکه خورد به کرونا خیلی از روند رو تحت تاثیر قرار داد و خیلی طولانی شد.
  • nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
پری سیما اکسپرس انتری اگر امتیاز بیاری عالیه
افغانستانی ها و اکراینی هم تو کندی روند تاثیر گذاشتن
چند سالتون هست
  • خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها کابینت کار خوب و منصف غرب تهران سراغ دارین؟
پسر ۱۹ ماه ❤
  • خانم فسقلی
پاسخ
مامان هلیا ابشار سمت غرب تهرانه
هنون سنت چیتگر اینا میشه
فکر نمیکنم این قیمتا باشه
مگر جای روبه پایینش باشه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
منم خیلی نمیدونم محلش چجوریه
اما فکر کنم برای سرمایه گذاری هرجا بشه خوبه