امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرات عکس خونه ی من
قربونت نسیمه جان
عزیزم دوبار حیاط جارو بزنی بشوری باور کن پشیمون میشی الان حیاط ما حداقل ۲ ساعت نیاز به تمیز کاری داره خیلی سخته تمیز کردنش
پاسخ
واسه شستن حیاط یه پیشنهاد دارم برات
خونه مامانم اینا هم حیاط بزرگی داره ،با کارواش میشورن
دیگه نیازی ب جارو کشیدن و خم شدن و دولا شدن نیس
آب کمتری هم مصرف میشه ،عمقی هم تمیز میشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven
پاسخ
لیانه و آرزو جون خونه هاتون مبارکتون باشه انشاله کلی خاطره های خوب در اون به همراه‌ خانواده بسازيد..
  • Heven
پاسخ
لیانه جونم دختر خوشگل و باسلیقه خیلی خیلی از عکسای خونت لذت بردم عاشق فرش و میزآرایشت شدم هارمونی رنگای طوسی فوق العادست منم بعد از ۲سال اصلا از انتخاب این رنگ پشیمون نیستم بااینکه یه دیوارم کلا طوسیه ولی اصلا چشمو خسته نمیکنه ان شاالله همیشه صدای خنده های گل پسرت توی خونه باشه عزیزدلم
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۱:۵۵ صبح)نیوشا123 نوشته است: لیانه و آرزو جون خونه هاتون مبارکتون باشه انشاله  کلی خاطره های خوب در اون  به همراه‌  خانواده بسازيد..

مرسی عزیزم
پاسخ
هون جان چقدر آرامش بخشه از اون دیوار منحنی و آینه های قدی خیلی خوشم اومد امیدوارم هر آرزویی توی دلته زودتر اتفاق بیفته و همیشه خوشبخت باشی
  • Heven
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۰، ۰۲:۱۶ صبح)پناه نوشته است: هون جان چقدر آرامش بخشه از اون دیوار منحنی و آینه های قدی خیلی خوشم اومد امیدوارم هر آرزویی توی دلته زودتر اتفاق بیفته و همیشه خوشبخت باشی

ممنونم از آرزوی قشنگت ولی اون آیینه ها رو نزده همسر البته اگر زمان ساختش من بودم میگفتم بزنه  وقتی ما ازدواج کردیم ۶ ماه از ساخت خونه گذشته بود دیگه
پاسخ
نيوشا جون ممنونم عزيزم
پناه جون واااي چقد دلم تنگ شده بود برات حتي براي اسمت
خونه ي تو جزو خونه هاي مدرن و خيلي شيكه
عاشق اون ديوار طوسي و آينه ي اتاق خوابتم
بچه ها پناه خونش واقعا شيكه

هليا جون ممنونم ازت دختر خوب
همچنين عزيزم
پاسخ
هون جان خیلی خونه دلباز و قشنگی دارین، مبارکتون باشه. کاشکی یه عکس از حیاط هم میذاشتی عزیزم. واقعا خونه ویلایی خیلی با صفاست.
  • Heven
پاسخ
لیانه جان مبارک باشه خونه جدیدت و برات پر از خیر و برکت و اتفاقهای خوب باشه. وسایلتم خیلی شیک بودن.
آرزو جان چه خونه خوب و دلبازی داری و براتون پر خیر و برکت باشه
  • Heven، liyane
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: