امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
سیما جون حالت تهوعت خوب شد؟
من فک کنم ۱۴ هفته بود ک شکمم برجسته شد یکم
از وقتی بیدار شدم این تهوع لعنتی نذاشته صبحونه بخورم ،منتظرم یکم بهتر شم
بعد صبحونه بخورم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • sims s
پاسخ
سلاام بچه ها
آخیی نسیمه حتما خیلی حس خوبیه.
سیما جان بهتری؟
نسیمه یادته قبلا میگفتی به بچه زیاد علاقه نداری؟ الان اوکی شدی؟ میخوام بدونم مثلا این مدلی نبودی که حوصله سروصدا و وروجک بازیای بچه های دوروبرت رو نداشته باشی یا اوکی بودی باهاشون؟
  • sims s، youtab
پاسخ
سلام صنوبر جونم ،آره خیلی خوبه
شب داشتم شکمم رو چرب میکردم یکم ماساژ دادم ،یهو تکون خورد
صنوبر والا من در حد خنده و باری حوصله شون رو دارم
نق نق بکنن خیلی بی حوصله میشم
من تجربه نگه داری از بچه های خواهرم رو داشتم چندین بار خودم تنهایی
خدایی مسئولیتش زیاده
حالا ببینم واسه بچه خودم چطوری میشم
ولی الان توی بارداری ،خیلی ذوقش رو دارم
نی نی میبینم جذبش میشم در حالیکه قبلا اصلا نگاه نمیکردم ب نوزاد های اطراف
  • Sufii، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
نسیمه جون حالتو خریدارم❤️، من اولین بار بصورت نبض حس کردم حرکتشو اونم دقیق روزی که میخواستم برم سونو تو هجده هفته و یک روز...
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
قربونت سوفی عزیز ❤

راستی صنوبر ،کلا مادر شدن کار آسونی به نظر نمیرسه
سختی و لذت در کنار همه
اینقد دل دل نکن ،اگه نی نی میخوای تا این تاپیک بالاست ،بسم الهBig Grin
  • Sufii، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
آره نسیمه باور کن خیلی دلم میخوادا مخصوصا این جور حس و حالایی که تعریف میکنینو میشنوم Smile)
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
صنوبر تو واقعا کاملا مشخصه که بچه دوست داری. اصلا قابل کتمان کردن نیست. الانم که دغدغه ی خاص و ویژه ای که مثلا بخوای بگی زندگیت درگیرشه و وقت واسه بچه داری کردن نداری که توی زندگیت نیست. سنت هم خوبه، به نظر من اصلا دل دل نکن. البته قبول دارم آدم باید به اون خواهش و تمنا و میل باطنی واقعی برسه در مورد داشتن بچه بعد بچه دار بشه، به نظرم تو داریش.
من الان ۱ ماه دیگه ۳۴ سالم میشه و تازه اگه همه چیز خوب پیش بره و بچه دار بشم تازه تو ۳۴ سالگی به دنیا میاد، به نظرم یکم زیاده.

از همین امروز فولیک اسید رو شروع کن. بعد برو چکاپ دندون و اگه خرابی داره درست کن. بعدشم آزمایشای قبل بارداری و بعدشم بسم الله. تمومش کن بره Smile)
منو که میدیدی هی دست دست میکردم واسه این بود که تو اون تایم اصلا دلم بچه نمیخواست و کلا تصمیم داشتم بچه نداشته باشم. تو که از همون اول هم بچه دوست داشتی دست دست نکن.
  • Sufii، youtab، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
اتفاقا ماهور درسته من خیلی دوست دارم و اصلا نمیخوام فکر کنم که به طور کل بچه دار نشم. اما از یه طرف حوصله بچه های اطرافمو ندارم تنها بچه ای که قلبا دوسش دارم بچه خواهرشوهرمه که یک سالشه Smile) از دو به بعد دیگه روی مخمن البته در حد نیم ساعت مثلا میتونم سرگرمشون کنم در حدی که خیلی بهشون خوش بگذره و دوسم دارن اکثرا.
از اون طرف همه دغدغه هایی که مطرح میکنی رو منم بهشون فکر میکنم‌( از نظر شرایط و ...). خیلی از ازدواج برام سخت تره تصمیم گیریش.شوهرمم از اون طرف هی میگه یا بیخیال شو یا بیا اقدام کنیم که دیر میشه.
  • **ماهور**، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
سختی ۲-۳ اول بچه داری که خب کلا وجود داره و اگه مثلا ۳ سال دیگه بچه دار بشی که سختی هاش کم نمیشه یا از بین نمیره که. دورانیه که باید گذرونده بشه(اگر بچه میخوای) . خب حالا چه بهتر که وقتی سنت کمتره و حوصلت بیشتره و صدالبته قدرت باروریت بالاتره انجامش بدی. وگرنه که اون ۲-۳ اولِ دهن سرویس Smile)) شدن بوده و هست و خواهد بود. بالاخره باید باهاش مواجه بشی.
در مورد آینده هم من با اتفاقات اخیر اتفاقا خیلی امیدوار تر هستم و میدونم بچم تو محیط بهتر و درست تری بزرگ میشه.
به سن همسرتم توجه کن. بچه یه پدر سرحال میخواد که پا به پاش بره و دل به دلش بده، بخصوص تو دوران نوجوونی و اوایل جوونی.
  • Elham67، youtab، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
ماهور دقیقا همسرمم همین حرفارو میزنه Smile من کلا ادمیم که یه کاری که بترسم پرتشش میکنم به اون دور دورا Smile اما منطقیه واقعا اینی که میگی.
الهام جان درسته البته وضعیت مالیمون یه مقدار خوب نیست قسط و وام و اینا زیاد داریم.اما سن شوهرمم درست میگی باید در نظر بگیرم دیگه.
  • **ماهور**، Elham67، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان