امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
مرسی نسیمه برای تو هم راحتی و آرامش آرزو میکنم

ماهور خیلی خوبه هر تصمیمی گرفتی برات آرزوی بهترین ها رو دارم

راستشو بخوای من از تغییر ظاهری که ایجاد میشه نه تنها بدم میاد بلکه وحشت هم دارم و خیلی خجالت میکشم
من شغلم و پوششم جوری هست که قطعا معذب میشم :-((
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، خانم فسقلی
پاسخ
منم همش دعا میکنم خیلی گرد و قلمبه نشم محل کار من 500 نفر آقاس و تو ساختمون ما، 2 نفر خانم هستیم. من فقط میگم چون قدم بلنده ماه های آخر معلوم میشه تا اون موقع ببینم چیکار خواهم کرد. احتمالا پیش پیش مرخصی بگبرم
  • **ماهور**، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
بسلامتی ماهور جان میدونستم گفته بودم که بلاخره انجامش میدی Smile
هایا جان بله حتما اگر بشه دختر من الان انتهای ۱۶ ماهگی هست ایشالا عید از شیر گرفتمش بکم تقویت شدم اقدام میکنم
  • **ماهور**، خانم فسقلی، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها من هنوز تغییر خاصی نکردم سه شنبه ۱۵ هفته میشم ،توی خونه بیشتر مشخصه
الان توی لباس فرم اصلا معلوم نیس
من فک نکنم معذب بشم !!ولی در کل دوس دارم سبک باشم و فرز بمونم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، sims s، خانم فسقلی
پاسخ
اره ماهور ،قطعا بخاطر پس زمینه ی ذهنی مونه ک از قبل بهمون تحمیل کردن
وگرنه چرا باید معذب بشیم !
دیدی خود مردا وقتی چاق میشن ،چقدر راحت لباس تنگ میپوشن و اصن براشون مهم نیس
چون مردن ،اشکال نداره هرجور بگردن و هر هیکلی داشته باشن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، خانم فسقلی
پاسخ
ماهور جون خيلي برات خوشحالم انشالله زود بياي و خبر خوش بدي
پاسخ
ماهور قشنگ بابت تصمیم ات خوشحالم، امیدوارم همونی بشه که میخوای
پاسخ
از اون لحاظ معذب نمیشم بچه ها
هرچند میدونم نگاه خانمها و آقایون جاهایی که من میرم قطعا تعجب اوره....
من همیشه کت و شلوار و کت و دامن و تیپ رسمی دارم با شکم بزرگ فکر کن چقدر خنده دار بشم با این لباسها
چی بپوشم بزرگ اون موقع است :-))
  • خانم فسقلی
پاسخ
رخشید نگران اون روزها نباش چون برای خود زن باردار عادی میشه این بزرگ شدن شکم یک دفعه ای نیست و هم خودت عادت می‌کنی هم اطرافیان
اون زمان هم کت بلند جلو باز + تاپ مشکی و شلوار قشنگ و مناسبه
یا پانچ
بازم بستگی داره اون تایم گرد و قلمبه تو زمستون باشه یا تابستون
دقیقا سیما برای افراد قد بلند زیاد مشخص نیست
من تا ماه ۵ کسی اصلا نفهمیده بود فقط یکی از همکارا حین رفتن تو مرکز ژنتیک دیده بودمون و لو رفتم Smile
ایشالا ورم و اینا نداشته باشید خیلی فرز و زرنگ هم خواهید بود
  • sims s، خانم فسقلی، رخشید
پاسخ
ماهور جون خیلی خوشحال شدم و ان شاالله خیلی زود نتیجه بگیری و مامان نی نی یا اگه خودت دوست داری نی نی های سلامت و خوشگل بشی.
رخشید جان خب طبیعیه دو دل باشی خصوصا با شرایط ایران. من خودم خیلی بچه دوست دارم ولی مطمئنم ایران زندگی می کردم نهایت یه بچه می آوردم. به نظر من بچه داری و لمس و بغل کردن بچه خیلی قشنگتر و بهتر از بارداریه. من سر بارداری دخترم مشکلی نداشتم و بارداری خوبی داشتم ولی بازم وقتی اومد بغلم یه حس دیگه بود و یه عشق دیگه. آدم یه نی نی رو بغل و بو می کنه یه حس خیلی خاصیه. من پسر خواهرمم دنیا اومده بود بهش چند بار شیر دادم و با اینکه بچه خودم نبود و اون لحظات که بغلم بود بهش یه حس و عشق مادرانه داشتم. خلاصه اینکه بشین لیست کن دلایلت برای بچه آوردن و برای بچه دار نشدن و ببین کدوم طرفتر دلایل بهتر و معقولتری داره و بعد تصمیم بگیر و اگه خواستی بچه دار بشی به نظرم به تعویق ننداز زیاد چون آدم هر چی سنش بالاتر میره بارداریش سختتر میشه. من بارداری دخترم زیر ۳۵ بودم خیلییی راحتتر از این بارداریمه که بالای ۳۵ شدم. با مانتو تو ایران عملا چیزی معلوم نمیشه رخشید جان و نگران نباش. بعد هم شکم از شش ماه به بعد بیشتر قلنبه میشه ولی بازم با مامتو زیاد چیزی مشخص نمیشه اگه آزاد باشه.من تو هر دو بارداریم با شلوار لگین راحت بودم و تو بیرون شلوار لگین می پوشم با یه تی شرت. سر پسرم چون پا به ماهیم پاییزه کاپشن یا سوییشرتم از روش می پوشمو زیپشو نمی بندم چون بسته نمیشه خخخ. البته یکسره گر گرفته هستمو اصلا لازم نمیشه ببندم. کفشم معمولا کتونی راحت می پوشم.
  • خانم فسقلی، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان