امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
ای جانم Smile
من عاشق بچه هام، هر چقدر باهاشون سر و کله بزنم خسته نمیشم Big Grin
فکر کنم شوهر منم آخرش از خر شیطون بیاد پایین!!! سن خودش بیشتر از من داره میگذره :|
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
الما جان ماهم همینطور خونمون یه خوابس دیگه گفیم تا کوچیکه یه خواب کافیه یکم بزرگتر شد پولمون رسید دوخوابه میخریم اگه نه که میریم رهن دوخوابه
اخه 34سالمه نمیتونستم سر خونه ریسک. کنم
انشاالله شماهم بموقعش هرچی صلاحه
  • 2015، Almam، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
الهام جان قدم نورسیده مبارک.انشالله که زردی دخترت خفیف هست
  • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام خانم های گل. تولد نی نی هاتون رو تبریک میگم. 
من 15 شهریور دوز اول واکسنو زدم و الان فکر می کنم باردارم. خیلی دلم می خواد دوز دوم رو هم به موقع بزنم. از اونجایی که توی ایران گفتن فبل از 12 هفته واکسن ممنوعه به نظرتون اگه نامه از دکتر ببرم می تونم بزنم؟ یه راه دیگشم اینه که تا 12 مهر که دوز دوم هست هیچ گونه دکتری نرم که نفهمن باردارم!
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دخترا شما موقع زایمان دعا هم کردین؟
میشه اونایی ک زایمان دارن برا منم دعا کنن ک آزمون استخدامی قبول شم؟ چندددد ساله میخونم
خوش بحالتون ک کارمندین
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام گلی جان خیلی مبارکه عزیزم
سمین جان اصلا چنین کاری نکن واکسنای موجود تو کشور رو مطابق پروتکل هاش بزن. احتمال زیاد تا همون هفته ۱۲ باید بمونی. بخاطر سلامت جنین این رو گذاشتند سعی نکن دور بزنی.
بچه ها اون ۴۲ روز بعد زایمان رو به ده روز تغییر دادند تا جایی که میدونم.
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۱۱:۰۷ صبح)nona نوشته است: الهام گلی جان خیلی مبارکه عزیزم
سمین جان اصلا چنین کاری نکن واکسنای موجود تو کشور رو مطابق پروتکل هاش بزن. احتمال زیاد تا همون هفته ۱۲ باید بمونی. بخاطر سلامت جنین این رو گذاشتند سعی نکن دور بزنی.

اخه نونا جان ظاهرا سازمان بهداشت جهانی واکسن رو در بارداری تایید کرده و اسمی از  هفته 12 نیاورده. به نظر میاد ایران برای احتیاط ایناین کارو   کرده. اگه با سه ماه تاخیر واکسنمو بزنم تقریبا بی اثر میشه که Undecided
  • lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان ساک ندادن به من
اتاق من خصوصی بود و تو کمد کنار تخت یه بسته پوشک و شرت سرجی فیکس و دو تا دستمال توالت و یه جعبه دستمال کاغذی و شکم بند و دمپایی و دو بسته زیرانداز بود.
چیز دیگه ای هم لازمم نشد.
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۱۲:۰۴ عصر)samin** نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۱۱:۰۷ صبح)nona نوشته است: الهام گلی جان خیلی مبارکه عزیزم

اخه نونا جان ظاهرا سازمان بهداشت جهانی واکسن رو در بارداری تایید کرده و اسمی از  هفته 12 نیاورده. به نظر میاد ایران برای احتیاط ایناین کارو   کرده. اگه با سه ماه تاخیر واکسنمو بزنم تقریبا بی اثر میشه که Undecided

اون برای واکسنای فایزر و مدرناست عزیزم
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، samin**، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۱۲:۲۴ عصر)(کژال) نوشته است: سحر جان ساک ندادن به من
اتاق من خصوصی بود و تو کمد کنار تخت یه بسته پوشک و شرت سرجی فیکس و دو تا دستمال توالت و یه جعبه دستمال کاغذی و شکم بند و دمپایی و دو بسته زیرانداز بود.
چیز دیگه ای هم لازمم نشد.
ممنون عزیزم
متوجه شدم چون اتاقت خصوصی بود اینارو دادن به همه نمیدن
میشه هزینه اتاق خصوصی بگی؟
من اگه 8/8زایمانم بشه خصوصی میگیرم اگه نه معمولی چون گفتی خلوته

(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۰۸:۱۲ صبح)samin** نوشته است: سلام خانم های گل. تولد نی نی هاتون رو تبریک میگم. 
من 15 شهریور دوز اول واکسنو زدم و الان فکر می کنم باردارم. خیلی دلم می خواد دوز دوم رو هم به موقع بزنم. از اونجایی که توی ایران گفتن فبل از 12 هفته واکسن ممنوعه به نظرتون اگه نامه از دکتر ببرم می تونم بزنم؟ یه راه دیگشم اینه که تا 12 مهر که دوز دوم هست هیچ گونه دکتری نرم که نفهمن باردارم!
به سلامتی عزیزم انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی
اگه دوس داشتی اسمتو وارد لیست کن
حتما یه تحقیقی بکن از چنتا پزشک زنان سوال کن بنظرم

امروز از بهداشت دوباره بهم زنگ زدن گفتم من دکترم میرم دیگه چکاپ نمیخوام گفت نه بیا پیشمون خخخخ
بعدم واکسن انفولانزارو پرسیدم گفت ندادن هنوز بهمون
  • (کژال)، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان