امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
مامانا من امروز شوید‌پلو با یه تیکه سینه مرغ و چند تیکه سیب زمینی برا دخترم‌درست کردم ، کوبیدمش و دادم بخوره اصلا خوشش نیومدSad
نمیدونم چرا،شما چجوری کته درست میکنین؟ روش خاصی داره یا چی
پاسخ
نه دیگه یوتاب پفک و نوشابه خیلی ستمه. من میگم همه چی میدم منظورم غذای سفره است وگرنه دیگه خدایی چیپس و پفک بالای یه سال فکر کنم.

ستی خوب سینه مرغ خودش خشکه بعد تو حلق گیر میکنه من خودمم زیاد سینه مرغ با کته دوست ندارم. مثلا میتونی کته درست کنی با شوید بعد با ساق مرغ که گوشتش نرن تره بده آب مرغ هم بریز روش که طعم بگیره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Seti69، youtab
پاسخ
شیطون خانوم منم میخام در آینده مث شما بشم
همه چی بهش بدم بخوره،ایشالا خوش خوراک باشه

مامانم میگه من هیچ وقت بهتون فرنی ندادم خخخخ
از اولش با غذای سفره خودشون شروع کرده
نخ پوره ای نه حریره ای Big Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
نسیمه منم با غذای سفره بزرگ شدم تا الان هم در صحت کاملم. بیماری ای ندارم. سخت بگیری به نظرم سخت میگدره.

بچه ها به خصوص یوتاب که فک کنم پسر گلش آبگوشت دوست داره. من ی مدل گوشت قل قلی درست میکنم شبیه آبگوشت پسرم دوست داره مینویسم شاید به درد خورد براتون.
گوشت چرخ کرده و پیاز و سیر و فلفل دلمه رو با ادویه هایی که دوست دارید قاطی کنید بعد قل قلی کنید ی کم بذارید سرخ بشه با روغن خود گوشت ،بعد رب سرخ کنید با زردچوبه وفلفل. بعد سیب زمینی ، کدو، گوجه رو بریزید روش ی کوچولو تفت بدین بعد آب بریزید بذارید تا سیب زمینی ایناش بپزه و ده دقه آخر ی کم پودر لیمو امانی بزنید. تو آبش میتونید نون تلیت کنید و نوش جان کنید.

هم مقوی، هم بی روغن درسن میشه، هم خوشمزه است و هم معنی تر سریع آماده میشه دنگ فنگ نداره
  • liyane، Nedaaa28، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
آخه فقط بحث سخت گرفتن نیست.از نظر سلامتی اشتباهه که غذای نمک دار به بچه ی زیر یک سال داده بشه(اونایی که دکتر تجویز کرده بحثش جداست.حالت کلی رو میگم).مقدار نمک دریافتی از مواد غذایی به تنهایی نیاز روزانه ی بدن کودک رو تامین می کنه و اضافه بر اون مضره.
عاطفه جان
به دخترت چای نده حتی کم رنگ.خودت داری بدعادتش می کنی.
  • Celin، Nedaaa28، nona
پاسخ
عه یوتاب پنیر میتونم بدم؟ چ نوع پنیری بدم؟
دوغ چی؟؟
منم هیچی نمیدم ب بچم همه ایراد میگیرن ندایا جان
امشب مهمون بودیم صاحبخونه اومد گفت آبمیوه تکدانه دارم بیارم ب بچه بدی؟گفتم وای نه
گفت چقدرررر حساسی
راستی انگور میشه ب بچه داد یا حساسیت زاست؟

راستی میشه بهم آموزش ی کوکو برا بچم رو بدین ؟، اولین کوکو بدم بهش
و اینکه حتما با زرده تخم مرغ باشه؟ تو روغن زیتونم میشه سرخ کرد ؟
پاسخ
عاطفه من کوکو سبزی و سیب زمینی دزست میکنم با روغن زیتون کم. مثل کوکوهای خودمون.
مثلا کوکو سبزی فقط زرشک نمیریزم دیگه کنجد و گردو آسیاب میریزم با تخم مرغ و دارچین و آرد و سبزی و زردچوبه و ی کم نمک. حالا شما اگر رو نمک حساسی حذفش کن.

آبمیوه بیرون خوب نیست مواد نگه دارنده داره. خود میوه رو بدی بهتره
  • Celin
پاسخ
شیطون جون با زرده تخم مرغ یا کلش؟
پاسخ
من کلش میریزم. چون ی بار با زرده تنها درست کردم خیلی بد شد
پاسخ
پس منم همینکار میکنم
مرسی
میگم من از دیروز دارن خرما میدم بهش
دفعات دفعه زیاد شده