امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
تینا غصه نخور. هیچ کی بدتر همسر من دست انداز نمیره اما مشکلی برام پیش نیومد. حتی داشتیم میرفتیم بیمارستان بدای زایمان هم هر چی دست انداز بود میرفت توش خخ قسمت بوده ایشالاه به زودی ی نی نی خوشگل خدا بهت میده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • tinaaa91، خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۶:۴۳ عصر)Heven نوشته است: میگن ده تا بچه بیاری ولی یکی سقط نشه اینقد دردش زیاده
ولی چرا من در حد پریود درد داشتم با اینکه بزرگ بود دکترم که گفت چون آسون زایی حالا نمیدونم همین جوری یه چیزی پروند یا میزان تحمل دردم بالاس

واقعا خوش به حالت راحت سقط كردي
من با خودم فكر كردم بيشتر از بيست ميليون هزينه كردم بابت سزارين كه درد طبيعي نكشم
بعد با يه سقط پنج هفته اي به معناي واقعي شكنجه شدم
هنوزم خونريزيم شديده
  • Heven، tinaaa91، خانم فسقلی
پاسخ
دختر خاله من که ۶ ماهگی به بقیه گفتن زن داداشم بعد قربان گری اول مثل شوهر من نبودن عالمه آدمو پر کنن
  • خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۷:۰۵ عصر)Heven نوشته است: مامان من که گفته این دفعه هر موقع شکمت بزرگ شد خودم میفهمم قبلش نگو بنده ی خدا از بعد سقط من ۵ کیلو وزنش کم شده از بس هی غصه ی منو خورده
دکتر من که به مراجعینش میگفت غربال گریا  روی برید بعد  برید به بقیه بگید ولی شوهر من تا جواب بتا مثبت شد گوشیو برداشت به همه خبر داد فکر کنم خواجه حافظ شیرازی فقط خبر نداشت

از شوهر من بدتر نيست
مال من اين دومي رو هم كه مطمعن بود ميخوام بندازم و به هيچ وجه نگه نميدارم گوشي رو برداشت از دوستامون گرفته تا خانواده ش به همه گفت حتي به همكاراش
  • Heven، خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۷:۰۶ عصر)liyane نوشته است:
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۶:۴۳ عصر)Heven نوشته است: میگن ده تا بچه بیاری ولی یکی سقط نشه اینقد دردش زیاده
ولی چرا من در حد پریود درد داشتم با اینکه بزرگ بود دکترم که گفت چون آسون زایی حالا نمیدونم همین جوری یه چیزی پروند یا میزان تحمل دردم بالاس

واقعا خوش به حالت راحت سقط كردي
من با خودم فكر كردم بيشتر از بيست ميليون هزينه كردم بابت سزارين كه درد طبيعي نكشم
بعد با يه سقط پنج هفته اي به معناي واقعي شكنجه شدم
هنوزم خونريزيم شديده

فکر کنم تاثیر دعاهای مامانم پشت در اتاق بود پرستار به مامانم میگفت خانم قیافه شما بیشتر شبیه سقط کرده هاس تا دخترت 
دوست همسرم خانومش چند تا سقط داشت گفته بود بهش خدادبه داد خانومت برسه بد دردیه اونم پشت در به مامانم عوض دلداری می‌گفته مامان میگن دردش زیاد خدا کنه بتونه تحمل کنه
دیگه خدا بچه رو گرفت گفت درد نکشه زیاد گناه داره

تینا به این چیزا نیس من از ترس لکه بینی کامل استراحت کردم دوماه فقط واسه دستشویی بلند میشدم ۲۰ روز حمام نرفتم تمام موهام موخوره زد ولی آخرشم چی شد خدا نخواست
حالا طرفو میبینی کارای خونشو میکنه، سرکارشو میره ، مهمونی میره حتی مسافرتم میره ولی بچش صحیح و سالمه

(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۷:۰۸ عصر)liyane نوشته است:
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۷:۰۵ عصر)Heven نوشته است: مامان من که گفته این دفعه هر موقع شکمت بزرگ شد خودم میفهمم قبلش نگو بنده ی خدا از بعد سقط من ۵ کیلو وزنش کم شده از بس هی غصه ی منو خورده
دکتر من که به مراجعینش میگفت غربال گریا  روی برید بعد  برید به بقیه بگید ولی شوهر من تا جواب بتا مثبت شد گوشیو برداشت به همه خبر داد فکر کنم خواجه حافظ شیرازی فقط خبر نداشت

از شوهر من بدتر نيست
مال من اين دومي رو هم كه مطمعن بود ميخوام بندازم و به هيچ وجه نگه نميدارم گوشي رو برداشت از دوستامون گرفته تا خانواده ش به همه گفت حتي به همكاراش

آخه لیانه اگر کسی خبر نداشت خوب بود ، همه نسخه نمیپیچیدن یکی میگفت از استراحت زیاد یکی میگفت چون غذا نمیخوره کلا همه متخصص شده بودن مرتبط زنگ میزدن به مامانم رفت سونو قلب رفت غربالگری اینا همه خودش استرس واسه مادر
یا هی میگفتن هنوز لکه بینی داره
  • liyane، nona، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها ممنون از لطفتون.
  • خانم فسقلی
پاسخ
تینا جان، ماهور جان و ارزو جان ان شالله چندماه دیگه همتون تو دلتون نی نی های قشنگ قشنگ و سالم داشته باشین...
بچه ها من همه عوارض بارداری رو دارم تجربه میکنم، عجیب ترینش اینه که پوست ناحیه تناسلی که تیره شده بود تیکه تیکه خشک شد و افتاد و زیرش پوست جدید دراومده که نازک و قرمزه و میسوزه!
  • Heven، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی سوفی جان

انشاالله بهتر بشی سوفی جان والا بهشتم کمه واسه مامانا اینقد سختی میکشن از بارداری گرفته تا بعدش
  • Sufii، خانم فسقلی
پاسخ
منم دفعه بعد دیگه به مادرم هم نمیگم تا ۴ماه
اخه همش دل منو خالی میکنه میکنه میگه اینجوری باشی دفعه بعد استراحت مطلق میشی دوباره سقط میکنی
اخه من کاری نکردم که اینجوری میگه ازین بیشتر ناراحتم
شوهرمم گفت دفعه بعد خاستیم اقدام کنیم باید دیگه نری سرکار ایترس خیلی اثر داره
اخه واقعا من ماه اولی که حامله بودم استرس داشتم سرکار
  • Heven، Sufii، خانم فسقلی
پاسخ
تینا جان منم مامانم خیلی استرسی هست و منم اصلا اقدامو بهش نگفتم و بارداری هم هشت هفتگی بخاطر ویار شدید من و کرونای همسر که مجبور شدیم به خانواده همسر بگیم که کمک کنن برای غذا و اینها دیگه به خانواده خودمم گفتیم وگرنه تا غربالگری اول نمیخواستم بگیم. شما هم تا غربالگری نگو دفعه بعد ان شالله که باردار شدی
  • 2015، tinaaa91، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان