امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
نونا جان امیدوارم بهترینا برا پیش بیاد.نقطه مقابل منی توی تنبلی و .... Sad
نونا جان ببخشید اینم میپرسم ولی میگم شما همین چند سال اخیر به بچه لنقدر علاقه مند شدی؟ منظورم اینه مثلا ۵ سال پیش تصمیم داشتی اصلا بچه دار نشی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
مرسی صنوبر جان
نه من هیچوقت تو زندگیم پیش نیومد هیچ مقطعی بگم بچه دار نخواهم شد یه تایمی واقعا گرفتار بودیم تو صندلی داغ گفتم هم درسم هم خرید خونه وامای سنگین اقساط زیاد … واقعا هیچ جوره فکر میکردم نمیشه بچه دار شد اون مقطع اما خب اشتباه کردم کاش خونه کوچکتر میگرفتم یا اصلا مستاجر میموندم زودتر بچه میاوردم گناه داره بچم خواهر برادر نداشته باشه یه بحث دیگه هم ترس وحشتناک من از بارداری بود ببین من واژینیسم خاصیم خیلی خاص با همسرم مشکلی نداشتم اما هیچوقت بجز آقاحسینی هیچکس معاینم نکرده به خواهرمم الکی میگفتم دکتر خودمو دارم. اصلا حس بدی میگیرم از معاینه برای همینم اون موقع قبل اقدام عکس رنگیم با بیهوشی انجام دادم
تو رابطه هم واقعا سرد و تنبلم یعنی بوس و بغل و ناز رو ترجیح میدم به رابطه واقعی. خوشبختانه همسرمم نسبتا شبیه خودمه برای همین باور کن اینکه فکر کنم برای بارداری باید رابطه داشته باشم برام عذاب اور بود الانم اگه دست دست کردم فقط بخاطر این موضوعه وگرنه دومی رو باردار بودم
هی به خودم زمان میدم چون میدونم باز باید به چشم پروژه ببینم قضیه رو
الانم نگران تخمکای عزیزمم پیر نشن ضعیف نشن Smile Smile
  • Gitii، sims s، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
امیدوارم هرچی بهترینه برات پیش بیاد مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی. نه بابا یادمه همین سر دخترتم ماشاالله ذخیره خوبی داشتی که فکرشو نمیکردی.حتما با کیفیتم هستن Smile اگر زیاد سوال میکنم دارم با خودم شبیه سازی انجام میدم خلاصه که ببخشیدا.
  • nona، youtab
پاسخ
بچه ها مصرف قهوه روی ضخامت دیواره رحم هم تاثیر میزاره؟ یا فقط روی کیفیت و ذخیره تخمک تاثیر داره؟
  • youtab
پاسخ
ماهور اکه در مورد خودته نخور اصلا
صنوبر جان چه حرفیه عزیزم خواهش میکنم

البته ماهور من فقط شنیدم رفرنس معتبر ندارم
  • **ماهور**، Rose، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
اره نونا واسه خودمه. چند هفته ای میشه نمیخورم دارم خماری میکشم حسابی Smile)) منم خیلی جاها خوندم، البته تقریبا همشون نوشته بودن روزی یه فنجون ایرادی نداره ولی من کلا نخوردم دیگه. میخواستم ببینم واقعا اثبات شده هستش یا نه.
  • nona، youtab
پاسخ
ماهور برای شما خوب نیست، اگر درست یادم باشه حدود نیم ساعت قبل رابطه برای تحریک تحرک اسپرم خوبه و مرد باید بخوره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • **ماهور**، nona، youtab
پاسخ
اره ماهوری اینی که رز گفتو منم خونده بودم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • **ماهور**، nona، Rose
پاسخ
نونا، یوتاب، رز، ممنونم از جوابتون
پس همچنان خماری میکشیم Smile
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
ماهوری سعی کن ترک کنی Smile حالا حالاها زیاد خوب نیست...
یا یه راهی هست که دی کف بگیری... من خودم تا حالا امتحان نکردم و ندیدم... ولی دیدم خارجیا دارن توی فیلماشون... اگر می تونی از اونا پیدا کن و تست کن شاید پسندیدی Smile
چون مسیر طولانی پیش روته Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان