امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ای بچه ها مردم و زنده شدم
الان با صدای گریه دخترم بیدار شدم دیدم کاملا دمره سرشم افتاده بین تشک و لبه بیرونی تخت کنار مادر، اصلا نمیدونستم اونجا فضا داره برای چنین اتفاقی. تشک تخت و تخت استاندارد خودشن من چیزی اضافه نکرده بودم در ضمن تا دیشب دخترم غلت کامل نمیخورد پهلو به پهلو میشد و با پاهاش جابجا میشد فقط. بعنی شانس اوردم خودش گریه کرد به غلت زدن و دمر افتادن چطور باید شب حواسم باشه ؟؟؟

اابته تا جایی که به شکم میخوابوندمش خودش بلده سرشو بچرخه یا بالا بیاره نفس بگیرهذبیشترین نگرانیم الان تختشه. نمیفهمم چرا بین لبه و تشک چرا باید فضا بیفته ( لبه تخت رو به تخت من پایینه فقط از ماه پیش که خیلی جابجا میشد یه ده سانت آوردمش بالاتر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Mari90، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان واقعا استرس اوره خدارو شکر که گریه کرد بیدار شدی البته بچه ها از این کارا زیاد میکنن
الان تمام فاصله ها را با پارچه پُر کن مثلا با شال یا ملافه ای که نیاز نداری. کنار تخت پسر من ده سانتی فاصله افتاده بود با دیوار چون شوفاژ مزاحم بود با بسته های پوشک و دستمال توالت پرش کردم بعد ی ملافه کشیدم روش چون اصلا غیر قابل پیش بینی هستن یهو تو سنی که اصلا انتظار نداری حرکت های عجیب غریب میکنن
دیگه خودت می دونی برای این غلت زدن ها فقط گفتن تشک بچه نرم نرم نباشه که صورتش فرو برو تو تشک. حتی این بالشت های گارد تخت بچه که مد شدن هم ممنوعه چون جلوی رد و بدل شدن هوا را میگیره و نباید استفاده کرد.
بالشت هم که تا یک سال ممنوع، من تا دو سال بالشت نذاشتم . محل خواب قسمت های تیز و آسیب زننده نداشته باشه
و یه کار دیگه دو تا بالشت کنار بدنش بذار که نتونه غلت بزنه
  • (کژال)، 2015، Elham67، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مری جون مرسی از راهنماییات اره حتما برای فاصله یه فکری میکنم. تشکش سفته کامل و جز یه ملافه چسبی که محکم بهش چسبیده هیچی روش نیست نه بالشی نه پتویی نه گاردی هیچی
االان که به تخت نگاه میکنم احتمالا اشتباهم این بود که لیه سمت خودم زیپشو کشیدم پایین که فاصله افتاده احتمالا. حالا میکشمش بالا میله های نگهدارندشم به بالا متصل میکنم امتحان میکنم ببینم اگه باز فاصله بود حتما روش شما رو انجام میدم. ولی برام عجیبه خب این تختو داشتم میخریدم تو کاتالوگش اصلا اینحالت بود که لبشو میتونیم پایین بدیم خب واقعا فکر این فاصله احتمالی که بیفته رو نکردن؟!

بالش نگرانیم اینه بره خودشو بچسبونه بهش باز نتونه نفس بکشه. هرچند توانایی چرخیدن و اینهارو داره اما میگن گویا نوزادا گاها توانایی ای رو. که دارن ممکنه موقت فراموش کنن نمیدونم
خلاصه از ترسم شب تو بغلم بعدش خوابوندم. دارم فکر میکنم چه اشتباهی کردم بیخود و بی جهت برای تخت اصلیش سرویس خواب گرفتم خب از شش ماهگی بذارمش اونجا بقول شما و رز جان که قبلا گفتند هیچی جز تشک سفتو ملافه متصل بهش نباید گذاشت
  • (کژال)، Mari90، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون نگران نباش
فقط ۲ تا گوشه ی بالا چپ یا راست تشک رو قشنگ بچسبون به تخت و دوتای دیگه که پایین میفته رو پر کن
بالش هم نیازی نیست بذاری به نظرم... اگه خیلی احساس خطر داری کیسه ی خواب از همه چی ایمن تره... بچه نه دست و پاش می پره که بهش بخوره و بیدار کنه نه میتونه بچرخ یا بایسته..
کلا همیشه یکی دو مرحله باید از توانایی های بچه جلوتر باشی چون ممکنه یه مرحله رو میس کنن و جهش رشدی داشته باشن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90، nona، Seti69، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پیشنهاد بالشت الان که فکر میکنم زیاد خوب نیست شما انجام نده ولی من برای غلت های احتمالی بالشت بزرگ سنگین کنار پاش می‌ ذاشتم نه صورتش ولی ریسکه دیگه.
پیشنهاد رز عالیه، کیسه خواب بهترین راه حله
  • nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون خدا رو شکر به خیر گذشت .کلا نی نی ها غیر قابل پیش بینی هستن به نظر منم کیسه خواب پیشنهاد خوبیه منم میخوام بخرم .دختر من از همین الان داره گردن میگیره .یکی دوبار هم که به پهلو خوابوندمش خودش رو انداخت رو شکم. دیگه فقط به پشت میزارم و رو مبل هم نمیزارمش.فقط رو زمین .الانم که تو سبد میخوابه حس میکنم نهایتا تا دو الی سه هفته دیگه جاش بشه.بعد باید یه فکر دیگه بکنم.اون تخت مونته سوری هم فکر نکنم تا حداقل دوسالگی بشه استفاده کرد ازش. موندم چی بخرم.احتمالا تخت پارک بخرم که استفاده دیگه ای هم داشته باشه.
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۹، ۰۱:۱۰ عصر)سروناز نوشته است: نونا جون خدا رو شکر به خیر گذشت .کلا نی نی ها غیر قابل پیش بینی هستن به نظر منم کیسه خواب پیشنهاد خوبیه منم میخوام بخرم .دختر من از همین الان داره گردن میگیره .یکی دوبار هم که به پهلو خوابوندمش خودش رو انداخت رو شکم. دیگه فقط به پشت میزارم و رو مبل هم نمیزارمش.فقط رو زمین .الانم که تو سبد میخوابه حس میکنم نهایتا تا دو الی سه هفته دیگه جاش بشه.بعد باید یه فکر دیگه بکنم.اون تخت مونته سوری هم فکر نکنم تا حداقل دوسالگی بشه استفاده کرد ازش. موندم چی بخرم.احتمالا تخت پارک بخرم که استفاده دیگه ای هم داشته باشه.

تخت مونته سوری رو من از 1 سالگی استفاده کردم فوق العاده اس... هم ایمن هستن (مال ما پایه نداره و کل ارتفاعی که داره ارتفاع تشکشه) هم بچه به شدت مستقل میشه و جاش رو می شناسه خودش میره توش میخوابه... فوق العاده راضی هستم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جانم خداروشکر به خیر گذشت عزیزم
نگران نباش
حدود ۲۰روز پیش پسر منم ۲بار همچین کاری کرد
دم ضبح دیدم صدای عه عه میاد پاشدم دیدم دمر خودشو اورده پایین تختش و چسبونده به دیوارش
اما گردنش کج بود اما از ترسم هنوز تا صبح ۲۰بار نگاش میکنم و پشت و جلوی پاش بالش سنگین میذارم
بعد عادت داره به بغل که میخوابه سرشو میاره پایین خود به خود
چاره جز مراقبت نداریم عزیزم
  • (کژال)، nona، Seti69، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
در مورد لباس من تا یک هفته لباسای سایز صفر استفاده میکردم .ولی دیگه الان سایز یک میپوشه.اما سایز یک ها فرق داره.به نظرم بهتره چشمی چندتا سایز خریده بشه .و به ترتیب از کوچیک به بزرگ چند دست بخریم.الان من سایز یکی دارم که از سایز دو یه برند بزرگتره.یا برعکسش .دوتا هم سر همی خریده بودم سایز کوچیک که استفاده ازشون سخته و جنسشون هم گرمه .کلا حواستون به این مورد هم باشه من لباس برند شابن و ... خریدم از نظر کیفیت خوبن ولی واقعا جنس کلفت و گرمی دارن .واسه پاییز و زمستون خوب هستن .شاید جنسای ارزون تر و نازک تر بهتر بود یا مثلا با پارچه مل مل خودتون لباس بدوزید.البته میگم اگر نی نی فصل گرم به دنیا میاد.
من که کلا به خاطر گرما فقط یه زیردکمه استین حلقه ای یا کوتاه استفاده میکنم.
و اینکه هفته های اول خیلی زود رشد میکنن .من تو یکماه از پوشک سایز صفر رسیدم به سایز ۲.
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من چقدر دلم میخواست مونته سوری بخریم
انقدر اونجا که سفارش دادیم بدقولی کرد که سفارشمو عوض کردم
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان