۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۹:۰۸ صبح
وای نونا جون چه حیف
منم دیشب دخترم سه بار بیدار شد. اونم با گریه
))
منم دیشب دخترم سه بار بیدار شد. اونم با گریه

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۹:۰۸ صبح
وای نونا جون چه حیف
منم دیشب دخترم سه بار بیدار شد. اونم با گریه ![]() ![]() • (کژال)، nona، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۹:۴۷ صبح
(۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۵:۲۴ صبح)nona نوشته است: کژال جان خدارو شکر گل پسرتو دیدی شیرتم راه افتاده نونا جان من يك سوم ساشه صبح ميدم يك سوم شب يك ساعت لازم نيست بچه رو گرسنه نگه داري فقط كافيه حدود دو ساعت از شير قبليش گذشته باشه بعد از دادن دارو بيست دقيقه صبر كن بعد شيرشو بده حالا ميبيني بعد از مصرف دارو هم بچه اروم تر ميشه هم بالا نمياره ديگه درد رفلاكس براي بچه ها ازاردهنده تر از درد كوليكه ![]() • (کژال)، nona، Rose، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز،
اره ترگل جون میبینی تو رو خدا
لیانه جون پس شمام از همین میدین؟ آخه گفتم عین دستور دکتر عمل کنم به من فعلا گفت نصف ساشه ناشتا قبل از اولین شیر صبحش یک ساعت قبل از اولین شیر صبحش گفت زیر نیم یاعت نشه اصلا. دختر من وقتی ۱۱ میخوابه ۶:۳۰ اینا بیدارمیشه اما اگه ۹ بخوابه دیگه ۳:۳۰-۴ بیداره دیشب زود خوابید ۳:۳۰ بیدار شد برای شیر دبگه اینو دادم چهل دقیقه بزور بدون شیر نگهش داشتم ۴:۳۰ شیر دادم خوابوندمش نمیدونستم درد رفلاکس اینقدر بده لیانه داغون شد بچم ![]() • liyane، Seti69، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۱:۰۵ عصر
لیانه جون تشک آنتی رفلاکس گرفتی شما؟ بدرد میخوره بگیرم؟ تخت خودشو با شیب 30 درجه از اول تنظیم کردم اما گویا تشکه خوبه اینطوره؟ دکتر به من گفت بالش بذارم زیر سرش مشکل نداره بچه ها البته روزا جلوی چشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۱:۱۷ عصر
این ساشههه چیه؟ چرا سه تا فوق گوارشی که رفتم و یه دونه نوزادان همچین چیزی بهم ندادن؟ ای بابا
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۱:۵۳ عصر
نونا تو این دو ماه و نیم چطور رفلاکس پنهان نداشت الان گرفته؟؟
بالش مشکلی نداره بزار فقط جوری باشه تا نزدیک کمر روش باشه نه مثل خودمون فقط سر..
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۲:۲۸ عصر
ترگل جون قدیم کپسول امپرازول میدادند میکفتند توشو باز کنید چند تا دونه از توش به تشخیص دکتر به نوزاد میدادند
الان پودر اس امپرازول میدند یه باکسه توش یه سری بسته ( به اسم ساشه هست که توش پودره) حاما دکترت تشخیص نداده و لازم ندونسته ترگل جون شمیم جون مرسی گلم از کمکت والا نمیدونم البته شایدم دکتر خجستم متوجه نشده بود وگرنه لیانه ماه پیش بهم گفت رفلاکس داره دخترت ![]() • liyane، Seti69، Sh96.shamim، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۲:۲۸ عصر
مرسی دوستای خوبم از همتون
همه رو یادداشت کردم یه سوال دیگه. عصر باید بریم پسرمو از بیمارستان بیاریم. لباس چی تنش کنم تو این هوا بیارمش؟ یه زیردگمه و سرهمی خوبه؟یا گرمش میشه؟ دورپیچ هم داره. تو خونه چی بپوشه؟ ![]() • 2015، liyane، Nedaa28، nona، Paula، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۲:۳۷ عصر
نونا جانم مرسی آره گفتم نبرمش الکی دکتر
آخی کژال جان به سلامتی و خداروشکر خود بیمارستان لباس تنش میکنه چون هوا بسیار آلودس زود ببرش تو ماشین بعد تو خونه به نظرم یه سر همی نخی آستین کوتاه بسه خود پوشکم که گرمه کلی خونه رو روی نعایت 25 درجه نگه دار هوا این چند روزه شاخص آلودگیش خیلی بالاست نبرش بیرون یا از پارکینگ بذارش تو ماشین عزیزم
۱۴۰۰/۶/۱۵، ۰۳:۰۵ عصر
کژال جون، همون طور که یوتاب عزیز گفتن خود بیمارستان لباس میده با همون بیار خونه.
نونا جون من از تشک رفلاکسی خیلی راضی بودم یعنی قشنگ عصای ددستم بود و تا پنج ماهگی هم گذاشته بودم داخل تختش و روی اون میخوابوندم. طرفین تشک رفلاکسی گارد هم داره که برای استفاده تا دو ماهگی مناسبه. من بعد از دوماهگی اون گاردها رو درآوردم . ملحفه خودش رو هم روی تشک رفلاکسیش مینداختم. ![]() • (کژال)، liyane، nona، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز، |