امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
الهام جان تولد دخترت مبارک
ندا جان قدم نورسیده ت مبارک.
.....
کژال جان اینکه گفتی ساک بستن نیاز نیست به نظرم بسته به بیمارستان فرق داره منم خصوصی بودم خیر سرشون ولی اتاق خصوصی نگرفتم و فقط یه دونه پوشک برای پسرم بسته بودن و یه شرت یه بارمصرف و دوتانواربهواشتی بزرگ هم بزای خودم گذاشته بودن و همین.یعنی خوب شد من پوشک و نوار برای خودم و نی نی برداشته بودم.من حتی یه بار پرستاره اومد سرم رو عوض کنه خون از انژیوکت ریخت رو پیرهنم کلا خونی شد ازشون پیرهن دیگه خواستم.اون دومی رو هم تو فاکتور اخر حساب کرده بودن
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سحر جانم Heart

فاطمه خانم قدم نو رسیده مبارک، امیدوارم مادرشوهر خوبی برای خانم پسر گلت بشی Smile Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۰۱:۰۵ عصر)سحر بانی نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۱۲:۲۴ عصر)(کژال) نوشته است: سحر جان ساک ندادن به من
اتاق من خصوصی بود و تو کمد کنار تخت یه بسته پوشک و شرت سرجی فیکس و دو تا دستمال توالت و یه جعبه دستمال کاغذی و شکم بند و دمپایی و دو بسته زیرانداز بود.
چیز دیگه ای هم لازمم نشد.
ممنون عزیزم
متوجه شدم چون اتاقت خصوصی بود اینارو دادن به همه نمیدن
میشه هزینه اتاق خصوصی بگی؟
من اگه 8/8زایمانم بشه خصوصی میگیرم اگه نه معمولی چون گفتی خلوته

(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۰۸:۱۲ صبح)samin** نوشته است: سلام خانم های گل. تولد نی نی هاتون رو تبریک میگم. 
من 15 شهریور دوز اول واکسنو زدم و الان فکر می کنم باردارم. خیلی دلم می خواد دوز دوم رو هم به موقع بزنم. از اونجایی که توی ایران گفتن فبل از 12 هفته واکسن ممنوعه به نظرتون اگه نامه از دکتر ببرم می تونم بزنم؟ یه راه دیگشم اینه که تا 12 مهر که دوز دوم هست هیچ گونه دکتری نرم که نفهمن باردارم!
به سلامتی عزیزم انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی
اگه دوس داشتی اسمتو وارد لیست کن
حتما یه تحقیقی بکن از چنتا پزشک زنان سوال کن بنظرم

امروز از بهداشت دوباره بهم زنگ زدن گفتم من دکترم میرم دیگه چکاپ نمیخوام گفت نه بیا پیشمون خخخخ
بعدم واکسن انفولانزارو پرسیدم گفت ندادن هنوز بهمون

ممنون سحر جان. من هنوز مطمین نیستم نی نی دارم یا نه. 5 شنبه آزمایش دادم و بتا 32 بود. بی بی چک هم تا دیروز که گذاشتم همشون هاله مینداختن تازه اونم بعد از حدود بیست دقیقه! واقعا سردرگمم
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون الما جونم فدات.ان شاالله قسمت شما هم بشه
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۳، ۰۳:۳۲ عصر)samin** نوشته است: ممنون سحر جان. من هنوز مطمین نیستم نی نی دارم یا نه. 5 شنبه آزمایش دادم و بتا 32 بود. بی بی چک هم تا دیروز که گذاشتم همشون هاله مینداختن تازه اونم بعد از حدود بیست دقیقه! واقعا سردرگمم
خب یه ازمایش دیگه بده از پنجشنبه تا حالا باید خیلی بالا رفته باشه 
اگه باردار باشی
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، samin**، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تبریک میگم به مامانایی ک فارغ شدن

من از هفته ۱۶ تا الان ک ۱۹ هفته و ۲ روزمه از وزن ۵۳ رسیدم به ۵۶ و هفتصد
خیلی ترسیدم
فردا نوبت دکتر دارم
اشتهام زیاد شده ولی نه اونقدرررر ک اینهمه وزن اضافه کنم
چیکار کنم ؟
میتونم کمتر بخورم ؟ پیاده روی چقد تند باشه و چند ساعت؟ دارم سکته میکنم مولتی ویتامینم اشتهامو زیاد کرده
این ماه نون جو نخریدم بی احتیاطی کردم تو خوردن غذا

قدم اخه ۱۵۶ هست وحشتناکه این اضافه کردنا اخه
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها به منو نونا هم که بهمن زایمان کردیم و اتاقامونم خصوصی نبود همه چی دادن
من هیچی ااحتیاجم نشد
نه خودم نه پسرم
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها از تبریکاتون
انشااه همتون زایمان خوب و زاحتی داشته باشین Heart
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام گلی جان قدم نو رسیده مبارک ان شاء الله قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه و به سلامتی و شادی بزر گش کنی Smile

بچه ها واقعا ممنون که راجع به واکسن زدن گفتین خیالم راحت شد دیگه میخوام برم بزنم اما همسرم میگه بزار یه ماه دیگه بزن که برای زایمان رفتی ایمن باشی میگه اینا ایمنیشون چند ماه بیشتر نیست

بچه ها من جواب قند بارداریمو گرفتم این شیرینی خوردن از یه هفته قبلش کار دستم داد قند ناشتا 83 قند یک ساعت بعد از خوردن اون شربته 151 بود تو خود آزمایش نوشته بود باید زیر 140 باشه از دیروز کلا هر چیز شیرین رو حذف کردم دیگه برای صبحانه اون دوقاشق عسل هم نمیخورم خداییش این مدت خیلی رعایت کردم موز و خرما و انجیر و مویز نمیخوردم اما خوب تقریبا از یه هفته قبل آزمایش روزی 2 تا شیرینی میخوردم با شاید دوتا بیسکوییت ساقه طلایی در طی روز
اگه میدونستم آزمایش قنده رعایت میکردم آخه اینجا بچه ها همه گفته بودن این آزمایشه تو هفته 28 هست الان این جوابها خیلی خطرناکه؟!
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قند ناشتا که خوبه..دومی فقط زیاده که دکترای زنان دکتر غدد میفرستن اصولا رژیم میدن تکرار ازمایش داری.بعد اگه باز زیاد بود انسولین میدن
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان