امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
تاپیک از غذای کودک تبدیل شد به غذای پدر و مادر ِ کودک Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
وا بچه ها این بحث دختر و پسر از کجا اومد وسط؟
کی گفته پسر برتره دختر نه وووو...؟؟؟؟؟؟
اگه منظور حرفای منه، من اصلا منظورم این نبوده...
اتفاقا همه میدونن که اسپرم های پسر، ضعیف ترن و برای همینه که تقویت نیاز دارن... ولی اسپرم های دختر، قوی ترن و توی شرایط بیشتری زنده می مونن... ولی در کل اگه رحم سرد باشه، یا اسپرم ضعیف باشه، خب بچه نخواهد موند... گرمی زیاد هم همینه ها... اگه هر دو زیاد از حد گرم باشن، اون نطفه به سرانجام نمی رسه...
من خودم فمنیست هستم، منم مثل لیانه دقیقا... مشکلم با محل تولده... وگرنه چرا از دختر بدم بیاد؟ والا پسر بزرگ کنی، آخرم غلام حلقه به گوش یه دختر میشه دیگه... اونم پسر با اینهمه سختی و انرژی بری... ولی دختر رنگ و روی زندگیه... دختر انرژی خونه و پدر و مادر و خواهر برادراشه... حمایتگره... و زنه... و قدرت ما در همین زن بودنمونه... ولی واقعا توی ایران، دختر شدن، به نظرم ظلمه... هم به دختر هم پدر و مادرش... و من کشش رو نداشتم... چون خودم کشیدم که قدرت نداشتم دیگه یه دختر دیگه جلوی چشمم باشه و هر روز آب شدنش رو ببینم... شاید هم بعدا نتونم اونجور که میخوام ازش در مقابل جامعه ی مریضمون محافظت کنم... وگرنه کی میگه دختر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث چی بخوریم دختر و پسر بشه یا نشه هم فقط توی فرهنگ ما نیست...
حتی توی آمریکا که یه فرهنگ و یه تمدن نوظهور هست، عقاید مختلفی هست در مورد دختر و پسر شدن نطفه... مثلا گذاشتن بیضه های مرد توی یخ.... مثل لیمو خوردن یا موز خوردن... خیلی ویتامینها هم برای باروری ساخته شده که خب خیلی از چیزاش هموناییه که ما میگیم از طریق غذای گرم به بدن برسه...
واقعا جای جنسیتی کردن بحث نیست اینجا... یه سری چیزا تاثیرش روی نطفه کاملا مطالعه شده... و خیلیاش همپوشانی داره با چیزی که ما بصورت علمی بهش میگیم طب سنتی...
حالا جای بحث این مسائل نیستش واقعا، ولی من شخصا منظورم به کوچیک کردن جنس زن نیست... اگر همچین سوءتفاهمی شده من معذرت می خوام...

رخشید چرا فکر می کنی که این ها رو مطالعه نکردن؟
من نمی دونم چقدر پیگیر بودی، یه خانمی بود به اسم شادی، توی اینستا پیج داشت، دانشجوی پست داک ژنتیک سرطان بود... چندین تاپیک داشت در مورد آرد جوانه ها... که چه معجزه ای می کنن و چقدر توی پیشگیری از سرطان ها مفیدن... و خب این همون چیزیه که بصورت قووتو، بصورت سمنو، بصورت سویق توی طب سنتی ما به شدت روی استفاده شون تاکید شده... استفاده از کاچی (با آرد گندم جوانه دار و انواع ادویه های گرم) به شدت روش تاکید شده... حتی توی جنوب، کاچی ای که دارن، پره از زردچوبه که برای زائو درست می کنن که کورکومینی که داره، در کنار جوونه گندمش، ضد سرطان، باعث تنظیم هورمون های زنانه (یعنی مفید علیه افسردگی، پلی کیستیک، چاقی ووو...) ووو... میشه...
حالا اینکه ما در جریان مطالعات نیستیم، اینکه خب دانشمندای ایرانی نیومدن اینها رو در کنار مطالعات علمی قوی (که فهمش حتما برای من و خیلیای دیگه که درکی از پزشکی و ژنتیک نداریم) به ما معرفی کنن، دلیل نمیشه که تحقیق انجام نشده باشه...
اتفاقا تحقیقات مختلفی در جریانه...
من خودم آلزایمری توی خونواده ی خودم و همسرم داشتم و داریم و از نزدیک می بینیم که تاکید هست که سردی نباید بخوره... دوست ام اسی دارم که خیلیییی تاکید میشه که غذای سرد نباید بخوره، حرص و جوش نباید بخوره (منظورم روی تاثیر سردی روی عملکرد مغز هستش).......... اینا چیزاییه که توی طب سنتی با یه نگارش متفاوتی نسبت به طب مدرن اومده... اینکه دلیلش چی بوده رو خیلیاش رو هنوز علم کشف نکرده (چون واقعا دنبال درمان هست نه پیشگیری و بودجه ی مطالعات پیشگیری کننده، خیلی کمتر از درمان هست چون صنعت درمان و داروسازی رو تحت تاثیر قرار میده)... و حتی طبق حرف هایی که با زیست شناسای دانشگاهمون می زدیم، معتقدن که داروهای ضد سرطان خیلی وقته کشف شده اما صنعت پزشکی و داروسازی اجازه ی انتشارش رو نمیده... یا همون اوایل می گفتن داروی کرونا ساخته شده، منتظرن که سودشون به حد لازم برسه و عرضه ش کنن!!!! مافیای درمان، خیلییییی خیلییییی قوی تر از چیزیه که ما فکر می کنیم...
طب سنتی هم 100% نواقصی داره... ولی خب نه ما متخصصش هستیم نه می تونیم بگیم حرف کدوم گروه 100% درست یا غلطه... من خودم قبلا طبع خیلی گرمی داشتم... گرم و تر و عالی بود همه چیز... هر روز برام یه روز تازه برای شروع یه چالش جدید بود.. اما از وقتی چاق شدم که طبق طب سنتی سرد و تر هست، انوااااع و اقسام بیماریها بهم حمله کرده... از روحی تا جسمی (که یه تعدادیش رو حتما در جریان هستید...) چیزیه که خودم می بینم بهرحال... و خب سعی می کنم توی مسیر سلامتی قدم بردارم... و با توجه به عقل محدودی که دارم، داده های مختلف رو در کنار هم بذارم و در حد توان تلاش کنم که یه زندگی سالمی بسازم... به هیچکس هم دیکته ش نمی کنم... حتی من به هیون گفتم که اگه می خواد غذاهایی که از کتب مختلف طب سنتی جمع کردم رو براش بذارم، که با توجه به پیش بینی همچین قضاوت هایی، کلا نذاشتم... با اینکه با همون دستورهای خودم، 2 تا از دوستام که دکتر می گفت ناباروری داشتن و باید فقط تلاش کنن تا بشه (یکی 5 سال، یکی 2 سال)، بچه دار شدن... یکیش که خیلی جدی گرفت و همون روزی که براش فرستادم رفت و خرید و مواد تازه تازه رو استفاده کرد، واقعا دو یا سه ماه بعد بود که پسر باردار شد... اونی که یه چیزاییش رو انجام داد، دختر دار شد (اینم مهمه که دستورهای طب سنتی همه باهم اجرا شه... یکی میگه که مثلا همه ی دستورهای دختر یا پسر دار شدن رو اجرا کردم جز مثلا چندتا موردش که می بینی خیلی هم مهم بوده... مثلا جنس آب منطقه، بر خلاف اون چیزیه که مدنظر اون جنسیت هست، و همون رو رعایت نکرده، خب معلومه احتمال جنسیتی که مدنظرش نبوده بالاتر میره...) حالا نه اینکه جامعه ی آماری خیلی قوی ای باشه... نه اصلا... فقط از شواهد میگم... و دید خودم... و برای زندگی خودم انتخابش کردم... همین... حالا اگر کسی فکر می کنه اکی نیست باور کنید من هیچ مشکلی ندارم که Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
رز جون ا‌ون شادی میدونی که کلاهبردار از آب دراومد
دانسجوی مهندسی کشاورزی بود و به دروغ خودشو دانشجوی ژنتیک سرطان معرفی کرده بود که وقتی با شکایت پزشکا مواجه شد پیجشو پرایوت مرد حتی رشتشم عوض کرد و همین الان پرونده کیفری و کلاهبرداری داره از چند تا مریض بدبخت

کلاهبرداری مالی هم کرده عوضی
  • atefehjjjjjjj، Rose، youtab، آیسان ۹۶، رخشید، شیدا
پاسخ
آقا منم بگم
چندین ماه همونطور ک اطلاع دارین بارداریم ب تعویق افتاد
ک یادمه ی پیج تو اینستاگرام بود خانم ماما بود ازش کمک گرفتم و اونم گفت خییییلی گرمیجات بخورم
من غذای خودمو میخوردم ولی در کنارش چهارمغز و موز و دارچین و ۳ شیره ووووو اینا هم میخوردم
جالب اینکه همون ماه باردار شدم

مامانا خراب شدن دندون بچه بیشتر به شیر شب بستگی داره نه،؟ دیشب آنقدر ک بیدار شد شیر خورد گریه کردم
سومین دندونش درومده و بشدت نگرانم
دیدم رز از اینکه مو و دندون بچه خوب باشه ینی غذاش خوبه گفته برام سوال شد تو چه سنی؟، دخترم دیگه ۱۱ ماهشه الانم میشه بررسی کرد؟

بعد میشه دستور کاچی رو بگین ک مفید باشه برای دخترم با همون آرد گندم؟ من گندم ماه پیش خریدم ولی هنوز چیزی باهاش درست نکردم راستش بلد نیستم مصرفی هم نداشتیم تو خانوادمون ک یاد بگیرم
گندم رو چجوری ب آرد تبدیل میکنین،؟ مثل آرد برنجه؟ اول بشوریم بعد ۸ ساعت بزاریم آبش بره و آرد؟
جوانه ماش رو از آرزو جون پرسیدم و فهمیدم چجوریه ک درستش کنم
و پاستا هم لطفا بگین چجوری بپزم براش ی دستور بزارین ک بپزم اونم ماه پیش خریدم هنوز تو یخچال هست

ممنون میشم جواب بدین مثل همیشه
پاسخ
عاطفه اینقدر درگیر شیر شب نباش یکی دوبار دندون رو خراب نمیکنه مال بچه ایه که شیرخشکیه مخصوصا و شیشه چند یاعت تو دهنش میمونه شب
شیر مادرم مگه اینکه کلا شب تا صبح بخوره
خودشون قطع میکنن نگران نباشید
دختر من خدارو شکر ( الان به تعریف میکنم شب سرویسم مبکنه) دیگه یه هفتست همون دو بارم قطع کرده
پاسخ
سلام دخترا
من بحثتون رو در مورد غذا و تاثيرش بر روي جنسيت خوندم.
ضمن اينكه خودم اعتقادي به اين قضيه ندارم...
ولي گفتم يه چيز ديگه هم اضافه كنم كه بلكه حرفي زده باشم!!!

سازمان بهداشت جهاني خودش اعلام كرده كه شانس نوزاد پسر به دختر 105 به 100 هستش يعني 51 درصد به 49 درصد.
خب اگه بحث احتمالات رو درنظر بگيريم همينجوريش احتمال پسردار شدن بالاتر از دختردار شدنه!!

ديگه من باقي مسائل رو بازش نميكنم مثل موردي كه به هردليلي ممكنه پدر مادرها به دنبال نوزاد پسر باشن پس آمارشون زماني كه بخواهيم تاثير غذايي رو روي جنين بررسي كنيم بيشتر هستش و اينو ممكنه ربطش بديم به برنامه غذايي داشتن.
و ساير مسائل كه اين تاپيك جاش نيست.
  • nona، رخشید، شیدا
پاسخ
صنوبر کلا روابطت با دوستات عجیب غریبه Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، صنوبر۷۱
پاسخ
ندا جان هر م‌قع برات مقدور بود میشه دستور اون نون رو از مادرشوهر محترم بپرسی بیزحمت گلم
  • Nedaaa28، شیدا
پاسخ
من بابت اسپم پراکنی عذر میخوام واقعا Smile در آخر پاک میکنم Smile
بچه ها به نظرم کسی که واقعا فمینیسته ، نمیگه من هر کاری کردم تا بچم پسر بشه، یا از دختر نشدن فرزندش ابراز خوشحالی نمیکنه.
در عوض اتفاقا از دختردار شدن استقبال میکنه و دخترش رو جوری بزرگ میکنه که اون دختر پاش رو بذاره روی همه کلیشه های جنسیتی که وجود داره.
بعد شما واقعا فکر می‌ کنید فقط خانمها هستن که بهشون تو این مملکت ظلم شده؟؟؟ پای صحبت‌ های مردها بشینید اونهها هم درد دل زیاد دارنا : )) مثل همین مسائل مهریه، سربازی ، بیمه و...
همین آقایون اگر بخوان همسر شاغل داشته باشن متهم میشن به سواستفاده گر بودن و زیاده خواهی :|
یا اگر اوضاع مالی زندگی بهم ریخته باشه، از چشم مرد می‌ بینند یعنی درواقع مرد رو شرمنده زن و بچه ش میکنند..

آمار سو استفاده جنسی اینقدر در پسرها زیاده که حتی خیلی هاشون به خاطر همین کلیشه های جنسیتی از همه پنهان میکنند!
اکثر متجاوزین چون خودشون در کودکی مورد تجاوز قرار گرفتن ،قربانیهاشون رو از پسربچه ها انتخاب میکنن
میبینین که اوضاع خیلی هم بر وفق مراد اونها نیست ....

همکار من باردار بود، سونو گفته بود دختره، همکارای دیگه م (خانم‌ ها) بهش میگفتن برو یه سونو دیگه بده شاید اشتباه بوده باشه !!!!
این یعنی چی خب !
من این حرفها رو از هم جنس خودم میشنوم، اونوقت زیر یه پست که عکس دختر بچه ست، کامنت پسرا رو میبینم که خوشبختی رو تو داشتن اون دختربچه دونستن....
  • Gitii، nona، Seti69، Sufii، آیسان ۹۶، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
یه چیزی ام که من میبینم اینم هست که الان اگر بگی پسر دوست دارم یا کاش بچم پسر باشه متهم میشی به خیلی چیزا.الان مد شده دلت دختر بخواد Smile) البته من خودمم خیلیی دوست دارم دختر داشته باشم. الان به خاطر پیشینه بدی که از علاقه به پسر وجود داشته انگار جامعه داره از اونور بوم میفته. فکر نمیکنم رز از اون فمنیستای غیر منطقی و انحصار طلب باشه واقعا.
راستی شیدا این که پای حرف مردا بشینی رو درست میگی من یه پیج فالو میکنم اسمشو براتون میذارم.این پسره قبلا خودش فمنیست بوده ولی الان حرفش اینه که دو جانبه نگاه کنیم.به نظرم نسبتا منصفانه حرف میزته چون هم خیلی جاها از حقوق زن دفاع میکنه هم مرد.
پیجش اینه اگر دوست داشتین ببینین:
Syavarsan
  • Rose، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان