امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
عاطفه من پنیر خامه ای میدم. نمیدونم پنیر خاصی باید داد یا نه. من همونو که تو خونه همیشه میخوریم میدم
پاسخ
مرسی شیطون جونم
الان ینی خرما ندم دیگه؟
پاسخ
سلام
بچم عملا اع*تص*اب غذا کرده
هیچی لب نمیزنه
خسته شدم دیگه از بس فکر و خیال کردم
دیروز عدسی ک دوس داشت گذاشتم صبحانه نخورد زرده تخم مرغ نخورد موز نخورد و مجبوری بهش ی دونه بيسکوئيت مادر دادم
پنیر خامه ای هم لب نمیزنه اصلا
پنیر زیارت میتونم بهش بدم ؟،
زرده تخم مرغ اصصصصصصلا نمیخوره شیطون جونم گل پسرت از دخترم گمونم دوماه بزرگتره درسته؟ ۹ ماه و نیمه دخترم
تخم مرغ چجوری تو آب میشکونی؟
میشه نیمرو بهش بدم؟
پنکیک میشه بدم بهش؟
دستورش میگین لطفا؟
ته چین چی؟ من مرغ لای پلو دادم ولی ته چین نه
تو نت زده با ماست و تخم مرغ درست میشه من تابحال اینجوری درست نکردم
ایده ندارم دیگه
خصوصا واسه صبحانه
ناهار معمولا پلو خورشت یا مرغ و گوشت لای پلو هست شبم مادرشوهرم میگه سوپ بده سبکتره
میانوعده هم ی میوه ک اکثرا موز میدم
سیب کمپوت کردم شیطون جون دخترم لب نزد خودم خوردم خوشمزه بود
ایده ندارم واسه غذا
دخترم گوجه بدش میاد و خورشتی ‌ ک با گوجه قرمز رنگ باشه کجا دلم بزارم؟،
ولی گوجه هیچوقت مزه رب رو نمیده
پاسخ
سلام
قشنگا من کینوا خریدم سفیدشو
بچم ۱۰ ماهشه میخوام تو میانوعده ازش استفاده کنم
میشه بگین چجوریه؟ مارک اآب ک نداشت ی مارک دیگه برداشتم
پاسخ
عاطفه جان شما بجز نمک و شکر و عسل و غذاهای کنسروی و آشغالیجات بقول دکترها ( ببخشیدا به هاه هوله میگن وگرنه خودمم چند بار متاسفانه در اوج استیصال دادم) همه جی میتونی به دخترت بدی
سختم نگیر همه چی رو عادی درست کن فقط نمک اینا نزن همین
کینوا دختر من خساسیت داشت دیگه کلا ندادم اما من همینطوری مدل برنج کته میپختمش یا تو سوپ میریختم خیلیم دوست داشت اما اسهال میشد
کینوای سفید بهتره از رنگی برای زیر بک سال
تو سوپ کوکو مدل کته همه جوره میشه ایتفاده کرد تیت کن فقط حساسیت نده
راجع به خرما و اینکه گفتی دختر گلت اضافه وزن داره محدودش کن کارشناس تغذیه دخترم مصرف روزانه خرما رو زیاد میدونست میگفت اگر خواستی یه روز در میون
من که خیلی کم خرما میدم مناسفانه یا خوشبختانه دخترم طعم شیرین دوست نداره شاید ماهی دو تا بدم که اصلا حساب نمیشه Smile شما هم امتحان کن خرما معمولا حساسیت نمیده اما روزانه نده بخاطر بحث وزن
الان که اع*تص*اب غذاست البته اگه دوست داره بده بخوره بهرحال مقویه خیلی
پاسخ
مرسی نونا جونم
خرما ماه قبل دادم اسهال شد
کینوا چاق میکنه؟
مثلا تو پلو بریزم چجوریه؟ همونجا ک برنج ریختم تو آب جوش اینم بریزم و باهم آبکش کنم؟طعم خاصی داره؟
متاسفانه منم چندبار بيسکوئيت مادر دادم
رب تو غذا میریزین ؟
پاسخ
این پیج غذای کودک میزاره فکر کنم به دردتون بخوره مامانا

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

پاسخ
مرسی هون حان
عاطفه من رب نریختم اصلا زیر یمسال بالای یک سال هم الان تازگیا یکم میریزم گوجه تازه استفاده میکنم ربم خانگی گرفتم غذاهای خودمونو ولی چندوقته عینا میخوره اونا رب داره ولی معمولا همون غذا رو بی رب و کم نمک درست میکنم
کینوا رو تو برنجممیشه ولی چرا ابکش خب کته کن هرطور دوست داری گوگل کنی کلی ایده برات میاد عزیزم
کینوا چاق نمیکنه تا حایی که میدونم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven
پاسخ
آخه شنیدم آرسنیک داره و آبکش کنم بهتره واسه اون میگم
با گوجه غذا خیلی بدمیشه بنظرم
پس منم رب خونگی میگیرم بهتره
بدون رب اصن غذا خوش رنگ و رو نمیشه حتی لعابدار نمیشه بنظرم
پاسخ
عاطفه جان ابکش بله ارسنیکش خیلی کمه اما خب همون یذره مواد مغذیشم کمتره با توجه به اضافه وزن شما میتونی ابکش بدی
اما اصولا برنج رو ده بار بشوری بذاری چند ساعت خیس بخوره ارسنیکش کم میشه ولی باز مواد مغذیش کم میشه
بهترین روش ریختن برنج شسته شده تو اب در خال حوش به مدت سه دقیقه هست که باعث حفظ مواد و حذف ارسنیک تا ۸۰ درصد میشه که بالاترین میزان حذفه در مقایسه با روشهای دیگه
کلا سخت نگیر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان