موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
رخشید دکتر سوفی بجز بهمن و نیکان پزشک معتمد تامین اجتماعیه تو رویانم هست برای همین اصلا نمیرسه به مطب. مطب سابقشو به یه خانم دکتر دیگه اجاره داده
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، رخشید
موضوعها: 0
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
صنوبر جان، دکتر هدیه قوامی عادل
• صنوبر۷۱
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
ممنوونم ماهور جان
رخشید راستی من دکتر افراسیاب رو زنگ زدم گفت برای چکاپ معمولی وقتاش اونور ساله.برای خانمای باردار ولی گفت هرموقع که بخواین میده ولی معطلیش زیاده.گفت حدودا ۲ ساعت اینطوراست.
راست میگی البته من خودم توی پروسهش نیفتادم اگر لازم به درمان باشه اون موقع دکتر خیلی خوب لازمه وگرنه برای کارای روتین شاید نیارزه این همه معطلی و...
• **ماهور**، رخشید
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
اعتبار:
16,123
نونا اتفاقا شماره نظامشو دیدم قدیمی بود بخاطر همین تعجب کردم ....
صنوبر تمام دکترای شلوغ باردار پذیرش میکنن یعنی منشیشون نه نمیگه ولی خب دقیقا موضوع همین معطلی هست
الان سوفی و ماهور ا لطف کردن پزشکشون معرفی کردن ولی هردو غرب تهران هستن من حداقل ۲ ۳ ساعت تو ترافیک رفت و آمدم میشه ۲، ۳ ساعتم اونجا معطلی در خوشبینانه ترین حالت ، واقعا ادم له میشه خصوصا تو ماههای بالا یا مثلا اسفندماه و ترافیک های وحشتناکش....
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
رخشید جان دوست صمیمی من دکترش مریم باوریان بود بیمارستان نیکان که شرق هست، البته دکتر معروفیه نمیدونم وقتاش چطوره اونم بررسی کن
• رخشید
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
آره دقیقا منم غرب برام خیلی دوره و با احتساب ترافیک سخت میشه
• رخشید
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
کلا دکتر زنانی که معطلیش زیاد باشه به درد نمی خوره... دکتر زنانی که از الان برای 4 ماه دیگه وقت بده به چه درد ما می خوره اصلا؟ بعدم اکثر اینایی که سرشون شلوغه که خودشون ویزیت نمی کنن، میدن دستیاراشون کارا رو انجام بدن...
به نظر من باید برای خودمون ارزش قائل بشیم و پیش دکتری بریم که به اندازه ی ویزیتی که می گیره برامون انرژی و زمان بذاره... چرا باید مطب این دکترای پولکی رو پر کنیم؟
بعد اینایی که اسم در می کنن، متاسفانه مثلا عید که بشه، می خوان برن سفر و مادر رو رها می کنن یا حتی دم زایمان به یکی دیگه می سپرنش... با اینکه ویزیت هاشون از دکترهای دیگه هم معمولا گرونتره ولی میشه گفت توجه و مسئولیت پذیریشون کمتره و حتی شاید خیلیاشون شماره هاشونم ندن...
یه دکتر خوب با وقت دادن خوب که بیمارستان هم باشه، تجربیات زایمانشم خوب باشه واقعا کافیه... به قول رخشید زایمان کار اونقدر خاصی نیست و توی بحث طبیعی، طبق گفته ی ماماهایی که من از نزدیک دیدم، تبحر ماماها توی زایمان از متخصصین هم می تونه بیشتر باشه چون بیشتر درس مرتبط خوندن... ولی در درمان بیماری های زنان، چرا، متخصص های زنان حرف اول رو می زنن... اما خود زایمان اگر بدون مشکل باشه و طبیعی هم بخوایم، حتی یه ماما کفایت می کنه... سز هم بیمارستان (با کیفیت باشه که از تجهیزات نزنه) و تندی و ظرافت کار متخصصه که مهمترین نکته اس به نظرم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
منم این معطل نشدنه خیلی برام مهم بود و اخلاق پزشک
خیلی پرس و جو کردم تا انتخاب کردم ،هرچند خیلی از همکارام گفتن نههههه بیا برو پیش فلانی ..
ولی من حقیقتا دوس نداشتم برم پیش اینایی ک زیادی اسم در کردن !!
جالبه توی بیمارستان خودمون اکثرشون میان ،اخلاق ندارن میترسی سلام کنی بهشون حتی!!
الان پزشکم با اینکه هیچ مشکل خاصی نداشتم تا الان ،هر دفعه رفتم قشنگ نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه برام وقت گذاشته
و یه چیز ک خیلی خوشم اومد ،اینکه با همین دفعات اندکی ک پیشش رفتم منو میشناسه و قشنگ یادشه چی ب چی بود
وقتی هم میخوام برم همون روز تلفنی وقت میگیرم ،معطلی هم در حد یه ربع داشتم اونجا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
• Rose، youtab