امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ممنونم دوستان
از طهر که از دکتر برگشتم اشکم بند نمیاد. از نظر عصبی خیلی ضعیفم و چند شبه که نخوابیدم
من زیر سینه به پسرم شیر میدادم البته شیر خشک هم 30 سی سی هر وعده میدادم. امروز شیردوش خریدم که ببینم چند سی سی شیر دارم خودم. دوبار از ظهر شیر خودمو دادم. برای یه وعدش هم دوشیدم آماده گذاشتم بیدار شد بخوره.
کمکیشم طبق ساعت خورده
حمومش کردیم
لباسشو کم کردم
دکتر گفت دمای خونه 24 باشه. که برای خودم سرده. خیلی خونریزی داشتم حین عمل و سرمایی شدم. دمارو رو 26 نگه داشتم. ازین درمان های سنتی هم کم خطراشو انجام دادیم. مادرشوهرم گفت پاهاشو با عرق کاسنی بشوریم. خودمم شربت آبلیمو و شیرخشت خوردم. صبح ساعت 10 وقت داریم.
باز اگه کاری به ذهنتون میرسه بگید لطفا. من تا صبح بیدارم گروهو چک میکنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون انقد غصه نخور عزیزم. میبینی که هممون کم و بیش تجربه‌های اینجوری داریم و فکر کن اینا همش طبیعی و بخشی از روال بزرگ شدن بچه‌هاست. زردی خداروشکر به راحتی کنترل میشه و با چندتا دونه لامپ قابل حله. من چون بچه‌هام خودشون تو بخش ویژه بودن همونجا نور گرفتن و دیگه کار به مراقبت من نرسید. انشالله یکی دو روز دیگه تمه چیز اوکی میشه
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم ترگل جون
ایشالا سلامت باشن دخترات
الان نگرانم که تا فردا ساعت 10 اوضاع خراب شده باشه و فرصت رو از دست داده باشیم
وگرنه به قول شما چند روز نور میگیره و تموم میشه میره
  • nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم، الهام گلی، لیانه، یوتاب مرسی دخترا
پتو لعنتی معجزه میکنه ننو رم سرچ میکنم
اگه حال داشتید الهام جان و یوتاب جان بگید چطور درست کرده بودید
اما در مورد دکتر
بچه ها در مورد چند تا دکتر بردن به چیزی بگم البته موضوعیه که طبق تجربه بدست آوردم
در مورد پزشکای خودمون که مشخصه همیشه از اطرافیان یه پزشک رو میپرسم و فقط پیش ایشون میرم به تشخیص و همه روش های درمانیشم چشم بسته اطمینان صد درصدی میکنم اگه خاطرتون باشه یکبار دوره بارداری که اون مشکل پیش اومد برام و دسترسی به پزشک مدنظرم نداشتم و رفتم کلینیک نور دو تا فلوشیپ ممث دیدند تشخیص احتمالی دادند ارجاع دادند مغز و اعصاب یه فوق تخصص تشخیص کاملا غلط داد در نهایت با اون حالت پریشون همون دکتری که باید میرفتم رو‌با تاخیر تونستم ببینم و حل شد. این از خود من که بزرگسالم تقریبا تو تمام زمینه ها پزشک معتمد داریم یا میشناسیم. مناسفانه از بس پزشکای سهمیه ای وجود دارند اعتماد کمی دشواره.
سر اطفال من قبلا گفتم تنها پزشک معتمد من برای تشخیص بیماری ایمان زاده هست ( قطعا شما هم پزشک معتمدتونو یا دارید یا بزودی پیدا میکنید) اما دکتری نیست که روتین بچه رو‌ببرید پیشش معاینه. دکتر خودش بارها اینجا گفتم ریلکسه استرس نمیده برای همین دوسش دارم و روتین ویزیت هاشو‌ پیش ایشون میبرم وای تا قبل امروز نبست که خدارو شکر دخترم مشکلی نداشت نمیدونستم در مواجهه با بیماری چه تشخیصی داره تصمیم داشتم چند بار در این حالت ها نظر ایشون و ایمان زاده با هم رو بدونم تا اگر نظر ایشون تایید شد توسط دکتر معتمدم کامل به ایشون اعتماد کنم. این تنها روش موجودکه تا بتونم اعتماد کنم. در مورد دکتر اولیم که بردم دکتر بیدار مغز پزشک کودگی همسرم و خواهرشونه Smile چون میگفتند ایشون تشخیصشون خیلی عالیه و اونروزی که بچه رو بردیم دسترسی به دکتر بیمارستان میسر مبود بردمش اونجا خب روش معاینشونو دوست داشتم با حوصله هم بودند و فعلا تشخیصشون درست بوده بنظر سر رفلاکس که همچنان از اول فکر میکنم رفلاکسو داشت بصورت خفیف.
اما در نهایت دکتر بیمارستان رو هم که همه کارهاش فعلا اونجاست باید در جریان مشکلش میگذاشتم. منتظر بودم اگه تشخیص ایشون هم تشخیص دکتر اول رو نایید کنه دیگه پیش دکتر تیمان زاده نبرم اما خب تایید نکرد دیگه بچه ها، دکتر خودش نشخیص نفخ و کولیک دادن یعنی دکتر اول خیلی توجهش به بد شیر خوردنش بود و درد شب رو ناشی از همون میدید و رفلاکس. دکتر خودش توجهش کامل رو‌کولیک و درد شبش بود و بد شیر خوردنو ناشی از کولیک و تجمع هوا تو معده دونست. خب برای همین اینکه بدونم پودر و داروی دکتر اول رو باید ادامه بدم یا فقط دومی رو ترجیحم اینه نظر قطعی رو ایمان زاده بده ببینم نظر کدوم رو تایید میکنه چون به ایشون میتونم بگم دکتر اول این دارو رو داده و دکتر خودش این سری دارو رو. خودش میدونه که برای تشخیص بچه رو ویزیت میبرم ( دفعه قبل بهشون گفتم) در حال حاضر یه تشخیص قطعی لازم دارم تا درد بچه کم بشه. فعلا برای سه روز اول میبینم وضعیت با داروی دکتر اول بهتر سده امشبم درد ناگهانیش با داروی دکتر دوم بهتر شد. و البته بگم دکتر خودش فک میکردم امروزم ببرم بگه باز همه چی طبیعیه امروز با تشخیصش یه گام خیلی بزرگ برداشت جهت جلب اعتمادم.
قاعدتا روتین عادی پیش سه تا دکتر قطعا نمیبرم کاملا درست میگید.شماها

ترگل تو هم که بیداری Smile

کژال نگران نباش سریع اقدام کنی حله
  • liyane، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون انشالله ایمان زاده تشخیص نهایی رو میده و با خیال راحت درمان رو شروع میکنی. منم تعریف دکتر بیدار مغز رو خیلی شنیدم.
  • liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره ترگل جون مسنن فک کن همسر من با ۴۲ سال سن ایشون دکترش بودند از نوزادی، تو تشخیص قاعدتا خیلی متبحر هستند دکتر خودشم مسنن اما فعلا موقتا برای درمان و دارو میگم جهت کسب اطمینان از دانش یه پزشک یکم جوونتر که علم روز رو هم داره استفاده کنم. در نهایت همچنان اگر مشکلی وجود داشته باشه که دسترسی به دکتر خودش نداشته باشم حتما پیش بیدارمغز میرم. میگم از نحوه ویزیت و معاینش و تجویزش راضی بودم شاید اشتباه من بود اون درد شب را بولد نکردم و اول از طول روز و بد شیر خوردنش گفتم چون یه مقدار مسنن کمی زود فراموش میکردند مثلا سه بار پرسیدند شیر مادر میدی یا شیر خشک. بعد که از مطب اومدم بیرون همسرم گفت شب روگفتی گفتم اره ولی چون یادم افتاد که خیلی بولد نکردم مجدد رفتم در اتاقش بهشون گفتم اون درد شب هم ناشی از ریفلاکسه گفتند آره. اما دیشب چون همسرمم داخل بود اول همسرم درد شب رو توضیح داد فیلمی که گرفته بودیم از اون کریه و پیچش رو نشون دکتر دادیم بعد من راجع به بد شیر خوردنش گفتم برای همین توجه ایشون معطوف به درد شبش شد.
این نشون میده نحوه بیان مشکل و اولویت تو گفتن مشکل خیلی تاثیر داره
حالا پیش ایمان زاده باید همزمان هر دو رو بولد کنم فک کنم Smile
  • (کژال)، liyane، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۲:۴۶ صبح)(کژال) نوشته است: ممنونم دوستان
از طهر که از دکتر برگشتم اشکم بند نمیاد. از نظر عصبی خیلی ضعیفم و چند شبه که نخوابیدم
من زیر سینه به پسرم شیر میدادم البته شیر خشک هم 30 سی سی هر وعده میدادم. امروز شیردوش خریدم که ببینم چند سی سی شیر دارم خودم. دوبار از ظهر شیر خودمو دادم. برای یه وعدش هم دوشیدم آماده گذاشتم بیدار شد بخوره.
کمکیشم طبق ساعت خورده
حمومش کردیم
لباسشو کم کردم
دکتر گفت دمای خونه 24 باشه. که برای خودم سرده. خیلی خونریزی داشتم حین عمل و سرمایی شدم. دمارو رو 26 نگه داشتم. ازین درمان های سنتی هم کم خطراشو انجام دادیم. مادرشوهرم گفت پاهاشو با عرق کاسنی بشوریم. خودمم شربت آبلیمو و شیرخشت خوردم. صبح ساعت 10 وقت داریم.
باز اگه کاری به ذهنتون میرسه بگید لطفا. من تا صبح بیدارم گروهو چک میکنم.
کژال جان خدا قوت خسته نباشی خواهر Heart
عزیزم می دونم داری زیاد غصه می خوری اما باور کن که توی این مسیر تنها نیستی... دائم یادآوری کن خیلیا با شرایط بدتر حتی، بااالاااااخره این روزاشون هم تموم شده... چند تا نفس عمیق بکش و به روزی که سالم سالم میاد خونه فکر کن Heart یک مقدار چیزای شادی آور بخور... مثلا بستنی یا مثلا اگه چیز خاصی دوست داری بگو برات بگیرن...

فقط کاش خودت لباس بیشتر بپوشی ولی دمای خونه رو خنک تر کنی برای بچه... فقط همین به ذهنم رسید... چون 26 زیاده... ما اگه 26 باشه پسرم غرغر می کنه و از خواب می پره... اونم لخت... بالای 22 درجه بیدار میشه دیگه Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستای خوبم سلام. ممنونم از احوالپرسی های شما
زردی پسرم شده بود 14.3
یعنی 0.2 کم شده بود که دکتر گفت همین که بالا نرفته خوبه. و اینکه تو بچه های نارس زردی کندتر میاد پایین. چون کبدش کامل نشده
گفت خطری نداره فعلا و لازم نیست بستری شه یا دستگاه براش اجاره کنیم.
قرار شد شنبه دوباره بریم چک بشه.
به دکتر گفتم که 24 ساعت گذشته کلا داشتم نگاش میکردم که زردیش بالا نره. که دکتر گفت اینکار اصلا ارزشی نداره و نمیشه اینطوری تشخیص داد بالا رفته یا نه
فقط آزمایش خون یا این دستگاه های دیجیتال
گفت تا شنبه مشکلی پیش نمیاد و فقط به خنک نگه داشتن و شیرش فکر کنم.
راستی دوستان آب هویج باعث افزایش زردیش نمیشه؟ من روزی یه لیوان میخورم
  • liyane، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون رنگ بدنو تحت تاثیر قرار میده فعلا نخور..اب سیب بخور شیرافزا بخور
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۲:۳۸ عصر)(کژال) نوشته است: دوستای خوبم سلام. ممنونم از احوالپرسی های شما
زردی پسرم شده بود 14.3
یعنی 0.2 کم شده بود که دکتر گفت همین که بالا نرفته خوبه. و اینکه تو بچه های نارس زردی کندتر میاد پایین. چون کبدش کامل نشده
گفت خطری نداره فعلا و لازم نیست بستری شه یا دستگاه براش اجاره کنیم.
قرار شد شنبه دوباره بریم چک بشه.
به دکتر گفتم که 24 ساعت گذشته کلا داشتم نگاش میکردم که زردیش بالا نره. که دکتر گفت اینکار اصلا ارزشی نداره و نمیشه اینطوری تشخیص داد بالا رفته یا نه
فقط آزمایش خون یا این دستگاه های دیجیتال
گفت تا شنبه مشکلی پیش نمیاد و فقط به خنک نگه داشتن و شیرش فکر کنم.
راستی دوستان آب هویج باعث افزایش زردیش نمیشه؟ من روزی یه لیوان میخورم

به نظر منم نخور Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان