امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ممنون بچه ها
خب پسر من ابان بدنیا میاد فکر کنم سرهمی بیشتر به کار بیاد ولی جوراب دار نخرم بهتره؟ اخه بیشتریا تو سن کم جوراب دارند
منم فکر نکنم با توجه به شرایط خودم بچم خیلی درشت بشه فکر کنم متوسطه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
زود اومدم اینور چون حس میکنم دیگه بچم بزرگ بشه خخخ باید مادری کنم براش
اومدم فضولی کنم ببینم اسم بچه هاتون چیه
کیا تو مطب دکترشون بهشون جنسیت بچه رو گفته ؟ من امروز تو ۱۷ هفته از دکترم پرسیدم بنظرت بچه چیه گفت منکه دقیق نمیتونم بگم ولی انگار دختره
بنظرتون ممکنه اشتباه کرده باشه؟
چرا انومالی رو میگن هفته ۱۸؟ مثلا ۱۷ هفته بریم چی میشه ؟
  • nona، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۷، ۰۵:۴۲ عصر)سحر بانی نوشته است: ممنون بچه ها
خب پسر من ابان بدنیا میاد فکر کنم سرهمی بیشتر به کار بیاد ولی جوراب دار نخرم بهتره؟ اخه بیشتریا تو سن کم جوراب دارند
منم فکر نکنم با توجه به شرایط خودم بچم خیلی درشت بشه فکر کنم متوسطه

عزیزم سرهمی حتی بدون جوراب، شستن بچه رو خیلی سخت می کنه و اون اوایل تا 10 بار هم ممکنه پی پی کنه و لازم باشه عوضش کنی و هر بار در آوردن کامل و دوباره پا کردن با آه و گریه ی بچه آدم رو عصبی می کنه... ولی من به همه میگم زیردکمه بگیرن چون کنترل حرارت بدن بچه با لباس های لایه لایه راحت تره... و اینکه عوض کردن بچه فوق العاده راحت تر از سرهمی و بخصوص سرهمی جوراب داره... 
بخاطر همین زیردکمه، مانتو و شلوار جدا رو خیلی بیشتر ترجیح میدم Cool
کلاه و دستکش و جوراب هم چندین ساله که از رده خارج شده چون از تماس مستقیم پوست بچه با جنس های مختلف جلوگیری می کنه... با اینکه الان طبق مونته سوری تا جای ممکن بچه رو در معرض بافت ها و جنس های مختلف قرار میدیم... و حتی براش بازی های مختلف تعیین می کنیم که در تماس قرار بگیره... حالا هنوز یه عده دست و پای بچه رو می پوشونن دیگه نمی دونم چرا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، liyane، nona، Seti69، Targol، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۷، ۰۵:۵۹ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام به همه
زود اومدم اینور چون حس میکنم دیگه بچم بزرگ بشه خخخ باید مادری کنم براش
اومدم فضولی کنم ببینم اسم بچه هاتون چیه
کیا تو مطب دکترشون بهشون جنسیت بچه رو گفته ؟ من امروز تو ۱۷ هفته از دکترم پرسیدم بنظرت بچه چیه گفت منکه دقیق نمیتونم بگم ولی انگار دختره
بنظرتون ممکنه اشتباه کرده باشه؟
چرا انومالی رو میگن هفته ۱۸؟ مثلا ۱۷ هفته بریم چی میشه ؟

اگه درست یادم باشه آنومالی توی هفته ی 20 دقیقترین اندازه ها رو میده... 
میگن هفته های پایین تر نباشه که فرد هزینه می کنه و قرار جزء به جزء بدن بچه رو بررسی کنن، دیگه همه چی دقیق و کامل اندازه گیری بشه... و البته بخاطر این میگن 18 هفته چون که بعد از 18 هفته اجازه ی سقط قانونی به فرد نمی دن و با اینکه بهترین زمان 2 هفته هست، اما زنان ایرانی نمی تونن طبق علم جلو برن و باید برن و زودتر بررسی کنن که اگه مشکلی باشه زمان برای سقط باشه...

مبارک باشه عاطفه جان Heart 
معمولا پسر با قطعیت پسره Wink ولی دختر ممکنه بخاطر خطای سونوگرافیست باشه چون چیزی رو باید ببینن و اگه نبینن ممکنه بگن دختره Big Grin ) و تا وقتی یک متخصص بررسی نکرده ممکنه پسر باشه و تشخیص داده نشه... 
ولی همونطور که قبلا هم گفتم به نظرم شما دخمل داری Angel Heart چون ویارت و علائم ظاهری که تعریف میکنی مثل مامانای دخمل داره  Smile
آره دیگه از 16 هفته جنسیت معموووولا کامل مشخص میشه گفت ولی پزشک زنان صلاحیت سونو کردن نداره و داشتن دستگاه سونوگرافی توی مطب های زنان غیرقانونیه چون کلا یه دونه درس سونوگرافی خوندن و تخصص لازم رو ندارن و باید ارجاع بدن...
  • atefehjjjjjjj، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان برندهای مختلف سایز لباس هاشون خیلی با هم فرق داره. من با اینکه بچه ام کوچولو بود سایز صفر برند‌ ماماز الان فیته و باید به فکر لباس بزرگتر باشم. با اینکه کارترز لاو سایز ۱ خریده بودم اما اندازه صفر مامازه. یعنی اونارم الان دارم تن بچه ام میکنم. اون یکی قلم هنوز دو صفر میپوشه
سرهمی جورابدار به درد یه هفته هم نمیخوره. من چندتا خریدم پشیمونم. پاهاشون خیلی کوتاهه. اصلا خوب نیست

سرهمی برای بیرون رفتن بخر. اما تو خونه بادی و شلوار خیلی راحت تری
  • (کژال)، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز اره به تعویض بچه فکر نکرده بودم زیر دکمه چنتا گرفتم واسش هم استین بلند هم استین کوتاه
سرهمی ها خوشگلترن ادمو وسوسه میکنن ولی درسته سخته تعویض باهاش

ترگل جون اره منم به این دقت کردم که دوتا برند مختلف تفاوت دارن سایزا بنظرم صبر کنم بدنیابیاد از رو اندازه بدنش خرید کنم بهتره
اره خواهر منم میگه همش در حال بریدن و دوختن جوراب سرهمیای بچش بوده میبریده از بالاش بعد پایینشو میدوخته ولی من از این هنرا ندارم

بیرونم که ادم نمیره تو این شرایط مگه خونه مامانا و دکتر و جایی
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اگه دوست دارین سرهمی بگیرین از این مدلا بگیرین که تا پایین باز میشن.اونا رو دیگه لازم نیست دربیارید.به نظر من بادی،مانتو و شلوار بهترین پوشش مخصوصا واسه بچه های فصل سرده.من از رکابی و شورت خیلی کم استفاده کردم.پسرم متولد مهر ماهه.
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مینو جون، رز جون، پائولا جون و شمیم جون و باقی مامانای نی نی دار میشه لطفا بگید اولین سفر با بچه کی رفتید؟
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون ما اولین سفرمون حدودا 7 ماه و خردی بود رفتیم کیش
از شمال کیش رفتن ی خرده دردسرش زیاذه باید میومذیم تهران تو فروردگاه معطلی داشتیم ولی خب کرونایی نبود و نگران چیزی نبودیم 
بعد اینکه غذا خور شذه بود تازگی اینم سخت بود
با یکی از دوستای بچه دارمون رفتیم ک بچه اونا از پسرم دوماه کوچیکتره خب اونا غذای کمکی نمیدادن راحت تر بود و بچه شون شیر مادری بود بازم کارشون راحت تر بود 
بنظرم قبل شروع کمکی زمان مناسبیه
خواب روزشون هم بیشتره بیزون تو کالسکه میخوابیدن راحت
سفر بعدی 1 سال و دو ماه بود ک کلا میخواست راه بره ذستشو هم نگیریم ب هیچ وجه 
تو کالسکه نمیوند پوستمون کنده شد Big Grin
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۷، ۰۷:۳۸ عصر)nona نوشته است: مینو جون، رز جون، پائولا جون و شمیم جون و باقی مامانای نی نی دار میشه لطفا بگید اولین سفر با بچه کی رفتید؟

2 هفتگی Big Grin ، چهل روزگی به شمال، 1.5 ماهگی، 3.5 ماهگی، 6 ماهگی (که اسن تهران مشهد رو طی دو روز رفتیم و دو روز هم برگشتیم)(همه با ماشین خودمون)... بعدشم کرونا وامونده اومد...
 مسیر حدود 4-5 ساعت تخت گازشه Big Grin ولی حدود نصف روز طول کشید...

به نظر منم همون سن کم قبل از غذا بهترین موقعیته...
نه چیز خاصی دهنش می کنه...
راحت حواسمون هست که چیز تمیز در اختیارش بذاریم...
هر موقع بخواد یه ثانیه شیر بهش می رسه بدون ترس از خراب شدن غذا...
اونجا ملت تز نمیدن اینو بده اونو بده...
مشکل دندون نداریم که بخواد چیزی دهنش کنه یا اعصاب خرد کنه...

بعدش که از 6 تا حدود 2 سالگی باشه، واقعا نگهداری و فهموندن مسائل و تهیه ی غذایی که مناسبشون باشه سخته... البته از 1 سال دیگه غذای سفره می تونن بخورنا، ولی تفهمیم مطلب به بچه زیر 2 سال کمه و فرمانبری نداره... 2-3 هم که سن لجبازیه... ولی میشه سرش رو بهتر گرم کرد...

اما 5 سالگی دیگه بهشته مییییگن Big Grin 5 سالگی فصل درووووو میشه... هر چی کاشتی حالا برداشت می کنی... سرگرم کردن توی اون سن هم خیلی راحتتره تا بچه 2 - 3 ساله توی ماشین...

پائولا جون درست میگه... ما برای شمال از دکترش پرسیدیم... گفت اگه بهداشت رو رعایت می کنید که مشکل نداره... نشه برید با اسهال بچه رو بیارید...
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، Paula، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان