موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
بنسای جان به نظر من شیرخشک نگیر
دکتر نوزادان تو بیمارستان خودش بهت میگه چی بگیری.
شیرخشک پسر منو با اینکه تو بیمارستان خودشون داده بودن،باز دکترش عوض کرد
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
بنسای جان من حدود یک هفته و نیم پوشک سایز صفر استفاده کردم بعد رفتم رو یک و الان رسیدم به ۳ .کلا پوشک کم بخر تا یهو رو دستت نمونه. دختر من ۲۷۰۰ بود ببین وزن اخری نی نی چقدره .ولی حالا یه بسته ۲۰ تایی بخری بد نیست .
پوشک من مای بی بی استفاده میکنم. سایز مولفیکس بزرگتره مثلا سایز یک مولفیکس اندازه ۲ مای بی بی هست.
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
بنسای مامان من فقط شب بیمارستان پیشم بود.اومدیم خونه تا شب بود بعد رفت و دیگه تمام...کلا تنهاییم.من چون دردی نداشتم اصلا خیلی راحت بودم به همسرم کمک میکردم.کار اصلی با همسرم بود..البته همسرم کارش تو خونه است واسه همین راحت بودم.ولی درکل به نظرم تا یه هفته کمک داشتن لازمه.
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
بن سای جان مم کلا از روز ترخبص پسرم کمک نداشتم اما کمک خوبی داشته باشی که باهاش راحت باشی عالیه
چیزایی که گفتی هم خوبن
من چون پسرم ۳۴ هفته اومد سایز صفر گرفتم ۲۰ روزی استفاده کردم اما بسته بستخ بخر رو دستت نمونه
شیر همنگیر بذار تو بیمارستان بهت هرچی گفتن بگیره همسرت
کرم هم سودو کرم برای وقتای سوختگی بخر خوبه اما برای
روزانه اردن بگیر که بچه ها راضین
وازلین فیروز هم بچه ها خیلی نرم و حوبه
من برای ختنه خریدم چیز خوبیه
اما به نظر من مولفیکس از مای بیبی کوچیکتره
سایز ۲ مولفیکس اندازه ۱ مای بیبی بود من گذاشتم روی هم
از مای بیبی راضیم
دستمال مرطوب هم برای وقتی ننمیشه بشوریم وی کر نارنجی رو راضی بودم
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
دوستان نی نی ها از کی مامانشون میشناسن؟ الان پسر من منو میشناسه؟ آخه عکس العمل خاصی نداره
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۳:۳۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۳:۳۷ عصر، توسط nona.)
کژال جان از بدو تولد. چهرتو واضح نمیبینه اما بو و صداتو میشناسه
از یه ماهگی لبخنداش شروع میشه عجله نکن
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
بچه ها زورکی به بچه دارو ندید با فوت کردن و اینها... بچه شوکه بشه ممکنه خدای نورده بپره توی گلوش... و فوق العاددددده خطرناکه... خدا رحم کرده تا حالا اتفاق بدی نیفتاده...
هر موقع هررر چی می خواید به بچه بدید تا سنین حتی ۲-۳ سال، قشنگ عمودی بنشونید، در آرامش و بدون گریه و اینها قطره چکون پلاستیکی رو گوشه ی لپش بذارید و خالیش کنید... تا ۲ سالگی تف کردن بلد نیستن و قورت میدن...
یا اگه قاشق می گیرن بذارید روی وسطای زبون و با بردن قاشق به بالاتر، قبل از برخورد با زبان کوچک و لوزه ها که ممکنه حالت تهوع به بچه بده، قاشق رو خالی کنید...
بچه های کوچیک هنوز کنترل بلع رو بلد نیستن و باید کمکشون کنید... ولی هیچوقت حین گریه یا شوک و.... بهشون هیچی ندید و اگه چیزی هم توی دهنشون بود سریع خارج کنید (انگشت بندازید، بزنید پشتش و...)...
یکی از بچه ها هم کمک رو پرسید، من ۳ روز کمک داشتم (یکشنبه دنیا اومد، چهارشنبه صبح بود که دیگه خواهر همسرم رفت و مامانش دو روز موند که چیزی بلد نبود و کمکی هم واقعیتش بهم نکرد... و حتی خودم غذا می پختم و کارام رو می کردم... او هم جمعه صبح رفت، همسر هم یکشنبه برگشت سر کار... یعنی بعد از یک هفته دوتامون تنها شدیم و داغون شدم دیگه).
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم