۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۲:۵۹ عصر
نه عزیزم. ایمان زاده بهم گفت آب نشه. بریز ته حلقش
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۲:۵۹ عصر
نه عزیزم. ایمان زاده بهم گفت آب نشه. بریز ته حلقش
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۱:۱۶ عصر
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۲:۵۹ عصر)Targol نوشته است: نه عزیزم. ایمان زاده بهم گفت آب نشه. بریز ته حلقش من حرف دکترش یادم نیست واقعیتش ولی یادمه میذاشتیم یکم وابشه و هم میزدیم و با قطره چکون میریختیم ته حلقش چون به قول شما وقتی گرانولها سالم بودن نصف بیشترش توی مسیر تلف میشدن ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۱:۴۱ عصر
خوووووب ممنون از راهنمایی همتون
من دیشب یکی از سخت ترین شبای زندگیم رو گذروندم. پسرم از 11 شب جیغ زد تا 7 صبح هرکاری به ذهنمون میرسید انجام دادیم البته بعدش خوابید تا همین الان. فقط برای شیر بیدارش کردیم دوستان من با گرفتن آروغش مشکل دارم. خیلی کوچولو و شله بدنش. نمیتونم سرشو بزارم رو شونم. روش دیگه ای نداره الان دمر خوابوندمش که آروغ زد خفه نشه
ترگل جان و نونا جان زاويه تشك حتما بايد ٣٠ درجه باشه براي رفلاكس
كمتر نباشه ما از دي جي خريديم ٤٤٠ تومن بود آف ٤٠ درصدي داشت كه شد ٢٤٠ تومن (۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۱:۴۱ عصر)(کژال) نوشته است: خوووووب ممنون از راهنمایی همتون عزيزم وقتي بچه كوچيكه راهش نبر كه بخواي سرشو بذاري روي شونه بايد سرش بين سينه ت باشه و پاهاش جمع روي شكمت كه هم از ضربان قلبت ارامش بگيره هم اروغشو بگيري اگر دكمه لباستو باز كني كه تماس پوستي از طريق صورتش با بدنت برقرار بشه كه ديگه عاليه ![]() • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۱:۵۷ عصر
(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۱:۱۶ عصر)Rose نوشته است:به من گفت بریز تو قاشق بریز ته حلقش. فکر کن. منم اولین تجربه ام بود، جوون بودم و جاهل:laughing: هر چی گفت گوش کردم. خیلی اذیت میشد بچه ام.(۱۴۰۰/۶/۱۶، ۱۲:۵۹ عصر)Targol نوشته است: نه عزیزم. ایمان زاده بهم گفت آب نشه. بریز ته حلقش وگرنه شاید یه حرکتی مثل شما میزدم. لااقل قاشق رو با قطره چکون جایگزین میکردم ![]()
عزیزم❤
آره قطره چکون خیلی راحت تره... ولی اگه گرانول سالم باشه، می چسبه بهش... برای همین آب می کردیم فقط ابدا ابدا ابدا قطره چکون شیشه ای نباشه ها اینو یادم رفت بگم... حتما پلاستیکی باشه، خیلی راحت هر دارویی رو میشه باهاش کنار لپ یا ته خلق ریخت راستی یه نکته هم جدید یادم اومد، اینکه اگه قطره چکون با دهان بچه تماس پیدا کرد، اصلا دوباره روی شیشه نذارید و اول کامل بشورید و خشک کنید و بعدا دوباره جابجا کنید... در قطره چکون ها رو نگهدارید و هر بار قطره چکون تمیز بذارید توی بطری... من خودم نمی دونستم... دور و برمم کسی بهم نگفت... مدتها ویتامین دی رو که میدادیم دوباره درش رو با همون می بستیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • Celin، liyane، nona، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز،
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۲:۱۵ عصر
سلام
شما غربالگری نوزاد رو بردید بهداشت یا همون بیمارستان انجام داد؟
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۳:۰۳ عصر
مارک تشک آنتی رفلاکس من هم متفرقست از دیجی کالا خریدیم (فکر میکنم اسمش دای روحه باشه)
درجش باید سی باشه
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۳:۳۲ عصر
ترگل تا جایی که من اطرافیانو دیدم این دونه ها رو میشمردن همینطوری میدادن نمیدونستم سخته
خب رز جون دقیقا من همینکارو میکنم قطره چکونو نمیشورم ویتامینو میدم دوباره درشو با همون میبندم آخه داروخونه گفت نیاز به شستن نیست که اشتباه کردم پس؟؟؟؟
۱۴۰۰/۶/۱۶، ۰۳:۳۳ عصر
|