۱۴۰۰/۶/۱۲، ۱۱:۴۲ عصر
عه میشناسم
دکتر ان ای سی یو پسرم بود
راست میگی وواااقعا
دکتر ان ای سی یو پسرم بود
راست میگی وواااقعا
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۶/۱۲، ۱۱:۴۲ عصر
عه میشناسم
دکتر ان ای سی یو پسرم بود راست میگی وواااقعا
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۱:۲۸ صبح
دوستای خوبم نی نی موقع تولد باید چه قدر وزنش باشه؟ چه قدر شیر بخوره
وای پسر من خیلی کوچیکه پیش خودمم نیست 2700 وزنشه اصلا نمیدونم حالش چطوره. هیچی بهم نمیگن تو دستگاه نیست رو یه تخت کوچولو خوابیده اکسیژن هم بهش وصل نیست خودش نفس میکشه ولی سرم داره به دستش 20 سی سی شیر خورده عصر. چه قدر باید بخوره؟ وای دارم میمیرم از غصه یه قطره هم شیر ندارم. حتی یه قطره
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۲:۵۷ صبح
کژال جان مبارک باشه عزیزم .خدا رو شکر که جفتتون خوبید.نگران نباش دختر من تو ۳۷ هفته وزن تولدش ۲۷۰۰ بود.شما که ۳۵ بودی خیلی عالیه.واسه شیر هم خودشون حواسشون هست.خوب خورده کلا اولش معدشون کوچیکه مخصوصا دو روز اول.من تو هفته اول که زردی گرفت تو بیمارستان ۳۰ سی سس و یه موقع ۶۰ سی سی بهش میدادیم.شیرت هم میاد نگران نباش هی ماساژ بده
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۳:۴۵ صبح
سروناز جان ماساژ خاصی داره؟
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۵:۱۳ صبح
کژال جانم اصلا نگران نباش
بزرگترین و معمترین چیز اینه که خداروشکر خودش مستقل داره نفس میکشه این عااالیه ماشالا وزنشم خوبه پسر من ۲۳۵۰ دنیا اومد حالا عوضش میری سراغ لباسای صفر ![]() شیرت هم میتونی هرچقدر بخوای بری ان ای سی یو بهش شیر بدی هم کمکت میکنن که بگیره هم میاد شیرت فقط تا میتونی مایعات و چیزای مقوی بخور حتما اغوزتو بهش بده بعد تو خونه بدوش فریز کن ببر براش البته به امید خدا زود مرخصه قند عسلت الان باید خیلی به خودت برسیا ![]() • (کژال)، liyane، nona، Sh96.shamim، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۶:۳۵ صبح
(۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۳:۴۵ صبح)(کژال) نوشته است: سروناز جان ماساژ خاصی داره؟ تو بیمارستان ماما دارن عزیزم بگو بهت یاد بدن کلا هر مشکلی تو شیردهی داری بهشون بگو.من خودم از روز اول شیرم اومد ولی یکی از سینه هام نوک نداره و کلا نی نی از یه سینم شیر میخوره .اون یکی رو میدوشم که خیلی هم شیر نداده.و تو بیمارستان یادم دادن با سرنگ نوکش رو بیرون بکشم . کلا یکی از راههای افزایش شیر مک زدن بچه هست.به نظرم تا تو بیمارستان هست با شیر دوش سعی کن سینت رو تحریک کنی تا شیرش بیاد. ![]() • (کژال)، liyane، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۸:۲۹ صبح
کژال جان پستای اول منو بخونی دریغ از یه ذره شیر فقط و فقط تلاش وممارست
بچه باید حتما بمکه حتی اگه شیر نباشه راه میفته خیالت راحت آب هویج و شیرافزا بهت کمک میده الانم که بچه پیشت نیست بچه ها گفتندماساژ بده سینتو و بدوش ضمنا وزن پسرت خیلی خوبه برای هفته ۳۵ نگران نباش
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۸:۴۷ صبح
مرسی دوستان
از دیشب تا حالا ندیدمش دکتر امیدوار هم که دکتر اینجا هستن امروز ساعت 2 میاد تا اون موقع باید منتظر بمونم دیروز یه نفر برای شیر اومد. انقد سفت فشار میداد که دادم درومد. ضمن اینکه من کیست دارم. باید دیگه اجازه ندم اینکارو بکنن و اینجوری فشار بدن دوستان تا چند روز فرصت دارم که شیر بیاد؟ خیلی استرس دارم
كژال جان مباركه
وقتي جفت از بدن مادر جدا ميشه تازه غدد شيردهي شروع به فعاليت ميكنن ، ممكنه حتي ٢ روز طول بكشه ولي اصلا و مطلقا نگران نباش شيرت راه ميوفته قرص مكمل لاكتاول و پودر شيرافزاي گالاكتومد رو حتما بخور جوري شبرتو زياد ميكنه كه سر ريز ميشه در ضمن تا قبل اينكه شيرت بياد بهش كمكي ميدن پس اين يعني بچه سير ميخوابه الان استرس الكي واسه چي به خودت راه ميدي ![]() • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۹:۱۰ صبح
دقیقا منم کیست دارم کژال و از این فشار ها به سینه منم دادم ولی نگران نباش.اولش تا راهش باز بشه همین مشکلات هست
|