۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۱:۱۲ صبح
خدا رو شکر ک پسرت سالم و سلامته گلم ❤
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۱:۱۲ صبح
خدا رو شکر ک پسرت سالم و سلامته گلم ❤
۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۱:۵۶ صبح
نسیمه جدول چینی هست که برای من و دوستام دقیق بود
ازمایش آب کلم بنفش که اینم درست بود روز رابطه غذاهایی که اون مدت خورده شده ویار مدل بارداری تغییر مو و صورت آز سوزن که برای من کار نکرد ولی برای بقیه اکی بود ماری من نسیمه رو که تقریبا مطمئنم پسره ![]() ![]() تینا هم که الان تاریخ پریودش و انعقاد رو گفت در دختر مصمم تر شدم ![]() امیدوارم همه تون به سلامتی جوجه هاتونو بغل کنید، فقط از همین حالا زیااااد بخوابید شاید بچه تون خوش خواب شد ![]() سیما جون مبارک باشه عزیزم من از کل حرکتای بارداری فقط همون سکسکه هاش یادم مونده..... دائممممممم سکسکه سکسکه سکسکه.......
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۱:۵۶ صبح
نسیمه از اولین روز اخرین پریودم ۴ هفته و یک روز
اونجوری که خودم که حساب میکنم میشه ۱۸ روز ![]()
۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۲:۰۰ صبح
وای رز پسر منم خیلی سکسکه میکرد
و پسر دوستم هر دو هم آلرژی دارن و رفلاکس پنهان اون موقع عاشق سکسکه هاش بودم نمیدونستم چه خبره ![]()
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۲:۰۳ صبح
حالا سونو تشکیل قلب ک رفتی ،اون دقیق تره
مثلا من یادمه طبق حساب دکترم ۸ هفته میشدم ولی تو سونو گفت ۶ هفته و ۴ روز تقریبا با محاسبات خودم یکی بود رز جدول چینی کدومش اصلی هست؟سن مادر و ماه بارداری؟ توی نت ۲ نوع هست سوزن ک برای من پسر نشون میده پوستم هم ک روشن شده و بدون لک وجوش ،فقط لپام گل انداخته وای من خیلی تو کف موندم اصن از دیروز ،خخخخخ دارم چل میشم
نسیمه چرا دکترت نگفت جنسیتو؟
الان هفته ١٨ هستی؟ من ١٢ هفتگی بهم گفت بعدم امینوسنتز دادم تو ١۵ هفتگی و صد در صد شد همون که ١٢ هفتگی بهم گفته بود درست بود
رز، من ولی خیلی این حسو دارم که بچه تینا پسره. البته خودش دختر بیشتر دوست داره
نسیمه، عکس سونو از بغل نداری که نابش معلوم باشه؟ اگه داشته باشی میشه تقریبا تشخیص داد. جدول چینی مال من درست نیست مثلا. البته هر سایتیم نتیجه اش یه چیز میشه. https://thegenderexperts.com/pages/nub-theory اینو ببین. آخی مری چقدر اذیت شدی واقعا، آمینو ترسناکه به نظرم من ویدئوشو نگاه کرده بودم قبلا. تو یادمه هماتومم داشتی نه؟ یه چیزهایی واقعا دست آدم نیست. خدارو شکر که اون روزها گذشت و خدارو شکر پسرت سلامت پیشته. خدا برات حفظش کنه. من سر دخترم همه چی خیلی بدون استرس و خوب پیش رفت ولی سر پسرم یه دو ماهیش استرس بود به خاطر هماتوم.
۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۲:۵۳ صبح
نسیمه یه جدول صورتی و آبیه، و یه سایت، برای من درست بود، دوستامم همچنین. الان با گوشی نمیتونم فردا میدارم برات
نه چرا چل بشی برای من که از جذابترین قسمتای بارداری بود? خیلی دوست داشتم. ابن سینا همون حلقه و نخ؟ اون به نظرم درست نبود چون هر دو جنسیت رو نشون میداد و فکر کنم بیشتر بخاطر چرخش زمینه که اونجوری میشه... از همه مطمین تر به نطرم همون کلم بنفشه دوست داشتید بخرید نتیجه رو بذارید نطر بدیم ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۸/۱۷، ۰۳:۱۸ صبح
نسیمه کی دوباره میری سونو ؟
![]() جالب شده جنسیت نی نی تو ![]() من فکر میکردم دختره ولی الان عکس سونو دیدم میگم شاید پسره ![]() |