امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها
رخشید جان من چون زایمان طبیعی قرار بود داشته باشم دردم که گرفت رفتم بیمارستان نتونستم اتاق خصوصی بگیرم پر بود هم اتاقیم به شدت بی ملاحظه و از خود راضی بود
تا صبح نذاشت نه من نه پسرم بخوابیم از بس ناله و داد و بیداد کرد
همش پرستار و صدا میزد مسکن میخواست و ...نه من کل پرستارا از دستش دیوونه شدن بودن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
یادمه لیانه جون گاندی بودن شیدا جون
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
من سال ۹۸ بیمارستان لاله سزارین شدم
خیلی از دکترم و کلا کادر بیمارستان راضی بودم
  • خانم فسقلی
پاسخ
مونا جان اسم دکترت و هزینه ها رو هم بگو لطفا مرسی
  • خانم فسقلی، مونا ۹۶
پاسخ
عزیزم دکتر من حمید فرید راد بود
سال ۹۸ کل هزینه ما ۸ یا ۹ تومن شد دقیق یادم نیست
  • Sufii، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
شيدا جون من گاندي زايمان كردم اسم دكترمم فريبا رضايي بود
صحرا جون هم مثل من گاندي زايمان كرد و دكترش فريبا رضايي بود

توي بيمارستان نيكان هم ميدونم كار دكتر مهرنوش اميري متخصص زنان و زايمان و نازايي و اي وي اف خوبه
پسرم رو دو روز بعد زايمانم توي نيكان به خاطر نزديكيش به منزلم براي زردي بستري كرديم، از نيكان و كادرش هم خيلي راضي بودم البته بخش زردي (اميد) با بخش زايمان فرق ميكنه ولي از برخورد و تميزيشون خيلي راضي بودم من پنج شب نيكان بودم و اونجا با يه دوستي اشنا شدم و دكتر ايشون مهرنوش اميري بود كه خيلي راضي بود
در مجموع هر دو بيمارستان براي من خيلي خوب بود
  • Sufii، خانم فسقلی، رخشید، شیدا
پاسخ
ممنونم لیانه جون
اگر بخوای بین گاندی و نیکان یکی رو انتخاب کنی اون کدومه عزیزم؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها من اومدم از تجربه زایمانم تو بیمارستان بهمن بگم: دکتر من خانم دکتر پورزمانی بودن که فوق العاده خوش اخلاق و مهربون و با حوصله بودن، با وجود تاکیدشون روی زایمان طبیعی من رو در انتخاب زایمان تحت فشار نذاشتن و در نهایت من رو سزارین کردن، هیچ پولی هم بابتش درخواست نکردن.( چیزی که دختر داییم که خودش متخصص زنان هست میگه الان بیشتر متخصصای زنان درخواست میکنن حتی خیلی از معروفاشون). بخیه ها هم خیلی خوب بودن و من درد زیادی نداشتم و جای بخیه ها هم الان یه خط کمرنگه دوهفته بعد زایمان.
اما راجع به بیمارستان: صبح من ساعت هشت و نیم بیمارستان بودم و از شانس بسیار شلوغ بود دکتر من هم خیلی دیر اومد: من دوازده و بیست و پنج دقیقه پسرم دنیا اومد. که این باعث شد نتونم اتاق خصوصی بگیرم چون نفر بیست و یکم سزارین اون روز بودم، اتاقی که به ما دادن هم خیلی کوچیک بود و همراه من براحتی نمیتونست حتی رو صندلیش بشینه، پرستارها هم خوب بودن فقط یه پرستار برای شیردهی داشت که خیلی غرغرو و دعوایی بود و تو اتاق ما که تازه زایمان کرده بودیم با تلفنش کلی با صدای بلند حرف زد و دعوا کرد..بقیه موارد اوکی بود. هزینه بیمارستان هم کلا پونزده و هشتصد شد که ما با وجود بیمه بودن خودمون پرداخت کردیم و حالا مدارکو همسر باید بده برای بیمه که نمیدونیم بدن یا نه...بیمه ما هم SOS سامان هست
  • Celin، Mari90، maryam_na، خانم فسقلی، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
شیدا جان من خودم ساکن ایران نیستم ولی هر کدوم از آشناهامون تو گاندی زایمان کردن راضی بودن ولی نیکان من دو تا از آشناهامونو می شناسم که اونجا زایمان کردن و هر دو ناراضی بودن. یکیشون پسرشو الکی ان آی سی یو خوابونده بودن بدون اینکه بچه نیاز داشته باشه یا مثلا تو دستگاهی چیزی باشه به خاطر پول بیشتر. یه موردم بی حسی کمرشو خیلی بد زده بودن و چند بار درآورده بود متخصص بی هوشی و دوباره کرده بوده. کمر و شکمشم کبود شده بوده و تا دو هفته اینا درد بد داشت بنده خدا.
سوفی، فکر کنم بهمن کلا خیلی کم اتاق خصوصی داره و یه دوستمم اونجا زایمان کرده بود حدود پنج سال پیش راضی بود ولی می گفت کلا اتاق خصوصی خیلی کم داره و اونم تو اتاق عمومی بستری شده بود.
  • Sufii، خانم فسقلی، رخشید، شیدا
پاسخ
بچه ها اینجا کسی صارم زایمان نکرده؟
نمیدونم خوبه یا نه
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان