امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نوناجون رفتی پیش دکتر ایمان زاده؟ چه خبر از دخترت؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون
مادربزرگم ادویه کاچی درست کرده با روغن زرد محلی ، ولی من بهشون گفته بودم ندین بخورم تا چند روز اول
پس بخورم ، آدمی هم هستم که گرسنگی خیلی به اعصابم فشار میاره ، الان مشکلم بعدشه که همه چی نفخ داره Smile
  • 2015، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۰۱:۱۲ عصر)Nedaa28 نوشته است: مرسی رز جون
مادربزرگم ادویه کاچی درست کرده با روغن زرد محلی ، ولی من بهشون گفته بودم ندین بخورم تا چند روز اول
پس بخورم ، آدمی هم هستم که گرسنگی خیلی به اعصابم فشار میاره ، الان مشکلم بعدشه که همه چی نفخ داره Smile
خیلی عالیه دستشون درد نکنه
خواستی از دکترت هم بپرس... خیالت راحت باشه که ادویه ی نامناسبی توش نباشه...
چیزای گرم معمولا نفخشون کمتره.... فوقش با مصلح بخور...
مثلا دمنوش زیره، یا ریختن زیره توی برنج عااالیه (بچه هایی که شیر خودتون رو میدید، از زیره غافل نشید)... بچه یکم بزرگتر بشه (بالای 5-6 ماه) میشه چند قطره هم بهش داد معجزه می کنه...
آره دکتر ظریفی هم گفته بودن که مادر چیز گرم بخوره...
اگه خیلی می ترسی توی پیجش بچرخ، پست های قدیمی هم هایلایت داره هم برو پایین می بینی درمورد زردی و گرمی خوردن و اینها چند تا پست داره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ترگل جون
اول معاینه مقعدی شد طفلک من که طاقت نداشتم رفتم بیرون گوشمم گرفتم Sad خدارو شکر مشکل انتهای روده نداشت. دکتر ایمان زاده نجویز هر دو پزشکو تایید کرد در مورد خواب شبشم گفت دیگه بالای یک ماه هست اگر بیدار شد شیر بده ببدار نشد بذار بخوابه. اما اگر شبش شیر خوب نخورده حواست باشه بیشتر از پنج شش ساعت نخوابه چون خودش باعث تشدید رفلاکس و نفخ میشه. علاوه بر مشکل معده بچه گرسنه بیدار میشه با ولع حجم زیادی هوا هم وارد معدش میشه. دخترم خدارو شکر بهتره شیر دو روزه مثل قبل میخوره تقریبا دیشب هم دارو‌ی نفخ و کولیکو که دادیم ۹ خوابید بیقراریش نیم ساعت بود خوابشم سنگین بود نتونستم داروی کولیک ۱۰ شبش رو بدم. ازونطرف ۳:۱۰ بیدار شد برای شیر. شیر دادم
دیگه به حرف لیانه جان گوش دادم خوابوندمش ۶ پاشد اون موقع امپرازول رو بهش دادم و نیم ساعت بعد شیر و دوباره داروی کولیک و نفخ.
  • (کژال)، liyane، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۸:۵۶ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان چه قدر وقت دارم برای اینکه بچم کلا یاد بگیره شیر خودمو بخوره؟ میترسم خشک بشه
دلم نمیخواد بچم شیرخشکی بشه
طفلک شیر خودمو میخوره ولی خیلی کمه. میدوشم جفتش میشه 20 سی سی.زودم خسته میشه فکش. یعنی شیر خودمو میخوره دیگه شیرخشک نمیخوره
الان که زردی داره اصلا نمیخوام ریسک کنم. هروقت شیر میخواد سریع 30_40 تا شیرخشک میدم یا شیر خودمو میدوشم 40 تا میشه یه وعده میدم.
راستی از شیردوش دستی استفاده میکنم

کژال جان کلا میگن تا دوماه نباید شیشه بدیم تا بچه کامل شیر خوردن از سینه رو یاد بگیره.از اون طرف هم اگر مادر شاغل باشه دبگه بالای ۳ الی ۴ ماه نباید شیشه بدی و بعد دوماه باید زودتر شروع کنی چون دیگه نمیگیره. 
حالا ابن قضیه برای من و شمایی که بچمون زردی داره نمیشه انجام داد و حتما باید کمکی بدیم و تو این شرایطی که داریم هم اصلا نمیشه از نصبحتهای اینستاگرامی استفاده کرد که با قطره چکون بده و چمیدونم با کاپ شیردهی بده.
حالا تجربه من اینه و الان که دخترم یک ماه و نیمش هست فعلا که هم سینه میگیره هم شیشه.
شیشه شیر من اونت هست با سری نچرال و شبیه سینه مادر .سریش یک قطره ای هست که تا حداقل چند ماه باید همین یک قطره رو استفاده کنیم که بچه گیج نشه.
از اونطرف از اولش به غیر از روزی که تو بیمارستان بستری شده هر وقت بیدار شده اول نیم ساعت سینه خودم رو دادم بعد شیر خشک.هفته های اول من ساعت میزاشتم سر دو ساعت یا دوساعت و نیم بچه رو بیدار میکردم عوضش میکردم سینه میدادم و بعد شیشه.اینجوری خیلی گشنش نبود که سینه رو نگیره و شیشه بخواد که زود سیر بشه.
با این روش وزن گیریش هم خیلی خوب بوده و این اخریا زیادی هم بوده هر چند دکترش گفت عیبی نداره ولی الان چند روزه که داروهاش رو شروع کرده میزان درخواست شیر خشکش هم کمتر شده .
به نظر من با شیر دوش ندوش بده .چون دیگه یاد نمیگیره مک بزنه.برای سینه بچه باید دهنش رو بیشتر باز کنه و شیشه کمتر .اگر عادت کرد دیگه هیچی. خود سینت رو بده تازه من شنیدم قسمت چرب شیر رو شیر دوش بیرون نمیکشه.من با شیر دوش برقی که از اون سینم که نوک نداره شیر میدوشم بعد ده دقیقه چیزی نمیاد ولی بعد که با دست فشار میدم هنوز شیر داره.
مک زدن بچه.خواب خوب.تغذیه و شیر افزا شیرت رو زیاد میکنه

اینکه میگی بعد سینه خودت شیر خشک نمیخوره .یک بار درمیونش کن حتما هر دوساعت یه بار سینه بده یه بار شیشه
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خوب خداروشکر که مشکل روده نداشت. احتمال میرفت تشخیص هر دو رو تایید کنه. انشالله ازین به بعد همش رو به بهبود میره Heart چقدر این طفلکی‌ها اذیت میشن.
چه خوب در مورد خواب شبش پرسیدی. ممنون که اطلاع دادی.
  • (کژال)، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون این دفعه‌ من نبودم که پرسیدم اولین سوال خودش بعد گفتن مشکل این بود که شب چطور میخوابه؟ که من گفتم طولانیه بنظر برای سنش
آره والا خیلی گناه دارند طفل معصوما
  • (کژال)، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
کژال جون منم دقیقا عین سروناز پسرم هم سینه خودمو میگیره هم شیشه رو
نونا جانم
همسرم با این بندای چادرای کمپ براش درست کرد
ما زیاد طبیعت میرفتیم تا قبل پسری بلد بود ننو بزرگ برای خودمون درست کنه
الا کوچولو بین شوفاژ و میز ناهار خوری درست کرده با یه پتو بزرگ 
پتو رو از زیر بند ها روی زمین گذاشت بعد هر طرف رو اورد بالا از بالای طنابا رد کرد و کف ننو صاف کرد بعد یه بالش رو عمودی گذاشتیم داخلش
بالشتی که قطرش کم و سفت باشه
یه خشک کن هم کشیدم روش 
زیر قسمت بالای بالش یه پارچه ضخیم تا کردم که سرش بیاد بالاتر
بعد برای اینکه لبه هاش بهم نچسبه و ننو حالت تا شده نباشه دو میله رو اینور اونورشونو با اره چاک داد و طنابو ازش رد کرد الان کاملا شبیه همون ننو های سنتیه
ارتفاعشم تا زمین حدود ۱۰.۱۲ سانته
اما خیلی محکمه
نمیدونن تونستم بهت یاد بدم یا نه اما تو یوتیوب فکر کنم حتما روش ساخت ننو باشه عزیزم
ببخشید دیر جوابتو دادم
  • (کژال)، nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۹، ۱۲:۵۰ عصر)Nedaa28 نوشته است: این سوال منم هست ، الان مامانم میگه فردای زایمان چی بپزم؟ همه چی نفخ داره ، کاچی اینام که گرمیه واسه زردی بچه بد نیس؟

دکتر من گفت بهترین غذا برای کسی که زایمان کرده کته و ماهیچه هست. ترجیحا گوشت گردن
من الان روزی یه وعده حتما کته و ماهیچه میخورم
نیم ساعت قبل از غدا هم یه کاسه سوپ
خداروشکر تو این 8 روز مشکلی پیش نیمده
اهان. بعد از هروعده غذا دو تا دایمتیکن جویدنی هم میخورم.

دوستان دکتر به پسرم یه قطره بینی داده. سدیم کلرید هست. اونو کی براش بریزم؟
  • Nedaa28، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها در‌ مورد شیشه و سینه، ظاهرا بعد سه ماهگی تصمیم میگیرن یکی رو ول کنن. انشالله که بچه‌های‌ ما تصمیم به هر دو داشته باشن. اما دختر من کم کم الگوی شیر خوردنش داره بد میشه. برای سینه هم دهنشو کوچولو باز میکنه و شروع میکنه مک زدن. جوری که خیلی وقت‌ها هنوز سینه رو نگرفته لب خودش تا میشه و میخورتش قربونش برم Big Grin
  • (کژال)، Mari90، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان