امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بنسای جان به نظر من شیرخشک نگیر
دکتر نوزادان تو بیمارستان خودش بهت میگه چی بگیری.
شیرخشک پسر منو با اینکه تو بیمارستان خودشون داده بودن،باز دکترش عوض کرد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای جان من حدود یک هفته و نیم پوشک سایز صفر استفاده کردم بعد رفتم رو یک و الان رسیدم به ۳ .کلا پوشک کم بخر تا یهو رو دستت نمونه. دختر من ۲۷۰۰ بود ببین وزن اخری نی نی چقدره .ولی حالا یه بسته ۲۰ تایی بخری بد نیست .
پوشک من مای بی بی استفاده میکنم. سایز مولفیکس بزرگتره مثلا سایز یک مولفیکس اندازه ۲ مای بی بی هست.
  • (کژال)، mona70، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون این قطره ای که میدم خودش یه حالتی داره مثل قطره چشم .نمیشه مستقیم بدم به نی نی از اون طرف هم درش باز نمیشه که با قطره چکون از خود ظرفش بکشم.مجبورم اول بریزم قطره ها رو توی قاشق بعد بکشم.

راستی بچه ها منم واسه دادن قطره ها و کلا داروهای دخترم مشکل داشتم همش رو میریخت بیرون.حالا دو روزه یه روش رو امتحان میکنم یه کم یه جوریه ولی خوب جواب داده میگم در نهایت به نفعش هست.
اول که میریزم رو زبونش دو طرف لپش رو جمع میکنم انگار که بخواد مثل لب ماهی بشه بعد اروم فوت میکنم رو پیشونیش سریع دارو رو قورت میده. دیگه فعلا از بیرون ریختن خبری نیست. البته میدونم فوت کردن درست نیست ولی انگار چاره ای نیست .

(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۲:۰۸ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها شماها الان دیگه خودتون تنهایید و کسی نیست پیشتون برای نگهداری و کمک؟
چند روز در بدترین حالت مامانا پیشتون بودن برای کمک و بعد رفتنشون دیگه اوکی بودین؟

بعد کاش اوایلش ادم بتونه تنها باشه تا از روش کمکی برای افزایش شیر استفاده کنه
من همش تصورم اینه که خونه پر از آدمه و نمیشه
بنسای جون من تا دو هفته مامانم بود بعدش روزا یه سری میزد غذا برام درست میکرد.بعد اون من حالم بد شد ،حالتهای شدید افسردگی گرفته بودم بعد یک هفته دوباره برگشت و شبانه روز الان پیشمه. حالا از این هفته میخوام دوباره ساعتهای حضورش رو کم کنم .
اگر حال روحیت خوب باشه همون دو هفته یا ۱۰ روز کافیه.البته خیلی خوبه یکی پیشت باشه اگر که همراه و همدل هست نه اینکه رو مخت باشه .ولی اگر نبود هم بعد دو هفته خودت میتونی کارات رو بکنی .سخته ولی شدنیه. اما اگر حالتهای افسردگی داشتی سعی کن حتما کمک بگیری .
  • (کژال)، mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای مامان من فقط شب بیمارستان پیشم بود.اومدیم خونه تا شب بود بعد رفت و دیگه تمام...کلا تنهاییم.من چون دردی نداشتم اصلا خیلی راحت بودم به همسرم کمک میکردم.کار اصلی با همسرم بود..البته همسرم کارش تو خونه است واسه همین راحت بودم.ولی درکل به نظرم تا یه هفته کمک داشتن لازمه.
  • (کژال)، mona70، nona، Rose، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۲:۰۸ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها شماها الان دیگه خودتون تنهایید و کسی نیست پیشتون برای نگهداری و کمک؟
چند روز در بدترین حالت مامانا پیشتون بودن برای کمک و بعد رفتنشون دیگه اوکی بودین؟

بعد کاش اوایلش ادم بتونه تنها باشه تا از روش کمکی برای افزایش شیر استفاده کنه
من همش تصورم اینه که خونه پر از آدمه و نمیشه

من هنوز خونه مامانم هستم بنسای جان 
امروز پسرم ده روزش شد
فکر کنم حالا حالا هم بمونم. مامانم که میگه تا چهلم
من پسرم ریزه. نمیتونم بشورمش خودم وقتی خرابکاری میکنه. یا قطره هاشو نمیتونم بدم. 
احساس بی عرضگی میکنم وقتی میبینم بقیه از اول تنها بودن.
ولی خوب اینجا راحتم. 
من و پسرم تو اتاق خودمون هستیم و بابام و داداشم اصلا به خاطر کرونا اینور نمیان. عصر هم شوهرم میاد. 
واقعا شبا تنها سخته. من که دیشب ساعت 3 داشتم میییییمردم. پسرم یه بند نق میزد. سپردمش به مامانم و خوابیدم

آهان مامانم خیلی رو مخم نمیره. یعنی چون من از نظر روحی حالم خوب نبود و خیلی گریه میکردم مخصوصا روزای اول، داره نهایت همکاریش میکنه که گیر نده بهم. برای کارایی که میخواد برای بچه بکنه هم قبلش بهم میگه
خلاصه اگه نبود واقعا نمیتونستم از پس بچه بربیام. سلامت باشه
  • mona70، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان مم کلا از روز ترخبص پسرم کمک نداشتم اما کمک خوبی داشته باشی که باهاش راحت باشی عالیه
چیزایی که گفتی هم خوبن
من چون پسرم ۳۴ هفته اومد سایز صفر گرفتم ۲۰ روزی استفاده کردم اما بسته بستخ بخر رو دستت نمونه
شیر هم‌نگیر بذار تو بیمارستان بهت هرچی گفتن بگیره همسرت
کرم هم سودو کرم برای وقتای سوختگی بخر خوبه اما برای
 روزانه اردن بگیر که بچه ها راضین
وازلین فیروز هم بچه ها خیلی نرم و حوبه
من برای ختنه خریدم چیز خوبیه
اما به نظر من مولفیکس از مای بیبی کوچیکتره
سایز ۲ مولفیکس اندازه ۱ مای بیبی بود من گذاشتم روی هم
از مای بیبی راضیم
دستمال مرطوب هم برای وقتی ننمیشه بشوریم وی کر نارنجی رو راضی بودم
  • mona70، nona، Rose، Sh96.shamim، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جان هیچی پس.... Sad من با دوشیدن مشکل دارم واقعا بدم میاد Sad ملت بچه هاشون عاشق شیر خشکند بچه های ما قربونشون برم ول کن شیر مادر نیستند Smileمن شوهرم تا سه و نیم سالگی شیر مادر خورده دخترمم کافیه به باباش رفته باشه.............. من کلا دیگه تا 13-14 ماهگی برنامه شیر دارم بعدش تو اقدام برم خدا بخواد و اگه عمری باشه شیر تعطیله
کژال جان اصلا ربطی به باعرضه و بی عرضه بودن نداره. شرایط روحیت مساعد بشه نی نیتم یکم جوندار تر بشه ترست میریزه منم هفته اول دوم میترسیدم از بس کوچولو بود طفلی

سروناز جون مولفیکس از مای بی بی کوچیکتره

سروناز جون چه روشهایی ابداع کردی Smile خوبه وقتی جواب گرفتی آفرین من دو طرف صورتشو بخوام بگیرم ریز ریزم میکنه احتمال زیاد. هنوز بعد سه ماه با قطره بینی ارتباط نگرفته روشهای نوین هم یاد گرفته برای بیرون ریختنش تو یه ماهگی من میریختم اون فوت میکرد الانم خودشو کج میکنه دهن سرویس بعد فهمیده وقتی سرفه نمیکنه من دوباره قطره میریزم ادای سرفه درمیاره در صورتی که میبینم خودشو کج کرده وقطره هم داره میره سمت صورتش زیرزیرکیم منو نگاه میکنه
  • (کژال)، mona70، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان نی نی ها از کی مامانشون می‌شناسن؟ الان پسر من منو میشناسه؟ آخه عکس العمل خاصی نداره
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان از بدو تولد. چهرتو واضح نمیبینه اما بو و صداتو میشناسه

از یه ماهگی لبخنداش شروع میشه عجله نکن
  • (کژال)، mona70، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها زورکی به بچه دارو ندید با فوت کردن و اینها... بچه شوکه بشه ممکنه خدای نورده بپره توی گلوش... و فوق العاددددده خطرناکه... خدا رحم کرده تا حالا اتفاق بدی نیفتاده...
هر موقع هررر چی می خواید به بچه بدید تا سنین حتی ۲-۳ سال، قشنگ عمودی بنشونید، در آرامش و بدون گریه و اینها قطره چکون پلاستیکی رو گوشه ی لپش بذارید و خالیش کنید... تا ۲ سالگی تف کردن بلد نیستن و قورت میدن...
یا اگه قاشق می گیرن بذارید روی وسطای زبون و با بردن قاشق به بالاتر، قبل از برخورد با زبان کوچک و لوزه ها که ممکنه حالت تهوع به بچه بده، قاشق رو خالی کنید...
بچه های کوچیک هنوز کنترل بلع رو بلد نیستن و باید کمکشون کنید... ولی هیچوقت حین گریه یا شوک و.... بهشون هیچی ندید و اگه چیزی هم توی دهنشون بود سریع خارج کنید (انگشت بندازید، بزنید پشتش و...)...

یکی از بچه ها هم کمک رو پرسید، من ۳ روز کمک داشتم (یکشنبه دنیا اومد، چهارشنبه صبح بود که دیگه خواهر همسرم رفت و مامانش دو روز موند که چیزی بلد نبود و کمکی هم واقعیتش بهم نکرد... و حتی خودم غذا می پختم و کارام رو می کردم... او هم جمعه صبح رفت، همسر هم یکشنبه برگشت سر کار... یعنی بعد از یک هفته دوتامون تنها شدیم و داغون شدم دیگه).
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Almam، mona70، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان