امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر جادویی
#21
نسيمه جون يه سوال
ميشه از پنير پيتزا هم لاي خمير قاطيه مواد گوشتي استفاده كرد؟
پاسخ
#22
نسيمه جون دمت گرم ببين چي درست كردم عالي شد
همسرم همش ميگه چه كردي دختر
https://opt.imum.ir/download.php?file=20...910647.jpg
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، youtab، آبگینه
پاسخ
#23
نسیمه جان داخل فر ، کاسه آبی چیزی هم میذاریکه پیراشکیا خشک نشن؟المنت بالا و پایین رو روشن میکنی یا چی؟

لیانه باریکلا به سرعت عملت Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، youtab
پاسخ
#24
نه عزیزم آب نمی‌ذارم ،خشک نمیشن اصلا

المنت رینگی و پایین رو روشن میکنم
چند دقیقه هم بالا رو میزنم طلایی بشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab
پاسخ
#25
بچه ها منظور از آرد نان، آرد مثلا نان سنگک یا آرد قنادی ؟بعد لیانه تو مواد گوشتی رب هم زدی ؟
پاسخ
#26
عزیزم من آرد سفید (قنادی)استفاده میکنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
#27
نسیمه فرت برقی هست یا گازی ؟
پاسخ
#28
برقی عزیزم
شیطون خانوم من رب هم میزنم مقداری توی مواد
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
#29
(۱۴۰۱/۹/۸، ۰۷:۱۷ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها منظور از آرد نان،  آرد مثلا نان سنگک یا آرد قنادی ؟بعد لیانه تو مواد گوشتی رب هم زدی ؟

من عزيزم آرد سه صفر استفاده كردم يكبار هم الك كردم
توي مواد گوشتي در حد يك قاشق غذاخوري رب خونگي زدم كه بيشتر طعم داره تا رنگ
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان