امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
بچه ها خبری از مریم ندارید؟ چند وقته نیستش؟ زایمان کرده؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، youtab
پاسخ
اتفاقا منم از دیروز تو فکرشم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • maryam_na، Sufii
پاسخ
سوفی جان فکر کنم مریم گفت دی زایمانشه
  • maryam_na، Sufii
پاسخ
سلام بچه ها، قربونت سوفی جان. من خوبم و دوشنبه بهم احتمالا تاریخ زایمان بدن. اگه قبول کنن ۳۹ هفته تموم سزارینم کنن میشه هشت دی و تاریخ انتخابی خودم اینه تا ببینم بیمارستان چی میگه. امیدوارم خود بچه زودتر نخواد بیاد. از دیشب شیافمو یه شب در میون کردم یه دو هفته ای ادامه میدم و امیدوارم دیگه تا ۳۷ هفته بشه قطعش کنم تموم بشه بره اینم. به مامانم اینا هم ویزا ندادن این دفعه و اعتراض دادیم ولی فکر نکنم حتی اگه جواب مثبت بدن به زایمانم برسن دیگه. یه ده روز قبل تاریخ انتخابی زایمانمو‌ یه دوهفته و نیم بعدش شوهرم مرخصی گرفته و احتمالا یکیو بیاریم یه دو هفته ای برای آشپزی و تمیزکاری خونه. ساکمم هفته دیگه خدا بخواد دیگه می بندم. خودت خوبی؟ گل پسرت خوبه؟

ساغر جان، اگه خدای نکرده تب داشتی که حتما باید بری دکتر و مجبوری استا بخوری. اگه نه، می تونی با چیزهای طبیعی مجاز سرمارو درمان کنی. مثلا آب ولرم با عسل و لیمو خیلی خوبه. اگه تهران یا شهری نیستی که هواش آلوده است، هوای تازه خیلی موثره. بخور. منم دو بار سرما خوردم و یه دفعه اش علامتش سرفه بود مرتب با سرم نمکی ۰.۹ درصد بینی اینامو می شستم و این میزان تو بارداری مجازه. بعضا روزیم یه لیوان، دم نوش نعنا فلفلی و یه لیوان زنجبیل می خوردم. فقط نباید تعداد زیاد خورد و بیو می خوردم من که آفت کش نداشته باشه.

(۱۴۰۱/۹/۶، ۱۱:۳۱ صبح)tinaaa91 نوشته است: حالا این تصمیم برای بارداری یه طرف اینکه بچه چه ماهی متولد شه هم یه طرف
من دوست دارم نیمه اولی باشه اخه من واسه 1ماه 1سال بزرگتر شدم خیلی بده
الان همش تو این فکرم Big Grin Big Grin Big Grin

خیلی بهش فکر نکن، مهم نیست. خدا منو ببخشه ولی به نظر من دی زشترین ماه ساله و من ته دلم می کفتم آخر سر بچه ام دی ماهی میشه و فکر کنم به ماهورم گفته بودم و خدا بخواد و دور از جون زودتر نیاد دیی میشه پسرم خخخ
الان ولی میگم خدارو شکر این مثل دخترم تابستونی نشد چون وحشتناک تو همین زمستونشم گر می گیرم و شبها مجبورم تنها بخوابم تو اتاق جدا چون وسیله گرمایشی تو اون اتاق خاموشه و دمای بیرون گاهی منفیم میشه پنجره رو شب باز میذارم می خوابم.بعضا هم کول پک میذارم رو دست و پام که خنک بشم. تابستونی می شد احتمالا باید وانو هی پر یخ می کردم و اونجا زندگی می کردم.
  • Saghar685، Sufii، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
وای مریم جان گفتی ،متم خدا رو شکر میکنم ک بارداری م توی تابستون نیس
اونم گرمای خوزستان!!!!
من خودم گرمایی بودم الان هزاران برابر بدتر شدم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • maryam_na، youtab
پاسخ
مریم جان خدا رو شکر که همه چی خوبه❤️❤️❤️. من و پسری هم خوبیم فردا میبرم دکتر ببینم برای ختنه چی میگه هنوز ختنه نکردیم?
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۹، ۰۹:۴۹ عصر)نسیمه جااان نوشته است: وای مریم جان گفتی ،متم خدا رو شکر میکنم ک بارداری م توی تابستون نیس
اونم گرمای خوزستان!!!!
من خودم گرمایی بودم الان هزاران برابر بدتر شدم

آره خوزستان که گرمه سخت میشه خدایی.

(۱۴۰۱/۹/۹، ۱۰:۰۴ عصر)Sufii نوشته است: مریم جان خدا رو شکر که همه چی خوبه❤️❤️❤️. من و پسری هم خوبیم فردا میبرم دکتر ببینم برای ختنه چی میگه هنوز ختنه نکردیم?

فدات عزیزم، خدارو شکر. آخی بچه ام. به سلامتی و ان شاالله خیلی راحت انجام بشه و اذیت نشین  Heart
  • Sufii، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
سلام بچه ها، کسی راه کاری داره برای کم خوابی؟ من یه چند هفته ای سر جریانهای ایران خوابم میزان، عمق سابقو نداشت. الان سه شب دیگه خیلی بد شده همه راهکارهایی که مامام گفته به کار بردم مثل ماساژ، حموم قبل خواب، آهنگ آروم و … ولی ساعت کافی نمی خوابم با اینکه خوابم میاد. دیشب فکر نکنم بیشتر از سه ساعت خوابیده باشم و تو طول روزم با اینکه کاملا خوابم میاد و از بی خوابی عصبیم، خوابم نبرد. واقعا نمی دونم چه کنم. دما، لباس راحت، جای خواب راحت همه اینارو هم رعایت می کنم. درد و مشکل خاصیم ندارم و تنها مشکلم اینه که گاهی حس نفس تنگی گاهی بهم دست میده که با دستگاه بخور یا باز کردن پنجره بهتر میشه.
  • nona، youtab
پاسخ
مریم‌ چاره اش اخبار نگاه نکردنه از هر طریقی
هیچ راه دیگه ای نداره
  • maryam_na، youtab
پاسخ
مريم جان خيلي ممنون
امروز رفتم دكتر همون سرم نمكي داد استامينوفن هر ٦ ساعت
پرتقال و ليمو شيرين ميخورم و اب ليمو و عسل
——
منم بي خوابي داشتم اعصابم هم بهم ريخته بود
راستش ديگه اصلا اخبار رو دنبال نميكنم تلويزيون ايران كه قبلا هم نگاه نميكردم ماهواره هم ديگه نگاه نميكنم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • maryam_na، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان