امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نه یوتاب جون شما توضیحت عالی بود من وارد نیستم برای همین گفتم متوجه نشدم وگرنه شما کارت درسته
مژال جون نی نی منم همین بود میک میزد دو‌سه تا میرفت تا یک ربع بعد دو تا دیگه برنه اینقدر باهاش ور میرفتم شلوارشو درمیاوردم اگه داشت، پنبه خیس میکشیدم رو کف پاش یا میزدم لپش
مدام زیر چونش میکشیدم
چونشو نگه میداشتم… بلاخره بیدار میشد چند تا میک دیگه میزد همونجا زیر سینه نگهش میداشتم منظورم همکاری اینه نه اون ناامید میشد نه من
جدول وزن گیری هست روتینش روزی سی گرمه از بعد از هفته اول
یعنی مهمولا ده تا سی درصد وزن تولد سریع نوزاد از دست میده بعد از روز پنجم نهایت از هفته اول ببعد باید مجدد شروع به وزن کیری کنه
ماهانه حدود یک کیلو میشه متوسطش

نه بابا سروناز جون دختر منم میخوابید صدای توپ بیدارش نمیکرد پستای اولم هست کژال جون بخون چند تا میک میزد دوباره چند دقیقه بعد. گاها هر بار شیردهی من یک ساعت طول میکشید تو اون یکساعت بچه کلا ده دقیقه هم میک نمیزد برای همین کل شبانه روز که بیدار بودم ( حدود دو ساعت میخوابیدم) و نشسته بچه هم زیر سینه در حدی مه کرم شقاق بغل دستم رو تخت بود بچه رو میذاشتم پایین کرمو میزدم دوباره نیم ساعت بعد شروع میکردم پروسه شیردهی رو
زمانبندی نمیذاشتم چون شیرم خیلی کم بود مدام بچه زیر سینه بود
و البته درسته دختر من زردی نداشت خدارو شکر روز سوم زردیش ۷ بود که بعدشم محو شد
و بازم درسته بچه ای که زود بدنیا بیاد خب تواناییش کمی کمتره چون ریزتره. اصلا بچه درشت راحتتر جنع و جور میشه. دختر منم که هفته ۳۹ بدنیا اومده بود والا خیلی کمک لازم داشت چه برسه نوزاد کوچولوتر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه یوتاب جون. این چه حرفیه. دستت هم درد نکنه، من فکر کردم نوناجون فهمید. ده بار خوندم. دیگه اومدم اقرار کنم گیراییم پایینه Smile)
  • nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کاملا درسته نونا جون .خیلی کوچولو هستن .هفته های اول هم که قربونشون برم همش خوابن  Heart
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۰، ۰۵:۲۵ صبح)سروناز نوشته است: کژال جان نمیدونم جواب من رو که  برات نوشتم خوندی یا نه .ولی خیلی طبیعیه که پسرت خسته بشه خوابش ببره چون هنوز خیلی کوچولو هست و فکش ضعیفه.ببین ماشالله دختر نونا جان ۴۰ هفته به دنیا اومد نی نی های ما زودتر از موعد اومدن حواست باشه انتظار الکی نداشته باشی و غصه نخوری.از اونطرف یه عامل دیگه که کمک نونا جون بوده خدا رو شکر نداشتن زردی بوده .
ممنون سروناز جون
بله خوندم. من نگران خشک شدن شیر هستم وگرنه عجله ندارم برای اینکه سینمو بگیره 
دوستان میگن شیردوش دستی خوب نیست. با دست هم واقعا نمیشه خالی کرد سینرو کامل. 
بیمارستانمم خیلی دوره و توطرح ترافیکه. نمیتونم کمک بگیرم از امکاناتشون.نمیدونم چیکار کنم تا یه کم جون بگیره شیرم خشک نشه
  • nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان بچه فقط باید میک بزنه همین
الان دیگه یه هفتش رد شده زردیشم تعیین تکلیف شده اگه واقعا اصرار داری شیر خودتو بدی اول تو هر بار شیردهی سینه خودتو نیم ساعت یک ساعت بده هرچقدرم خوابید مهم نیست هر چند دقیقه پا میشه یه میک میزنه تو بیدار بشین و بهش کمک کن هشیار بشه
بعد شیر دهیت بیست دقیقه صبر کن بعد شیر خشک زده شیر خشکم باید کم بدی حتما کارشناسای شیردهی بیمارستان گفتند بهت یا الان میتونی ازشون بپرسی تلفنی یا از دکتر پسرت بپرس
دکتر دختر من برای شیردهی خیلی کمکم داد با اینکه مسنه و بی حوصله تقریبا. سر تغذیه سر اینکه نکنه یهو از همون اول شیشه بدم بهش عادت کنه به سهل الوصول بودن شیر. عین همبن توصیه که بهت کردم ایشون به من کرده بود

ایانه جان بیا بگو لطفا این پودر رو چطور به پسرت میدی بخوره
دختر من روز اول عالی خورد بجای قاشق چایخوری اشتباهی فک کنم مرباخوری آب ریختم رفیق بود سریع از کاپ سر کشید خورد اما از زوز دوم که قاشق چایخوری کردم اقلا یه وضعیه صورتشو تو هم میکنه با زبونش کم کم میده بیرون ، میماله به لب و لوچش خلاصه یه وضعی Smile
ترگل جان بفرما اینم از پودر Smile همون برنامه که سر قرص داری منم با پودر دارم
  • (کژال)، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جون.
مشکل زردیش هنوز حل نشده. دیروز بردمش دکتر و از 14.2 رسیده بود 13.7 در عرض دو روز
دکتر گفت سیرش نزولیه و احتیاج به بستری نداره اما طول میکشه چون کبدش کامل نشده هنوز
راستی زردی باید چند باشه که به مرحله امن برسه؟ صفر میشه؟ یا زیر ده اکی هست؟

راستی من دیروز از یه روش بی حیایی استفاده کردم که جواب داد. بعد اینکه برای پسرم اندازه یه وعده شیر دوشیدم از باباش خواستم زحمت بکشه و میک بزنه و کامل خالی کنه سینرو(چون قبول کرده بودم اسم پسرمو نو اون انتخاب کنه مرام گیر شده بود و انجام داد) البته من بیشتر برای اینکه نوکش دراد گفتم انجام بده
خیلی راضی بودم.
چون بعدش پسرم تونست سینمو بگیره و هر کدومو نیم ساعت میک زد. ولی چون سیر نشده بود من شیری که دوشیده بودم با شیشه بهش دادم خورد. اولین بار بود هرکدومو نیم ساعت میک زد
  • liyane، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه روش خوبی کژال جون Big Grin منم به همسرم یکی دو بار گفتم ولی فعلا زیربار نرفته.

بچه ها شما چه مارک شیرخشکی میدین .من نان میدم حس میکنم نفخش زیاده .

راستی من یه نشانه هایی دارم میبینم که دخترم دیگه سینه نگیره.واسه همین از امروز میخوام شیر خشکش رو با شیشه ندم و با کاپ یا قاشق بدم .امیدوارم بتونم .
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آفرین کژال جون بریکلا خیلیم کار خوبی کردی خدارو‌شکر
ببین میزان زردی با توجه به سن بچه هست که چند روزش باسه اگه استباه نکنم روز سوم محدوده مجاز آزمایشگاه که تست دادم برای دخترم حداکثر ۸.۵ بود. حالا شما هم پسرت با توجه به سنش محدوده مجازش تعریف میشه بچه هایی که نی نیاشون زردی داشتند بهتر میدونن

سروناز جون گویا کاپ‌رو خوب زبون میزنند البته دختر من که نزد اما نی نی خوشگلت چون از شیشه شیر خورده احتمال قوی با اونم ارتباط میگیره
  • (کژال)، liyane، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۱۲:۴۰ عصر)سروناز نوشته است: چه روش خوبی کژال جون Big Grin منم به همسرم یکی دو بار گفتم ولی فعلا زیربار نرفته.

بچه ها شما چه مارک شیرخشکی میدین .من نان میدم حس میکنم نفخش زیاده .

راستی من یه نشانه هایی دارم میبینم که دخترم دیگه سینه نگیره.واسه همین از امروز میخوام شیر خشکش رو با شیشه ندم و با کاپ یا قاشق بدم .امیدوارم بتونم .

سروناز جون شوهر منم قبول نمیکرد. قبلا گفته بودم بهش. 
من آپتامیل پی دی اف میدم. دکترم گفت برای بچه هاییه که وزنشون کمه. 
با قاشق واقعا سخته. من برای قطره های ویتامین‌ش کلی مشکل دارم. همه رو میریزه بیرون و میماله به لب و چونش.
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب بگم که پروژه شیر دادن با کاپ و قاشق شکست خورد.با کاپ که قربونش برم مثل گربه زبون میزد اما یهو همش رو میریخت بیرون و با  قاشق هم هر قاشقی که میخواستم بدم گریه شدید میکرد.و خب همین گریه نفخش رو بیشتر میکنه .دیگه ترسیدم کلا بزنه گلوش بدتر در بدتر بشه.
ولی در کل تقرییا یک هفته ای میشه که میزان شیر خشک خوردنش کم شده ولی بعضی وقتها هم یهو سینم رو نمیگیره و از اونجایی که ترگل گفت بعد سه ماه یهو سینه رو کلا پس میزنن نگرانم.ولی انگار دیگه کاری نمیشه کرد باید بسپارم به زمان ببینم چی میشه.
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان