وا بچه ها این بحث دختر و پسر از کجا اومد وسط؟
کی گفته پسر برتره دختر نه وووو...؟؟؟؟؟؟
اگه منظور حرفای منه، من اصلا منظورم این نبوده...
اتفاقا همه میدونن که اسپرم های پسر، ضعیف ترن و برای همینه که تقویت نیاز دارن... ولی اسپرم های دختر، قوی ترن و توی شرایط بیشتری زنده می مونن... ولی در کل اگه رحم سرد باشه، یا اسپرم ضعیف باشه، خب بچه نخواهد موند... گرمی زیاد هم همینه ها... اگه هر دو زیاد از حد گرم باشن، اون نطفه به سرانجام نمی رسه...
من خودم فمنیست هستم، منم مثل لیانه دقیقا... مشکلم با محل تولده... وگرنه چرا از دختر بدم بیاد؟ والا پسر بزرگ کنی، آخرم غلام حلقه به گوش یه دختر میشه دیگه... اونم پسر با اینهمه سختی و انرژی بری... ولی دختر رنگ و روی زندگیه... دختر انرژی خونه و پدر و مادر و خواهر برادراشه... حمایتگره... و زنه... و قدرت ما در همین زن بودنمونه... ولی واقعا توی ایران، دختر شدن، به نظرم ظلمه... هم به دختر هم پدر و مادرش... و من کشش رو نداشتم... چون خودم کشیدم که قدرت نداشتم دیگه یه دختر دیگه جلوی چشمم باشه و هر روز آب شدنش رو ببینم... شاید هم بعدا نتونم اونجور که میخوام ازش در مقابل جامعه ی مریضمون محافظت کنم... وگرنه کی میگه دختر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بحث چی بخوریم دختر و پسر بشه یا نشه هم فقط توی فرهنگ ما نیست...
حتی توی آمریکا که یه فرهنگ و یه تمدن نوظهور هست، عقاید مختلفی هست در مورد دختر و پسر شدن نطفه... مثلا گذاشتن بیضه های مرد توی یخ.... مثل لیمو خوردن یا موز خوردن... خیلی ویتامینها هم برای باروری ساخته شده که خب خیلی از چیزاش هموناییه که ما میگیم از طریق غذای گرم به بدن برسه...
واقعا جای جنسیتی کردن بحث نیست اینجا... یه سری چیزا تاثیرش روی نطفه کاملا مطالعه شده... و خیلیاش همپوشانی داره با چیزی که ما بصورت علمی بهش میگیم طب سنتی...
حالا جای بحث این مسائل نیستش واقعا، ولی من شخصا منظورم به کوچیک کردن جنس زن نیست... اگر همچین سوءتفاهمی شده من معذرت می خوام...
رخشید چرا فکر می کنی که این ها رو مطالعه نکردن؟
من نمی دونم چقدر پیگیر بودی، یه خانمی بود به اسم شادی، توی اینستا پیج داشت، دانشجوی پست داک ژنتیک سرطان بود... چندین تاپیک داشت در مورد آرد جوانه ها... که چه معجزه ای می کنن و چقدر توی پیشگیری از سرطان ها مفیدن... و خب این همون چیزیه که بصورت قووتو، بصورت سمنو، بصورت سویق توی طب سنتی ما به شدت روی استفاده شون تاکید شده... استفاده از کاچی (با آرد گندم جوانه دار و انواع ادویه های گرم) به شدت روش تاکید شده... حتی توی جنوب، کاچی ای که دارن، پره از زردچوبه که برای زائو درست می کنن که کورکومینی که داره، در کنار جوونه گندمش، ضد سرطان، باعث تنظیم هورمون های زنانه (یعنی مفید علیه افسردگی، پلی کیستیک، چاقی ووو...) ووو... میشه...
حالا اینکه ما در جریان مطالعات نیستیم، اینکه خب دانشمندای ایرانی نیومدن اینها رو در کنار مطالعات علمی قوی (که فهمش حتما برای من و خیلیای دیگه که درکی از پزشکی و ژنتیک نداریم) به ما معرفی کنن، دلیل نمیشه که تحقیق انجام نشده باشه...
اتفاقا تحقیقات مختلفی در جریانه...
من خودم آلزایمری توی خونواده ی خودم و همسرم داشتم و داریم و از نزدیک می بینیم که تاکید هست که سردی نباید بخوره... دوست ام اسی دارم که خیلیییی تاکید میشه که غذای سرد نباید بخوره، حرص و جوش نباید بخوره (منظورم روی تاثیر سردی روی عملکرد مغز هستش).......... اینا چیزاییه که توی طب سنتی با یه نگارش متفاوتی نسبت به طب مدرن اومده... اینکه دلیلش چی بوده رو خیلیاش رو هنوز علم کشف نکرده (چون واقعا دنبال درمان هست نه پیشگیری و بودجه ی مطالعات پیشگیری کننده، خیلی کمتر از درمان هست چون صنعت درمان و داروسازی رو تحت تاثیر قرار میده)... و حتی طبق حرف هایی که با زیست شناسای دانشگاهمون می زدیم، معتقدن که داروهای ضد سرطان خیلی وقته کشف شده اما صنعت پزشکی و داروسازی اجازه ی انتشارش رو نمیده... یا همون اوایل می گفتن داروی کرونا ساخته شده، منتظرن که سودشون به حد لازم برسه و عرضه ش کنن!!!! مافیای درمان، خیلییییی خیلییییی قوی تر از چیزیه که ما فکر می کنیم...
طب سنتی هم 100% نواقصی داره... ولی خب نه ما متخصصش هستیم نه می تونیم بگیم حرف کدوم گروه 100% درست یا غلطه... من خودم قبلا طبع خیلی گرمی داشتم... گرم و تر و عالی بود همه چیز... هر روز برام یه روز تازه برای شروع یه چالش جدید بود.. اما از وقتی چاق شدم که طبق طب سنتی سرد و تر هست، انوااااع و اقسام بیماریها بهم حمله کرده... از روحی تا جسمی (که یه تعدادیش رو حتما در جریان هستید...) چیزیه که خودم می بینم بهرحال... و خب سعی می کنم توی مسیر سلامتی قدم بردارم... و با توجه به عقل محدودی که دارم، داده های مختلف رو در کنار هم بذارم و در حد توان تلاش کنم که یه زندگی سالمی بسازم... به هیچکس هم دیکته ش نمی کنم... حتی من به هیون گفتم که اگه می خواد غذاهایی که از کتب مختلف طب سنتی جمع کردم رو براش بذارم، که با توجه به پیش بینی همچین قضاوت هایی، کلا نذاشتم... با اینکه با همون دستورهای خودم، 2 تا از دوستام که دکتر می گفت ناباروری داشتن و باید فقط تلاش کنن تا بشه (یکی 5 سال، یکی 2 سال)، بچه دار شدن... یکیش که خیلی جدی گرفت و همون روزی که براش فرستادم رفت و خرید و مواد تازه تازه رو استفاده کرد، واقعا دو یا سه ماه بعد بود که پسر باردار شد... اونی که یه چیزاییش رو انجام داد، دختر دار شد (اینم مهمه که دستورهای طب سنتی همه باهم اجرا شه... یکی میگه که مثلا همه ی دستورهای دختر یا پسر دار شدن رو اجرا کردم جز مثلا چندتا موردش که می بینی خیلی هم مهم بوده... مثلا جنس آب منطقه، بر خلاف اون چیزیه که مدنظر اون جنسیت هست، و همون رو رعایت نکرده، خب معلومه احتمال جنسیتی که مدنظرش نبوده بالاتر میره...) حالا نه اینکه جامعه ی آماری خیلی قوی ای باشه... نه اصلا... فقط از شواهد میگم... و دید خودم... و برای زندگی خودم انتخابش کردم... همین... حالا اگر کسی فکر می کنه اکی نیست باور کنید من هیچ مشکلی ندارم که