امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
مامانا برنج‌و خورش چجوری میدین به بچه ها؟ منظورم زیر یکساله، جدا براشون درست میکنین یا از همونکه برا خودتون پختین میدین؟

من هر وعده دارم براش سوپ میذارم، چه عذاب وجدانی کرفتم ، دخترم ۹ ماهش پر شده
پنیر چه نوعی بهش بدم؟ الان وقتشه؟
میوه فقط گلابی ، موز، سیب میدم ولی تو تاپیک میان وعده ها دیدم شما خیلی متنوع میدین
از کی میوه های دیگه ام دادین؟
لطفا بچه ها راهنمایی کنین
پاسخ
ستی جان زیر یکسال من جدا میپختم کلا همه غذاهاشو
اما چون خودمونم تقریبا بی روغن و نمک میخوریم اگه غذایی رو همه جیشو براش تست کرده بودم میدادم همونو بهش
برنج رو نیریختم روشم خورش بعد با گشت قاشق یکم نرم و لهش میکردم میدادم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Seti69
پاسخ
یوتاب جان مثلا قیمه بدون رب میپختی براش؟ لپه ش چی؟ اونم جدا تست کردی یا به صورت خورش دادی همه موادو؟
پاسخ
ستی جان من کلا از ی ماه پیش به شیوه مادربزرگی کمی دارم رفتار میکنم خخخ همه چی نمیدم اما خیلی چیزا رو میدم. برنج کته میذارم ، خورشت هم مال خودمون میپزم با برنج قاطی میکنم با پشت قاشق له میکنم میدم.
  • Seti69
پاسخ
مامانا اونایی که بچه های بالای دو سال دارید ی سوال؟
شما هنوز هم برای بچه ها تون غذا ی جدا درست میکنید؟؟یا هرچیزی خودتون بخورید
من تا دو و نیم سالگی پسرم ی برنامه مشخص داشتم که مثلا حتما تو هفته کینوا بهش بدم چیا بدم آواکادو یا انواع جوانه ها یا حتی میزان حبوبات مصرفی پروتئین رو حساب میکردم هر روز نوشیدنی طبیعی بهش میدادم
اما از سه سالگی به بعد روتین غذای پسرم شده مثل خودمون اما خوب ما اصلا کینوا مصرف نمی‌کنیم یا حبوبات شاید در هفته یک بار به شکل عدس پلو یا ماش پلو الان نگران شدم نکنه کارم درست نبوده
یا مثلا آبمیوه طبیعی شاید تو ماه یک بار یا دو بار
البته هنوزم سعی میکنم مثلا تخم مرغش رو با روغن کنجد بپزم یا سه شیره زیاد بهش میدم حواسم به میزان میوه و سبزیجاتی که میخوره هست
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • lady
پاسخ
(۱۴۰۱/۷/۱۱، ۰۸:۴۹ عصر)miss shin نوشته است: مامانا اونایی که بچه های بالای دو سال دارید ی سوال؟
شما هنوز هم برای بچه ها تون غذا ی جدا درست میکنید؟؟یا هرچیزی خودتون بخورید
من تا دو و نیم سالگی پسرم ی برنامه مشخص داشتم که مثلا حتما تو هفته کینوا بهش بدم چیا بدم آواکادو یا انواع جوانه ها یا حتی میزان حبوبات مصرفی پروتئین رو حساب میکردم هر روز نوشیدنی طبیعی بهش میدادم
اما از سه سالگی به بعد روتین غذای پسرم شده مثل خودمون اما خوب ما اصلا کینوا مصرف نمی‌کنیم یا حبوبات شاید در هفته یک بار به شکل عدس پلو یا ماش پلو الان نگران شدم نکنه کارم درست نبوده
یا مثلا آبمیوه طبیعی شاید تو ماه یک بار یا دو بار
البته هنوزم سعی میکنم مثلا تخم مرغش رو با روغن کنجد بپزم یا سه شیره زیاد بهش میدم حواسم به میزان میوه و سبزیجاتی که میخوره هست

میس شین جان اتفاقا سوال من هم هست که تا کی باید برای بچه ها برنامه غذایی جدا داشت. خودش یک اشپز می خواد که از صبح تا شب براشون اشپزی کنه.
سه شیره، آووکادو و چیا من اصلا ندادم می شه بگید چه تاثیری داره و چه جوری چیا رو می دید. یعنی توی ماست می ریزید. همین طور آووکادو. خودم اینا رو دوست ندارم چندان به خاطر همین برام سوال شده که چه جوری بدم که بخوره.
پاسخ
ستی جون لپه رو توی همون قیمه تست کردم براش اما تست کردنی دادم
من هیچیو همینجوری بی تست ندادم از ترسم
رب رو هم من رب شرکتی دادم 
 براش قبل یکسالگی با پوره گوجه درست میکردم اما بعد یکسال همون ربی که خودمون خوردیم دادم دیگه
کلا الان 90 درصد غذاش با ما یکیه
مثلا ماکارونی رو ما پاستا یا اسپاگتی طوری میخوریم یعنی دم نمیکنم
اما برای پسرم دم میکنم هم نرمتره هم کالریش برای وزنگیریش بیشتره
پنیر من از اول یا لبنه دادم یا کیبی 
با گردو رنده شده و نعنا خشک یا تازه یا شوید یا ریحون تازه ، هرچی داشته باشم میکس میکنم میدم
میوه هم من ریز ریز همه چی دادم
حتی مرکبات رو خوندم زیر یکسال ندیم بهتره اما من ابشونو با یکم اب (خیلی کم) رقیق میکردم میدادم
خیار سیب موز شلیل و شبرنگ و هلو و طالبی و هندوانه وخربزه و پرتقال و نارنگی و انگور(دونه هاشو نصف میکردم میدادم)
دیگه همه چی
الان کلا 15 ماهش تموم شده فقط بادمجون و بادوم زمینی و عسل ندادم تا حالا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Seti69
پاسخ
سلام مامانای گل
من یه پیج دارم بیشتر غذاهای پسرمو از ۶ ماهگی از دستورای همین پیج میپزم ادمینش هم مامان یه پسر ۴ ساله س
دستوراتش اصولی و خوشمزه س
اگه به اینستا دسترسی دارید پیجش رو میذارم که بتونید استفاده کنید هر سوالی هم داشته باشید ادمین جواب میدن

diacokhorshidi1397
پاسخ
سلام قشنگا
من نون تست خریدم برا دخترم چون بشدت نون دوس داره منم گاهی مغز نون بربری رو بهش میدادم
خب نون تست کی بهش بدم و با چی؟
تخم بلدرچینم خریدم چون املت نمیخوره و حس میکنم خواص زرده تخم مرغ نمیرسه بهش
من زرده بلدرچين بدم فقط هنوز؟
روش های مختلف تخم مرغ دادن تو صبح چجوریه؟ مثلا زرده آب‌پز رو یکم آب بریزم نرم شد بدم بهش و نون تست ی نصفه بدم سیر شه؟
چایی بشدت دوس داره چند بار متاسفانه مادرشوهرم بهش داده کمرنگ البته و چایی ایرانیه ولی خب جایگزین چی بدم شبیه باشه؟
شیره انگور تست نکردم زوده نه؟
انگور کلا ندم نه؟
توروخدا دونه دونه همه سوالامو جواب بدین
مرسی

آهان چی کنم نون تست خراب نشه زود؟ و تا چ مدت قابل استفادس ما تست مصرف نداریم علاقه هم نداریم اخه
پاسخ
سلام عاطفه جان
ببین همه چی با تست حساسیت مجازه از ۸ ماه دیگه
زرده میتونی تو فرنی ، اوتمیل و حتی سوپ بریزی
کوکو و پنکیک باهاش درست کنی
پسر من الان چیزای یه ذره سفت هم میخوره من زرده و موز و آووکادو( تو کره بزن) میکس میکنم میمالم رو نون تست میخوره
یا زرده و خرما و یه کم آبجوش
نون تست خالی هم میدم دستش میخوره چون نرمه

نگهداریش هم همون اول که میگیرم همشو میذارم تو فریزر هر وقت بخوام یه دونه در میارم تو مایکرو گرم میکنم تازه میمونه

شیره انگور و چای هم من تا حالا ندادم نمیدونم
نوشیدنی آب میدم فقط
چند بارم آب هویج دادم
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان