امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
چه خوبه نونا جون.اینکه خواب شبت برقرار هست خیلی عالیه هم برای خودت هم دخترت.
دقیقا همونطور که میگی به آستانه تحمل و سختی کشیدن ها هم ربط داره.منم با اینکه دختر مستقلی بودم و از ۱۸ سالگی از خانواده دور شدم واسه درس و ... ولی بچه داری برام یه لول دیگه بود .در واقع نه کار بدنیش اینکه بخوای شیر بدی یا عوضش کنی ...نه اینا مشکلی نیست .این حجم مسئولیت یکباره برام خیلی سنگین بود.اینکه بچه گریه کنه و تو نتونی کمکش کنی .اینکه طوریش نشه. اینا داغونم کرد.
واقعا برام عجیب بود چطوری بعضیا این تجربه رو دوباره تکرار میکنن و بچه های دوم و سوم رو میارن ،البته تو نسل جدید منظورمه .ولی به این نتیجه رسیدم استانه توان زنها باهم فرق داره.و میزان حساسیتشون.

حتما رز عزیز من که الان خیلی زنهای باردار و بچه دار رو درک میکنم.این چرخه ادامه داره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona، Rose، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون یکیش خود من بیصبرانه منتظر دومیم Smile Smile سه چهار بار حرفشو انداختم تو‌ این چند ماه، همسرم کلا حرفو عوض کرد Smile یک عدد خجسته ام
  • Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلاااااام به همه خوشگلا  و مهربوووونا
کژال جاااانم خداروشکر رفتی پیش قند عسلت
ببین میفهممت
من وی اون 5روز فقط 3 بار کوتاه بغلش کردم اونم 2روز اول
روز سوم به پرستار با گریه گفتم نمیخوام بغلش کنم با تعجب گفت چرا؟ گفتم انقدر بهش چیز میز وصله میترسم دستو پاش کشیده بشه و دردش بیاد بچم
کاملا درست میگی خیلی طفل معصوم منم بهم حس بی پناهی میداد
اما تو باید وقتی میری پیشش انقدر در گوشش قربون صدقش بری و نوازشش کنی که بفهمه چه مامان مهربوووونی داره و زود خوب شه
به خدا تاثیر داره عزیز دلم
بازم میگم استرسو بنداز دوور و قوی باش تا بیاد خونه
آفرین خوب کردی خوابیدی، تا پسرت مرخص بشه همینطوری خوب بخواب Heart Heart Heart
از همتون ممنونم که اسممو آوردین
آره تنهایی خیلی سخته اما چون خودم خواستم اعتراضی ندارم
راستش تنها بودن من می ارزه به کس و کار داشتنه...
ولش کنین
لیانه میفهممت پسر کوچولوی من طفلی تا از ان آی سی یو اومد 2روز بعد رفت بستری برای زردی شد تازه نمیدونی چه حالی من داشتم
تازه ماشالا به اطرافیانم که من بهشون دلداری میدادم!!!!!!!!! اوووووووووووووووووووووف
ترگل جااانم چقدر خوشحال شدم اومدی نوشتی از گل دخترات عزیزم
خداروشکر که خوبن Heart Heart Heart
...................
بچه ها پسر من 2روزه در طول روز یکبار نهایت دوبار مدفوع میکنه
دل درد هم نداره و نمیپیچه به خودش زیاد
حجمشم کمه
یه روزشو شیر خودمو بیشتر دادم یه روزشو شیر خشک فرقی نکرد
به نظرتون ببرمش دکتر؟

(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۸:۰۳ عصر)nona نوشته است: سروناز جون یکیش خود من بیصبرانه منتظر دومیم Smile Smile  سه چهار بار حرفشو انداختم تو‌ این چند ماه، همسرم کلا حرفو عوض کرد Smile یک عدد خجسته ام
عاااشقتم نونا
منم چندبار به همسرم گفتم بیا زود دومی رو بیاریم Tongue اما من دیگه نمیتونم
اگر داروهامو شروع کنم دیگه نباید قطعشون کنم
پس قند عسل من یکی یه دونه خواهد ماند Dodgy Big Grin

دقیقا ما که برای بار اول پسرمو بردیم دکترش (بعد از ترخیص از ان ای سی یو) یکی اوده بود وااای کلاه، دستکش، لباس آستین بلند با شلوار جوراب دار
یه پتو هم رو بچه بود Huh Huh Huh
دکتر تا دیدش جیییغ کشییید که تو خودت حاضری تو این هوا اینجوری بپوشی
به ماهم گفت دمای محیطش نهایت 25 درجه و مثل خودتون لباس بپوشونین

رز عزیزم من از همه شما کم اطلاعات ترم اما منم تا جایی که بتونم و تجربه داشته باشم حتما کمک مامانا میکنم
چون کمک شماها و این سایتی که زدی برامون واقعا تو بدترین شرایط به دادم رسیده عزیزم
خدای مهربون به خودتو خونوادت همیشه سلامتی و شادی بده مهربون Heart Heart Heart
  • liyane، nona، Rose، Seti69، Targol، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام ب مامانای مهربون  Heart
میگم بچه ها من دیشب نصف شبی از درد شبیه پریود بیدار شدم قشنگ حس میکردم پریود شدم و زیرشکم و کمرم درد مبکرد سکته کردم ک ای خدا درد زایمان شروع شد
ی ساعت بیدار بودم کم کم اروم شذ و حوابیدم 
امروزم بیشتر دراز کشیدم بهترم 
حالا بچه هایی ک طبیعی زایمان کردین درد رایمان اینجوریه؟ یهو حس پریود شدن دست میده؟ یا نه همون درد و وقفه اس از اول؟ 
من و دکترم تو ی شهر نیستیم نزدیکه البته ولی خب باز فاصله دازیم خیلی ترسیدم دیشب
  • liyane، nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون قربونت عزیزم، ای جان والا تو این جامعه و مملکت یدونه هم هنره بزرگ کردنش و احتمالا بعدا بگن اصلا چرا آوردینمون، میگم من خحسته ام شوهرم کلا از زیر اولی هم در میرفت . شاید چون خودمون پرجمعیت بودیم دوست دارم یدونه دیگه خواهر یا برادر بیارم براش ایشالا خدا بخواد همسرمم راضی کنم توان مالیشم بدست بیاد سومی رو هم از پرورشگاه بیارم. کلا از اول همیشه نیت داشتم چه بچه دار بشم چه نشم بچه رو‌ بیارم و بزرگش کنم اگه بچه دار نمیشدم دو تا میاوردم دو تا خواهر یا یه خواهر برادر، طفل معصوما خیلی گناه دارن هر وقت از کنار شیرخوارگاه آمنه رد میشم غم عالم میاد تو دلم Sad اگه همسرم به دومی راضی نشه هم باز همون دومی رو از پرورشگاه میارم فقط چون سنم دیگه بالاست قاعدتا نوزاد بهم نمیدن البته برام فرقی هم نداره .بزرگ باشه خوبیاش بیشترم هست دیگه لازم نیست زمینه چینی کنم برای گفتن واقعیت بعدها بهش. ایشالا هم عمرم کفاف بده هم توانشو داشته باشیم

الهام جون من تجربه ندارم اما بعیده شبیه درد پریودی باشه درد زایمان
  • Elhamgoli، liyane، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، آیسان، خانم فسقلی، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان سلام
من عصر رفتم بیمارستان. پسرمو آوردن تو اتاق شیردهی. یکم آموزش بهم دادن. وقتی فشار میدادم سینه رو از سه تا سوراخ قطره قطره میومد
بعد گفتن پیش خودتون بمونه یه ساعت دیگه میایم می‌بریم.
که کلا تو اون یه ساعت من و شوهرم خوردیمش
پسرمو بغل کردم ولی کلا 2_3 تا میک زد
هر چی با چونه و لپش بازی می‌کردم بیدار نمیشد. خیلی خواب بود. اصلا دوس نداشت شیر بخوره
این طبیعیه؟ خیلی نگرانش شدم

راستی نی نی ها شامل بیمه تکمیلی میشن؟ شبی 5.5 هزینه پایه nicu هست و تا الان 3 شب مونده
  • nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(کژال) نوشته است:دوستان سلام
من عصر رفتم بیمارستان. پسرمو آوردن تو اتاق شیردهی. یکم آموزش بهم دادن. وقتی فشار میدادم سینه رو از سه تا سوراخ قطره قطره میومد
بعد گفتن پیش خودتون بمونه یه ساعت دیگه میایم می‌بریم.
که کلا تو اون یه ساعت من و شوهرم خوردیمش
پسرمو بغل کردم ولی کلا 2_3 تا میک زد
هر چی با چونه و لپش بازی می‌کردم بیدار نمیشد. خیلی خواب بود. اصلا دوس نداشت شیر بخوره
این طبیعیه؟ خیلی نگرانش شدم

راستی نی نی ها شامل بیمه تکمیلی میشن؟ شبی 5.5 هزینه پایه nicu هست و تا الان 3 شب مونده
ای جاااان دلم
خداروشکررررر کژااااال جااااان
اره طبیعیه نوزاد اونم بچه های ما که زودترم اومدن فکشون ضعیفه
بعد یکی تو ان ای سی یو بهم گفت این بچه ها هنوز دلشون میخواد تو شکم مادرشون باشن پی بیشتر میخوابن
حتی یه پرستار بهم گفت تا روزی ۲۲ساعت طبیعیه
خداروشکر که شیرتم اومد
...
اره عزیزم اگر شما یا پدرش بیمه باشین میتونه شاملش بشه
اگر پدر تامین اجتماعی بلشه که نیره زیرمجموعش اگرم مادر باشه فقط تا یکماه میره زیر مجموعش
تکمیلیت رو حتما پیگیری کن
من تموم شده بود چند روز قبلش ۶۰میلیون دادیم
  • (کژال)، nona، Rose، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان خدارو شکر گل پسرتو دیدی شیرتم راه افتاده
آقا بسلامتی عمر خواب طولانی من زیاد نبود نه خودم نه دخترم، چون باید بهش دارو بدم ساعت ۳ تا ۴ ازونطرف یکساعتم گشنه نگهش دارم که دارو جذب شه خلاصه که بیداریم هردو Sad
  • (کژال)، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون چه تصمیم خوبی حتما که خدا بهتون توان میده و سومی هم میارین.

کژال جون خدا رو شکر .این مدل خوابش طبیعیه .کلا یکی دو هفته اول همش خواب هستن.

الهام جان من که در حد یک سانت درد داشتم اینجوری بود که یهو کل شکمم میگرفت.یه انقباض و گرفتگی شدید. حدود یک دقیقه طول میکشید .متفاوت از درد پریودی بود .
  • (کژال)، nona، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون در مورد پی پی یکبارم ‌اکیه تا جایی که میدونم‌ تو بالای دو‌ماه. مهم جیشه که پنج بار باید خوب پر کنه پوشکشو

مرسی سروناز جون
  • Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان