امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلامت باشی من واقعا دستام ضعیفه توان نگهداشتن پتو‌رو‌ندارم خدایی ده دقیقه یک ربع توش میمونه خوابش میبره اما واقعا دستم نمیکشه در و دیوارم نگاه کردم جای مطمئن برای بستنش پیدا نکردم. حالا کلا طول روز نهایت بیست دقیقه توش بذارما ( سه روزم هست اینکارو میکنیم) ولی کشش نداریم بخدا ، نود درصد تو بغله تو حالت درد و گریه
این ننوهای سنتی رو‌هم تو اینستا دیدم نمیدونم دخترم میمونه توش یا نه که بخرم پتو‌احساس کیکنم چون تنگه بچه جمع میشه اروم میشه ننوهای اینستا جاش آزاده مرددم تو خرید، کیسه خواب رو خریدم خیلی هم جنسش عالیه از پیجی که فکر کنم ندا جان معرفی کرد جانان اما حدسم درست بود دخترم اصلا ارتباط برقرار نکرد تا زیپشو میکشم بالا از بس دست و پا میزنه به گریه میفته کلا چیزی که پاشو بپوشونه دوست نداره
میگم نکنه ننو هم بخرم به همین سرنوشت دچار شه … والا موندم بخدا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من دوباره یه سوال درباره دما دارم
چون خودم خیلی صعیف شدم همش سردمه. نمیتونم دمای خونه رو تنظیم کنم
الان پسرم یه زیردگمه آستین کوتاه تنشه و یه شلوار
جفتش نخی
ولی دست و پاش یخه
منظورم کف دست و انگشتاش و مچ پاش به پایین هست
این طبیعیه؟
روش چیزی نکشم می‌خوابه؟
  • nona، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال دمای خونه چنده؟ دماسنج اتاقش چند نشون میده؟
در کل قسمت هایی از بدن که دور از قلب هستن معمولا دماشون پایین تره...
امتحان کن اگه میخوابه دماش خوبه...
فقط حواست باشه سر شب هوا اینجوریه که حس می کنی، هر چی به صبح نزدیکتر شیم خنک تر میشه...
به نظرم دمایی که حس میشه همون ۲۰_۲۲ کمتر نکن
شب هم که برای شیر بیدار میشه، چک کن اگه سردش بود یه آستین بلندی چیزی بپوشون... پاش رو هم جوراب بپوشونی خوبه چون خوب گرمش می کنه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان دماسنج نداره اتاقش
ازین دماسنج های تفنگی گرفتیم که هم دمای خودشو نشون بده هم اتاقشو
دمای اتاق الان 26 اینا هست
  • nona، Rose، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال دست و پا مخل مناسبی برای چک کردن دمای بدن بچه نیست از پشت گردن استفاده کن دست بزن ببین گرمه سرده چطوره . اگه دماسنجت واقعا درسته تو ۲۶ درجه دیگه هیچی اضافه نپوشون من باشم مه شلوارم نمیپوشونم دمای بالای ۲۵ درجه یه بادی زیر دگمه آستین کوتاه کافیه بدون هیچ چیز اضافه

نزدیک‌صبح یبار پاشو دما رو چک کن چون خونه سرد میشه اگه حدود ۲۲ بود بلوز شلوار بپوشون ( همینی که میپوشه یعنی خوبه) بستگی به خودتم داره بچه خیلی شبیه مادرش میشه چون تو‌بدن خودت بزرگ شده. در حالت طبیعی (نه الان که لرز داری) اگه آدم‌گرمایی سرمایی ای نیستی ، اگه تو خونه سردت باشه بچه هم سردشه گرمت باشه بچه هم گرمشه
فعلا بخاطر زردی که خنک نگهش دار
  • (کژال)، 2015، Rose، Seti69، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۱۲:۳۸ صبح)(کژال) نوشته است: رز جان دماسنج نداره اتاقش
ازین دماسنج های تفنگی گرفتیم که هم دمای خودشو نشون بده هم اتاقشو
دمای اتاق الان 26 اینا هست

26 خوبه
منم مثل نونا جون معتقدم همون شلوار هم بهتره نپوشونی و نیازی نداره با دمای 26
هر چی خنک تر (محدوده ی 20-22) بهتر...
خونه ی ما روی 22 هست... بیشتر بشه پسرم از خواب می پره... زیر 18 هم باشه باز از خواب می پره انگار خواب بد می بینه... (البته پسر شما الان خواب بد نمی بینه مال ما به سن خواب دیدن رسیده Big Grin)
  • (کژال)، nona، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها یه سوال چندروز اول بعد زایمان چی بخورم که هم بچه نفخ نگیره هم زردی نگیره هم مقوی باشه؟؟
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، nona، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهیچه بخور.سوپ بخور
من تا یک ماه یه وعده ماهیچه یه وعده مرغ میخوردم.دو هفته اول کنارش سوپ...زیتون و روغن زیتون هم میخوردم.
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این سوال منم هست ، الان مامانم میگه فردای زایمان چی بپزم؟ همه چی نفخ داره ، کاچی اینام که گرمیه واسه زردی بچه بد نیس؟
  • nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها گرمی خوردنی اصلا ثابت نشده که دلیل زردی باشه... گرمایی که آب بدن بچه رو کم کنه موثره که بچه زرد تر به نظر برسه نه خوردن غذای گرم... اتفاقا یه چیزی که قدیم بوده اینه که بعدش به مادر حسابی غذای گرم می دادن (حالا کنارشم یه مصلح میدادن)... مهم اینه که کمک بشه که بچه دفع کنه (شیر فراوون = دفع فراوون)...

بهترین گزینه برای بعد از زایمان خرماست... تقریبا همه ی ماماهایی که دیدم این رو تاکید می کردن... می تونید با مغزیجات پودر شده توپک خرمایی آماده کنید که ضعف کردید به جای شیرینی و چیزایی که خاصیت غذایی ندارن بخورید...
و بهترین غذا برای بعد از زایمان هم ماهیچه اس که بهتره عصاره ش رو بگیرید مثل گوشت توی شیشه درست کنید و اونجا بدید براتون داغ کنن و بخورید... من خوشمزه ترین غذای عمرم رو همین غذا بود که بعد از زایمان خوردم...

کاچی هم بیشتر بخاطر ادویه هاشه که بهتره خودتون آماده ش کنید... وگرنه آرد و روغن و شکر خاصیتی نداره... کاچی در حقیقت روشی بوده که قدیمی ها بتونن ادویه های گرم رو به مادر برسونن که تقویت بشه...

بچه ها بعد زایمان سردی نخورید... هم برای جسم (شیرتون، خوب شدنتون، بسته شدن زخم و...) هم برای روان (اعصاب خوب، افسردگی، جاری شدن شیر از نظر روانی و...) خوب نیست... زردی دست شما نیست و فقط درمانش دست آدمه... اگه قرار باشه زردی بگیره شما هر چی بخورید بازم می گیره چون مربوط به RH مادر و بچه و تکامل کبد بچه هست...
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Seti69، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان