امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
ساغر تو شیشه یا تو فر ماهیچه و گوشت بپز بخور
اتفاقا تو شیشه خیلی خوشمزه میشه
آب انگور هم به وزن دهی کمک می‌کنه ولی اون اواخر بخور چون قندش بالاست

صنوبر انقدرررر ذوقتو کردم❤️
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، nona، Saghar685، sims s، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر الان تو چه مرحله ای هستی؟ فولیک اسید میخوری؟ دندونات ردیفه؟ Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها خيلي ممنون همه رو نوشتم
برم انجام بدم بعدش ميام گزارش ميدم نتيجه چي شده?
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • youtab
پاسخ
بچه هااا چقدر مهربووونین واقع بیشتر از دوست مجازی هستین برام یه جری شدم انتظارشو نداشتممم.
فقط حالا که اینجوری گفتین خجالت میکشم بگم فقط برای تحقیق دارم میپرسم ولییی جدی بهش فکر میکنم.
ندا جون راستش نه هیچییی.دندونام اردیبهشت یه عصب کشی و ترمیم داشتم ولی در کل اوضاع دندونام خوب بود یه دونه پوسیدگی سطحی داشتم که گفت فعلا چک کن تا نمیدونم به چه حدی رسید درستش کنیم.
اول از همه یه کم دارم مصرف قند و شکلاتو کم میکنم چون پارسال قندم یه مقدار بالا بود. کلا از نظر جسمی یه کم باید به خودم برسم. دیگه اینکه توی همین مرحله جمع آوری اطلاعات گیر کردم فعلا Smile .اما خب خیلیی توی فکرشم.
  • Mari90، youtab
پاسخ
صنوبر فولیک اسید رو شروع کن.فولیک رو ۷-۸ ماه هم بخوری ایرادی نداره. دیگه تا ۷-۸ ماه دیگه احتمالا به جمع بندی و نتیجه گیری میرسی دیگه Smile)
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر جان سعی کن روزی نیم ساعت پیاده روی تند داشته باشی قندتم تنطیم میشه
آب روزی ۸ لیوان بخور
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
خیلییی ممنونم ماهور جان و ندا جان از راهنماییتون.ندا جان آب خیلیی کم میخورم پس امیدوارم آبو زیاد بخورم بهتر بشه.پیاده روی هم سعی میکنم که برم.
پاسخ
ممنون نونا جون
نه یوتاب فعلا که دیابت و فشار ندارم
نسیمه من در حالت کلی لگنم پهنه فرم انداممه ولی شکمم تخت تخت فعلا هم هیچی معلوم نیست لباسای قبلمم اندازه اس. فقط احساس میکنم خیلی ریزه خواری میکنم که اونم دوستان توضیح دادن میوه و لبنیات باید اضافه تر مصرف کنیم
ندا ولی من هر روز یه دونه موز میخورم. در کل 5 واحد میوه، 2 یا 3 واحد لبنیات، هر روز صبحونه یه تخم مرغ آب پز با یه تیکه نون سنگک، یه مشت آجیل 4 مغز با چند تا دونه مویز، نهار هم مثل قبل همراه با سالاد و سبزی خوردن ولی یکم حجمش کمتر شده، قبلا که اصلا شام نمیخوردم الان در حد یه پیاله عدسی یا سوپی یه تیکه کوکو. با این اوصاف احساس میکنم همش در حال خوردنم و وزنم خیلی بالا خواهد رفت
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
سیما جان خوبه تغذیه ات عزیزم
من موز زیاد نمیخوردم چون قندم یه دوره ای ۹۰ شده بود
فقط سعی کن موادغذایی مفید بخوری ، نگران وزن نباش همه اش برمیگرده
پسر ۱۹ ماه ❤
  • sims s
پاسخ
راضی ام منم مثل نونا 10 کیلو اضافه کنم نه بیشتر
پاسخ