امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات عکس خونه ی من
عاطفه جان
بخاطر گرمای گاز کنار یخچال جای کمدی مایکروفرا با یخچال عوض کن
یعنی مایکرو و لباسشویی بیاد جایه یخچال
واسه کشو هم زیر مایکرو را کشو بده 4تا کشو میشه

هود تو کار بزن
کابینتات چون زیاد نیست تا سقف بره
انتخاب خوبی کردی که ساده انتخاب کردی

یه پیشنهاد خوب اینه که کمدی ها و یخچال همه بیاد سمت راست و گاز و سینک و لباسشویی سمت چپ
پاسخ
عاطفه مبارکه اما من تجربه کابینت های گلاس کامل سفید داشتم به نظرم بی روح میکنه خونه رو. الان ترکیب طوسی و سفید یا سبز و سفید خیلی رو بورس و شیک درمیاد. تو پینترست به اونها هم ی نگاه بکن.
پاسخ
ممنون از نظراتتون
ولی دقت نکردین ک گفتم نمیشه جای وسیله هارو عوض کنم
سازنده خونه زده لوله های آب رو فقط سمت راست زده ینی لباسشویی و سینک رو اصلا نمیتونم بیارم اونطرف
از طرفی لوله گاز رو هم همون سمت راست زده ک تصور کنید اصن گاز و سینک و لباسشویی ی طرف جا میشه ؟ طراح کابینت گفت چجوری بهش پایان کار داد این مهندسه؟
خلاصه قرار شده بریم ببینیم میشه لوله گاز رو بیاریم سمت چپ جوشکاری کنیم یا باید با شلنگ اینکارو بکنیم
واسه همین دستمون بستس

در مورد طرحش ک ساده انتخاب کردم چون ب بودجم نمی‌خورد پله ای
رنگش هم بنظر منم بی روحه بخاطر همین گفتم ردیف بالا اگر طوسی باشه شاید بهتر بشه ک بچه ها میگن نه !

گاز رو ک باید جاشو عوض کنم حالا اونطرفتر میگم بیاره ولی اون کمد چپی رو بنظرم چون قاب آشپزخونه هست ضایعه بفرستم وسط کار !
در مورد هود توکار منم گفتم ولی گفت اینجوری قشنگتره از سادگی در میاد طرح
چیییییکار کنم هعیییی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
عاطفه اگر اجاق گاز فر دار داری دیگه فر تو کار رو میخوای چیکار؟
میتونی اونو قسمت تا جایی که زیر فر تو کار هست رو کابینت بلند کنی (بعد توش طبقه بندی هم بزنی که از فضاش استفاده کنی)بعد زیرش رو سه تا کشو در بیاری
پاسخ
عاطفه جان خیلی هم قشنگه همین طرح خودتون. فقط اگر بتونه کابینت‌ بلندهای سمت چپ قاب یخچال رو به سمت راست بیاره مشکل فاصله‌ی گاز و یخچال هم برطرف می‌شه. هودتون هم به نظر من قشنگه، من خودم هود این شکلی رو از هود مخفی بیشتر دوست دارم. تمیز نگه داشتنش سخته ولی عوضش کابینتی بالای گازت نیست که چرب بشه و یه هود هست که مرتب تمیزش می‌کنی. فقط چون اپن یا جزیره نداری به نظرم فضای کار و روکابینتی خالی کم میاری و این بعداَ بزرگترین مشکلت می‌شه. اگر بتونی بی‌خیال کل اون قسمت مایکروفر یا فرتوکار یا توستر بشی و به جاش همون مدل کابینت و روکابینتی بالای لباسشویی رو یه خرده بیشتر ادامه بدی در درازمدت بهتره. می‌تونی از اون فضا برای آشپزی استفاده‌ی واقعی کنی. الان این طرحی که دادین خوشگله، ولی به شرطی که بشه اپن یا جزیره هم در کنارش بیاد که خب شما میگی نمی‌تونین. به نظر من فضا داشتن برای کار مهمتر از طبق مد روز پیش رفتنه. همین‌جوریشم طرح ساده و شیکی هست (بدون اون قسمت فرتوکار منظورمه).
پاسخ
عاطفه جون خیلی خیلی خیلی مبارکه واقعا از دیدن خونه یا طرح کسی اینقدر خوشحال نشده بودم چون میدونم چقدر ذوقشو داری

بعدم اگه دستتون کمی خالیه هایگلاس نزن گرون میفته خیلی
  • Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
نونا میدونم بی ربطه ولی منم هرگز از دیدن پست کسی اینقدر خوشحال نشده بودم خخخخ
جات خیلی تو سایت خالیه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • nona، Sufii، خانم فسقلی
پاسخ
قربونت برم میس شین جونم واقعا گرفتارم دخترم روزبروز سخت تر میشه هم خواب هم غذا هم شیطنت اصلا یه وضعی نگم فقط گاهی میرسم یه سر کوچیک بزنم
  • miss shin
پاسخ
عاطفه جون مباركه عزيزم ساده و شيك
فقط اگه خواستي دورنگ كني
استانداردش بالا سفيد ، پايين طوسيه
پاسخ
ممنونم از همتون بچه ها
خیلی دوستتون دارم
قراره شب زنگ بزنم بگم ک اون کابینت سمت راست اجاق رو بیاره بین اجاق و یخچال و بشه کشو
بالاش هم ک خالیه یکم فضای کار بیشتر میشه البته من میز ناهار خوری دارم ۶ نفره ک شاید اونم ب کارم بیاد دیگه
اون کمد سمت چپ رو نظرم بود بیارم بینشون و میان تهی بشه مثل باقی کابینتا ک چون سمت کمد ستونه نمیشه اونو جابجا کنم !
راستش با تمام تفاسیر همسرم هود اریب دوس داره ن توکار !
و رنگش نظر من از بالای کمد سمت راست و تموم کابینتای ردیف پایین طوسی بشن و ردیف بالا و تموم کمد سمت چپ سفید
نظرتونه؟
نونا جون و میس شین جون مرسی لطف دارین بهم
در مورد هایگلاس هم چون من پله ای دوس داشتم طرح کابینتمو و ی قدم اومدم عقب همسرم دلش سوخت گفت پس از هایگلاس عقب تر نمیارم دیگه زیاد ذوقت کور نشه
گفت ی موقع دیدی خونه جای بهتر خواستیم برین کابینت خوب الان بزاریم ارزش خونه بیشتر میشه
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: