امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
من نگران شدم بچه ها یه دو هفته هست ( دقیقا بعد اتمام دو ماهگی) دخترم شبا حدود ۱۰ میخوابه دیگه تا ۶ صبح اصلا بیدار نمیشه برای شیر قبلا دو‌بار بیدار میشد
چون دکتراشم گفته بودند تا فقط دوماهگی که توانایی ابراز نداره بیدارش کن اگه بیدار نشد منم بیدار نمیکنم. ولی خدایی ۸ ساعت گاهی ۹ ساعت زیاد میست گرسنه؟؟؟؟؟!!!!!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا وزن بچه ت خوبه؟ راضي هستي؟
  • (کژال)، 2015، Hami99، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره لیانه جون خدارو شکر تپلی نیست خیلی ولی نرماله دکترش راضیه منحنی رشدشم قدش ماشالا رو ۸۲ درصده وزنش رو ۷۶ درصد
البته این تا دوماهگی بود الان بنظرم لاغرتر شده از وقتی شیر شب قطع شده
پسر شما چی ایانه جون؟

اما میگم جدیدا کم غذا شده حجم غذاش راحت نصف شده

البته خب تین درصدا با توجه به قد و‌وزن اول تولدشه
  • (کژال)، Hami99، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره سروناز جون دقیقا
نونا جان پسر منم الان ۴شبه حدود ۱میخوابه تا ۶یا ۷صبح
البته من برای خواب شبش از اول شیر خشک میدادم اما همیشه حدود ۳.۴بیدار میشد باز میخورد اما الان نه
یعنی میگی خوب نیست؟

لیانه جااااانم چطوری؟
قند عسلت چطوره؟
در چه حالی؟
  • (کژال)، Hami99، nona، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه یوتاب جون دیگه دکتر ایمان زاده گفته بود نوزاد زیر یه ماه حتما بیدار بشه زیر دو ماه بیدار بشه بهتره اگر نشد هم اشکال نداره. الان فقط تعجب کردم بازه خوابشون اینقدر زیادتر شد خدارو شکر و اینکه اینهمه وبینار میذارم برای نحوه گرفتن شیر شب
این نی نیای ما بی وبینار و آموزش خودشون شیرشونو قطع کردند چرا

اتفاقا از لحاظ رشد براشون بهتره اینطور یسره بخوابن

وای باز بازه می می تو کوتاهتره یوتاب جون حداکثر ۶ ساعت ، من به حداکثر ۱۱ ساعتم رسیده دخترم گاهی دیگه خیلیه اینهمه فاصله بین شیرش حالا اکروز و فردا وقت دکتر دارم میپرسم
دختر منم فکر کنم کولیکی شد باز دیشب از ۷ تا ۱۰ شب گریه یسره داشتیم واقعا مستاصل شدیم گوله گوله اشک میریخت بمیرم براش
  • (کژال)، 2015، Hami99، liyane، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جونم خیلی خیلی مبارکه عزیزمممم. انشالله کوچولوی نازت هم تا الان مرخص شده باشه. من این روزها رو زیاد داشتم.. غصه نخور عزیزدلم...
نونا جون من پیدا نکردم روشت برای خوابوندن بچه غیر از تو بغلت چی بود. میشه بگی؟
منم دخترم آخرش به شیرخشک‌های متابولیک روی آورد. نئوکیت رو از دیشب شروع کردم. انشالله که خوب باشه براش. طفلک یعنی همش عذاب کشید.
منم از دکتر بیمارستان خیلی راضیم. هر تشخیصی که میده، دکترهای فوق تخصص هم همون تشخیص رو دارن. دکتر زرکش، فوق نوزادان.
راستی من دخترام رسیدن به دو بار تو شب بیدار شدن من کلی ذوق کردم. نگو بچه‌های همسنشون کل شب میخوابن Smile)) البته دخترای منم نق نق میکنن. بیدار نمیشن. ولی دلم میسوزه بهشون شیر میدم.
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۱۱:۰۹ صبح)nona نوشته است: نه یوتاب جون دیگه دکتر ایمان زاده گفته بود نوزاد زیر یه ماه حتما بیدار بشه زیر دو ماه بیدار بشه بهتره اگر نشد هم اشکال نداره. الان فقط تعجب کردم بازه خوابشون اینقدر زیادتر شد خدارو شکر و اینکه اینهمه وبینار میذارم برای نحوه گرفتن شیر شب
این نی نیای ما بی وبینار و آموزش خودشون شیرشونو قطع کردند چرا

اتفاقا از لحاظ رشد براشون بهتره اینطور یسره بخوابن

وای باز بازه می می تو کوتاهتره یوتاب جون حداکثر ۶ ساعت ، من به حداکثر ۱۱ ساعتم رسیده دخترم گاهی دیگه خیلیه اینهمه فاصله بین شیرش حالا اکروز و فردا وقت دکتر دارم میپرسم
دختر منم فکر کنم کولیکی شد باز دیشب از ۷ تا ۱۰ شب گریه یسره داشتیم واقعا مستاصل شدیم گوله گوله اشک میریخت بمیرم براش
نونا جون یه گاوی گوسفندی چیزی قربونی کن Big Grin من هنوز به این شرایط نرسیدم که یه سره بخوابه.......

کولیک نیست خواهر... کولیک از ده روز تا دو هفتگی شروع میشه تا حدود 3-4 ماهگی هم تموم میشه... شاید خستگی بوده، شاید چیز جدیدی یاد گرفته، شاید نیازی داره... هفته ی چندی؟ Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون پسر منم همینجوری بود دقیقا..چیز نگران کننده ای نیست.شب تا صبح اینقدر خوب میخوابیداز ۱.۵ ماه تا سر۴ ماه. که تو ۴ و ۵ ماهگی شوک شدم.اول پسرفت بعد سرصبح نشسته بود بعدم دندون دراوردن..خلاصه این مراحل رد شد دوباره خوب میخوابه..شیر شب هم واقعا خودش قطع کرده من کاری نکردم.تو این پسرفت و غیره هم پامیشد شیر نمیخواست که فقط بغل و ارامش میخواست..گریه هم داشت تو سه ماهگی دو هفته طول کشید.راستش ما این زمان سفر بودیم اول فکر کردیم واسه سفر ولی انگار طبیعی هست دکتر اونجا گفت چیزی نیست دیگه نمیدونم..
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم تعجب کردم نونا میگه کولیکی شده.مگه کولیک تا پایان سه یا چهار ماهگی تموم نمیشه؟ و شروعش هم میگن از ۳ هفتگی.
  • nona، Rose، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستای خوبم ممنونم از همتون. ببخشید که دونه دونه ریپلای نمیکنم ولی همه رو بادقت میخونم
انشالله منم بتونم به دوستایی که هفته هاشون از من پایین تره راهنمایی کنم
من امروز کلا به اونایی که دست تنها هستن بعد زایمان فکر میکنم. نونا و رز و یوتاب و....
خدا بهتون توان بده. چجوری میتونستید هی بلند شید و بخوابید و به نی نی شیر بدید
من دیروز که مرخص شدم رفتم خونه خودم یه دوش گرفتم و همسرم وسایلمو جمع کرو و اومدم خونه مامانم. 10 شب خوابیدم، 10 صبح بیدار شدم. فقط وسطش یه بار مامانم و داداشم به زور بلندم کرد که دارو بخورم و یه کاسه فکر کنم کاچی بود.
تو اون لحظه واقعا یادتون کردم که چه قدر سخت بوده براتون.
من عصر باید برم بیمارستان پسرمو برای اولین بار بغل کنم. خیلی میترسم. گریه میکنم هروقت میبینمش. دلم براش میسوزه. کلا حسم ترکیب هزار تا حسه. اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم از زور گریه. احساس می‌کنم خیلی بی پناه و تنهاس.
  • Elham67، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان