۱۴۰۱/۷/۱۸، ۱۲:۲۳ عصر
انشاالله به سلامتی زایمان کنی سوفی جان و گل پسرتو بغل بگیری
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۱۲:۲۳ عصر
انشاالله به سلامتی زایمان کنی سوفی جان و گل پسرتو بغل بگیری
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۱۲:۴۷ عصر
نسیمه
![]() ![]()
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۲:۱۷ عصر
مرسی آرزو جون، همیشه یاد نی نی تو بودم تو بارداری که فکر کنم یکماه از من عقب تر بود و کلی خوشحال بودم که باهم بارداریو طی میکنیم، اما قسمت نشد، ان شالله امسال نی نی خوشگلت دوباره میاد تو دلت زودی با نسیمه جان و صنوبر اینجا رو شلوغ میکنید❤️❤️❤️❤️
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۲:۵۹ عصر
سلام مامانای گل
خوبین یه سوال داشتم ازتون من چند وقته درد زیر شکم دارم مثل درد پریودی میگیره ول میکنه ولی پریود نمیشم 2هفته ای میشه اینجوریم بیشتر شبا درد میگیره چند روزم از موعد پریودم گذشته ممکن باردار باشم؟ درد شکم از علائم هست؟
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۳:۲۲ عصر
اره تقریبا سروقت پریود میشم یکی دو روز اینور اونور میشد
این ماه فقط زیاد جلوگیری نکردیم این 2سال خیلی مواظب بودیم این ماه شل کردیم تاحالا اینجوری نشده بودم خیلی میترسم اصلا آمادگی بچه ندارم اخه ولی امیدم و از دست نمیدم شاید حامله نشدم ![]() امروز برم بیبی چک بخرم تا دیوونه نشدم
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۳:۲۷ عصر
(۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۲:۱۷ عصر)Sufii نوشته است: مرسی آرزو جون، همیشه یاد نی نی تو بودم تو بارداری که فکر کنم یکماه از من عقب تر بود و کلی خوشحال بودم که باهم بارداریو طی میکنیم، اما قسمت نشد، ان شالله امسال نی نی خوشگلت دوباره میاد تو دلت زودی با نسیمه جان و صنوبر اینجا رو شلوغ میکنید❤️❤️❤️❤️ مرسی عزیزم آره اگر بود ۱۵ آبان زایمانم بود موقع زایمانم منم دعا کن
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۳:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۳:۳۴ عصر، توسط نسیمه جااان.)
تینا کلیلیلییییی ،عاقا یعنی چی آمادگی ندارم ؟
منم آمادگی نداشتم ،آمادگی یواش یواش پیش میاد ![]() برو بی بی بزن و بیا منم تمام علائم پریود رو داشتم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۳:۴۲ عصر
آخه من سال دیگه میخاستم این موقع تازه اقدام کنم اخه سرکارم استرس زیاد دارم میخاستم از کارم بیام بیرون
حالا شایدم چیزی نشده دیگه بهم امید بده ![]() باید ناشتا تست بدم؟
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۳:۴۵ عصر
فرقی نداره ،من ک آخر شب زدم
توکل به خدا ،ایشالله هر جوری ک دوس داری باشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۷/۱۸، ۰۳:۵۱ عصر
فدات عزیزم مرسی
![]() |